Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорож з улюбленим оператором Аккорд-туром від улюбленої турагенції TourMIX

"Подорож з улюбленим оператором Аккорд-туром від улюбленої турагенції TourMIX "

Відгук туриста Аккорд тур flower (КИЇВ) на тур
ще
9
фото
Поїздка: 25 квітня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Весна 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур Щасливий випадок… Амстердам, Париж, Брюссель і Люксембург

Подорож з улюбленим оператором Аккорд-туром від улюбленої турагенції TourMIX)

Влучна назва даного туру в моїй поїздці!!! Я розпочала подорож у День мого народження, побувала на краю землі – на Північному морі (спасибі Аккорду за готель, який був розміщений у містечку на березі цього чудового моря), насолодилась неймовірними тюльпанами та орхідеями у парку Койкенхоф, попала на святкування Дня Короля Нідерландів в Амстердамі, а на Пасху я попала майже у всі видатні собори Парижа, де цілий день грала органна музика та проводились служби.

Відкриття в турі:

Кведлінбург – місто фахверкових будинків, яким більше 600 років!

Амстердам – не знала, що у місті така велика кількість музеїв! При нагоді відвідайте нідерландський національний музей Рейксмузеум, де зібрана значна колекцію шедеврів золотого віку голландського живопису. Саме завдяки картинам даного музею складається уявлення, яким Амстердам був колись давним-давно.

• Екскурсія "Тиха Голландія" – мені забракло часу у Заансе Сханс, як і іншим туристам, хто зголосився на дану екскурсію. Хотілось більше часу провести саме у Заансе Сханс, а не бігти галопом…

• Парк Койкенхоф – те заради чого потрібно їхати в Нідерланди в квітні-травні! Неймовірних кольорів тюльпани, запах їх цвіту наповнив весь парк… Також є павільйон з орхідеями – такої колекції немає навіть в Таїланді в тропічному саду Нонг Нуч!

• Будинок-музей Рембрандта – відвідайте обов*язково.

• Музей Ван Гога – будьте готові вистояти величезну чергу, щоб попасти в музей.

Париж – саме в даному турі є можливість познайомитись з містом як ніколи, потрапити у різні райони, відвідати Собор Паризької Богоматері, піднятись на Монма́ртр та зайти у Сакре-Кер, піднятись на Монпарнас, прогулятись парками Парижа, відвідати Оперу – можна зайти вдень як у музей, побродити пів дня у Луврі. Бажаючі можуть відвідати Діснейленд чи відправитись в подорож у Нормандію.

Реймс – місто де знайходиться найвідоміший собор у Європі - Реймський. Тут донька Ярослава Мудрого — Анна Ярославна взяла шлюб з французьким королем Генріхом І і відтоді саме в Реймському соборі проходила коронація майже всіх королів Франції.

Прага – не дивлячись на проливний дощ, вдалось і прогулятись вуличками Праги і потрапити на Карлів міст.

Будуть запитання щодо туру – з задоволенням відповім. Звертайтесь!)

Номінації відгука "Подорож з улюбленим оператором Аккорд-туром від улюбленої турагенції TourMIX "

0
Реклама
Відгуки про інші тури