Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Чудовий відпочинок за недільку.

"Бомба. "

Отзыв туриста Аккорд тур Фесенко Света (Зеньков) на тур
Поездка: 22 мая 2016
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2016
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Прикольная неделька!!!

Доброго дня всім. Хочеться задати такого доброго настрою всім бажаючим поїхати в цю подорож, не пожалкуєте, їдьте обов"язково, "Прикольная ниделька" це чудовий відпочинок хто любить подорожувати.

Почну із початку. Кили мені запропонували цей тур я відразу погодилася мені підходить ціна та країни куди їхати.

З Одеси ми виїхали в 18.00 год без затримки, що немало важно. Водії чудові, керівник групи взагалі - просто золото, це я про Тараса. Який тільки він молодець, уміє до кожного найти підхід, дуже обізнаний і талановитий гід. Спасибі йому без нього наш відпочинок був не той.

Приїхали в Бургас, готель хороший без всяких наворотів, постий і гарний - номери чисті і акуратні. Говорили в попередніх відгуках що в номері немає фена і холодильника, так це не правда, все є. Фен можна не брати. Утюг (праску) ми брали на рецепшині, мило дівчатка поулибалися і дали покористуватися.

Пляж у Бургасі не дуже далеко від готелю, десь дійсно хвилин 15 іти пішки. Чистий і хороший. Коли ми були ще незовсім пляжний сезон відкритий був, але такі як ми туристи уже купалися хоч і температура води ще зовсім низька десь 15 гр.

Відпочили на морі і на 18.00 поїхали на екскурсію в "Болгарское село" - коштує 30 евро. Ну що я скажу, моя думка це одне, але є і інші думки. Як на мене мені недуже сподобалось в тому плані, що їхня їжа мені неподобається. А так взагалі атмосфера дуже гарна, були національні танці - болгарські, була дискотека для туристів, було шоу - ходіння по вуглях босими ногами, було море вина "пий не хочу". Поки було шоу принесли картошку із м"ясом яке задубіло поки ми прийшли тому мені несподобалося. А так все чудово. Я фотографувала і знімала відео їхніх танців. Іхали до готелю назад зовсім чудово співали до упаду.

На слідуючий день у нас була екскурсія по бажанню - Несебр, Помор"є, Созополь. Все чудово, сподобалось дуже ми в Созополі ще й на морі загорали і купалися у вільний час (2 години).

На третій день у нас насилу назбиралася група на Стамбул. Чудова екскурсія. Стамбул - бомба. Виїхали на 2 день в ніч приблизно у дванадцятій годині ночі із Бургаса від готелю і приїхали в Стамбул у 6,30 год ранку. Спочатку екскурсія в автобусі по місту, а потім нас завезли на фабрику кожаних виробів, класно, потім біля Дворця Топкапи висадили і почалася пішохідна екскурсія. Сподобалося все. Звуки мечетів Айя-Софія і Топкапи це незабутнє враження. Мечеть Сулеймана - класна.

Приїхали із Стамбула десь також у 00.30 год. ночі.

Четвертий день був у нас подарунком від Тараса - він нам запропонував відвідати хамам по бажанню. Хто пішов був дуже задоволений, а хто ні пішли на море в Сонячному березі. техж були задоволені пляж чистий і гарний.

Після цього у нас був переїзд до Бухаресту. Прїхали ми десь у 18,. 30 год. Поселили нас в готелі - менший але теж зручний. Сходили в супермаркет купили їсти - поїли і полягали спати.

На шостий день екскурсія по Бухаресту. Спочатку автобусна, а потім пішохідна. Палац Парламенту хто був всі задоволені. Прийшли під враженням від розкошу. Потім замок Пелеш - просто чудо. У нас заблукала одна сім"я не туди пішли до автобуса, так Тарас так виважено так спокійно до цього віднісся хоча дуже розпереживався побіг іх шукати зв"язався по телефону і відразу їм допоміг. Хвала і честь такому гіду, що все пройшло дуже спокійно не було галасу. Всі зібралися і поїхали на замок Дракули. Людім що ходили сподобалося. Я не була. ПІсля цього ми виїхали в далеку дорогу до дому на Україну. Порада беріть із собою обов"язково подушечку та ковдру, в дорозі пригодиться в любу пору року. Враження чудові, хочеться ще кудись поїхати. Бажаю всім гарного настрою, як себе настроїш так воно і буде...... до нових вражень. Тарасу величезне спасибі і туроператорам які організували такий відпочинок особливо нашому із м. Зінькова Людочці Таран. Надіюсь на їхню підтримку і допомогу у подальшому виборі.

Номинации отзыва "Чудовий відпочинок за недільку."

3
Реклама
Отзывы о других турах