Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найкращий відпочинок на Закарпатті!

"Давно мріяла побачити Карпати! Побачила, відчула. Знову до вас повернуся. "

Відгук туриста Аккорд тур Tana (Кривий Ріг) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 23 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Привіт РЕЙС 696! Вітаю всіх з поповненням свого багажу подорожей чудовою мандрівкою на Закарпаття з 23 по 28 травня 2016 року.

Тур «Свіжість джерел Закарпаття» - це гарний настрій, свіже повітря, м’яка джерельна вода, приємна втома після подолання нових висот, краєвиди, що вражають кожного наступного дня.

Велике спасибі туристичній компанії «Аккорд-тур» і особливо супроводжуючому групи Петру Рудику за організацію та насичену програму туру.

Хочеться подякувати за гарні готелі (чисті, охайні номери, зручні ліжка, комфортні ванні кімнати), в яких ми приходили до тями, щоб зранку з новими силами знову відкривати для себе щось дуже цікаве.

Ми відвідали всі можливі й не можливі факультативні програми, які пропонувала туристична компанія «Аккорд-тур», то ж радимо майбутнім туристам цього туру не жаліти грошей і себе (навіть коли вже геть немає сил).

Дякую Вам, Петре, за неймовірні враження від подорожі. Ви змогли зробити нашу мандрівочку цікавою, різноманітною та легкою. Спасибі за Вашу увагу, веселі, жартівливі пісні, танці у опришків, тонкий гумор, гарну музику, яка завжди була доречною. Чи то весела й потішна після дегустації вин чи сумна дорогою до Львова.

Дякую водієві Степанові за тяжку працю – безпечну доставку туристів до місць призначення. Працювати в такому галасі зможе не кожний.

Завершити свій відгук хочеться рядками пісні, яка часто лунала під час нашої незабутньої мандрівки:

І красиво, все у нас красиво

Подивись направо, подивись наліво

Чарівні дівчата і парубки хоробрі

Все буде добре, все в нас буде добре!

Тетяна (Кривий Ріг)

Номінації відгука "Найкращий відпочинок на Закарпатті!"

6
Реклама
Відгуки про інші тури