Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій найкращий літній відпочинок!

""Тільки чудеса... та нічого більше" і цим все сказано! "

Відгук туриста Аккорд тур Мандрівник (Суми) на тур
Поїздка: 27 липня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше

Доброго дня, шановні!

Майже рік тому подорожув разом з дружиною туром"Тільки чудеса... ". Хочу сказати, що наша подорож виявилася набагато цікавішою, ніж я очікував. Звісно, цей тур обрала дружина... він найбільше сподобався з тих, що ми переглядали на сайті. У маршруті туру мене спершу зацікавив лише Кам'янець Подільський та також хотілося ще раз побувати у Львові) Моя ж дружина давно хотіла побачити Почаєв та Хотин. Тому все ж таки спільні інтереси у ціьому турі ми знайшли)))

Кам'янець Подільський звісно захоплює дух! Просто дивовижна фортеця у цьому місті, яка варто побачити кожному. Також нам запам'яталася фортеця у Хотині та старий млин. Загалом, всі місця, які ми відвідали протягом даної подорожі були по-своєму цікаві. Шкода, що час обмежений та не вдалося всього побачити, що хотілося.

Умови проживання під час всієї подорожі були досить таки не погані, не розумію деяких людей, які залишають відгуки про погані номери у цьому турі.

Ми з дружиною дуже вдячні організаторам даного туру та особливо нашому гіду Ользі!!!!! Всім рекомендую відвідати Кам'янець Подільський та Хотинь!!!

Номінації відгука "Мій найкращий літній відпочинок!"

1
Реклама
Відгуки про інші тури