Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перевершуючи сподівання

"Вчора повернулася з поїздки по Балканському півострову. Сказати, що вражень багато - не сказати нічого. Кожен новий день, кожна нова країна дарували щось цікаво-незабутнє. "

Відгук туриста Аккорд тур Olha (Львів) на тур
Поїздка: 28 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

В першу чергу дякую розробникам маршруту, постарались на славу! Нашому керівнику групи Галині Шипуновій, неперевершеному оповідачу, талановитому організатору і просто хорошій людині, яка всі 11 днів була для нас незамінним помічником та опорою, мала відповіді на всі питання та поради на любий випадок. Аллі з турагенства "Азімут", а також водіям, вони були на висоті, їхали ніби по рідному місту без кружлянь та зайвих зупинок. Доречі санітарні зупинки проводились регулярно, навіть за вимогою зупиняли, як була потреба.

Пізнавально-розважальний аудіо-відео матеріал в турі був підібраний добре, цікаво і різноманітно.

Готелі хороші, зручні номери зі всім необхідним. Не можу не згадати готель Орфей у Хорватії на самісінькому узбережжі. Виходиш на балкон і вже на морі, краєвид - хоч картину пиши. Що може бути краще ніж засинати під шум прибою.

Дорогою за вікном пролітали мальовничі пейзажі, гори лісисті і скелясті, річки, поодинокі будиночки притулені до самого схилу, хмаринки між горами, просто захоплює дух, дорога зовсім не відчувається.

Боснія і Герцеговина, а саме Сараєво з яким нас знайомила екскурсовод на ім’я Ясна, стало справжнім відкриттям для мене. Хоч були сумні і страшні сторінки історії і відголоски війни ще присутні, сьогодні Сараєво красиве і квітуче місто, місто, що відновлюється, росте і розвивається.

Мостар з мостом через Неретву, турецьким базарчиком і круглою бруківкою, і цікава розповідь екскурсовода Олени. У вільний час хлюпались у льодяній річковій воді і дивились як з шаленої висоти моста стрибають для розваги туристів (за скромну плату), місцеві чоловіки.

Дубровнік в Хорватії описувати нема змісту, потрібно просто пройтись його вуличками, гладкою мов скло мостовою, торкнутися до самої історії і послухати гіда Ольгу, яка дуже натхненно розповість про місто.

Будва - місто олеандрів і пальм, і теплого, ласкавого моря. Час пролетів непомітно. Важко було прощатися, в Чорногорію варто їхати надовше.

Факультативні екскурсії вище всіх похвал. Я обрала п’ять і кожна виправдала себе. Особливо Каньйон Матка з його величними скелями, повноводною рікою, чистим повітрям залишиться в моєму серці назавжди. Плила на човнику і просто вбирала в себе довколишню красу.

Хочется розказати більше, але краще самі поїдьте і подивіться своїми очима. Балкани чекають!

І як сказала п. Галина наприкінці нашої подорожі: "Втома проходить швидко, а враження лишаються на все життя".

Дякую Вам!

Номінації відгука "Перевершуючи сподівання"

9
Реклама
Відгуки про інші тури