Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

по Балканському півострову!

"о це найповніший тур по Балканам, які ще не стали місцями активного туризму і дозволять вам стати першовідкривачами. Тому не варто думати, а треба їхати!!! "

Відгук туриста Аккорд тур zgt (Львів) на тур
Поїздка: 28 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур В активному пошуку або подорож з настроєм… Дубровник + Будва

Повернувся з поїздки по Балканському півострову. Дякую організаторам за чудовий тур. дякую розробникам маршруту. Це найповніший тур по Балканам, які ще не стали місцями активного туризму!

Анні з турагенства - ПОЇХАЛИ З НАМИ. А також за дружній колектив. Було супер. Перший день туру був транзитним через Румунію, але Арад вартує ранкової екскурсії! Бєлград, чудове та сучасне місто. Сараєво красиве східне місто, місто, що відновлюється.

Мостар з мостом через Неретву, турецьким базарчиком і круглою бруківкою. Дубровнік в Хорватії супер! Будва - місто теплого, лагідного моря. Албанія країна контрастів і можу впевнено сказати, європейська, зовсім не мусульманська. Туди просто варто їхати, пройтися містом Круєю і столицею Тіраною.

Македонія. Скопє. Будівлі на головній площі вражають, а кількісTь кіTчових памятників-соTні, всі вони побудовані в 21 столітті. І чудовий гід по Скопє Вангел! Останні в турі були Болгарія, а саме Софія і Велико Тирново, та Румунія із столицею Бухарестом.

Готелі хороші, але половина без ліфTів. Готель Орфей у Хорватії на самісінькому узбережжі. Виходиш на балкон і вже на морі. Гарний-басейн.

Керівник групи, Галина Шипунова. Вона непогани організатор, але провела увесь тур російською, незважаюч и на прохання.... Змінюймося на краще! Говорімо своєю рідною мовою, мовою нашої країни! Дякую нашим водіям - це професіонали та майстри! Всім колегам по туру передаю великі вітання!

З Аккорд - туром не прощаюсь, а до зустрічі! Бажаю багато туристів, натхнення на організацію нових турів! Успіху!!!

Номінації відгука "по Балканському півострову!"

8

Інші відгуки zgt

Календарь 13.08.2017 - відгук на тур Подорож в Трансільванію…
Голосов 0
Календарь 05.08.2015 - відгук на тур Залиш мені моє серце Португалія
Голосов 1
Реклама
Відгуки про інші тури