Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

На вершині Світу!

"Вся подорож була дуже цікавою та захоплюючою. Хочеться знову повернутися в Карпати та відчути ту незабутню атмосферу свободи! "

Отзыв туриста Аккорд тур Сергій (Сумы) на тур
Поездка: 13 июля 2015
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Лето 2016
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур А над Говерлой - облака!

Нарешті збулася моя давня мрія - похід на Говерлу! Це дивовижне місце, яке варто відвідати кожному!

Наша подорож розпочалася з прекрасного Львова, найкрасивішого міста нашої країни. Проїхавши через весь Львів, ми помандрували до закарпатських красот. В Яремче я нарешті зрозумів які насправді величні наші українські Карпати. Ці дивовижні гірські пейзажі залишили незабутні враження у кожного з нас. Звісно, передусім, це стосується нашого походу на Говерлу. Насправді, похід на Говерлу виявився не таким втомливим, як я собі уявляв. Піднявшись на Говерлу, всі відразу збули про свою втому та зачарувалися неперевершиними карпатськими красотами. Постійно згадуєш ті незабутні моменти! Це було чудово!

Звісно, Говерла була кульмінацією нашої подорожі. Проте у цьому турі було багато й інших приємних моментів. Всім раджу спробувати ароматні карпатські настоянки та взяти з собою пару пляшок! Також вдалося поласувати яремчанським смачним шашликом, стравами з білих грибів та смачними соусами, зробленими за їх особливими рецептами. Це дуже смачно!!! Раджу також спробувати карпатський бануш.

Вцілому наша подорож була дуже активно, веселою та захоплюючою. І велика подяка за це керівникові нашої групи Мартинюку Юрій. Він постійно був з нами, весь час піклувався про проблеми кожної людини, розповідав цікаві історії та часто жартував з нами:) Коли з тобою постійно поряд такий керівник це ще більше надихає на подорожі. Дуже дякую Юркові за його плідну роботу!

Раджу всім хоча б раз побувати на Говерлі. Повірте, це того варте!!!

Номинации отзыва "На вершині Світу!"

2
Реклама
Отзывы о других турах