Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Невеличка подорож у Європу

"Цікава, але не легка поїздка "

Відгук туриста Аккорд тур ulkins@gmail.com (Чернівці) на тур
Поїздка: 07 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Шість чудових миттєвостей Краків, Прага, Відень + Будапешт і Егер

Хочу поділитись своїми враженнями, які напевно будуть цікаві для людей, які збираються в цей тур (так як свіжих відзивів мало).

Після прибуття на жд вокзал нас безкоштовним трансфером відвезли на термінал А, для очікування рейсу. На терміналі є багато необхідного - туалети, зарядки для телефонів, кафе швидкого харчування (нічого особливого, але поїсти можна), магазинчик (із малим вибором, тому краще візьміть зразу щось із собою, так як обіцяних снеків і бутербродів ми не знайшли). *я б порадила додати в термінал невеличку аптеку, або хоча б найнеобхідніші товари виставити в магазинчики (лекопластирь, аспірин, щось від горла і тд).

Відправились ми вчасно, через годину були на кордоні, який теж дуже швидко пройшли.

В 13:00 були в Кракові, екскурсія непогана, потім було десь 2 год вільного часу. Але я одне "Но", і я вважаю, що це помилка керівника групи, яка повторювалася кожен раз, коли ми виїжджали з готелю і десь години 3-4 їхали до місця висадки і екскурсії, яка починалась зразу і ми не встигали нічого купити поїсти і голодні ходили по місту з одним тільки бажанням. *потрібно або попереджувати людей, щоб запаслись з собою (що ми вже самі зрозуміли і почали робити на 3-ій день), або давати пару хвилин на "забіг в магазин і перекус".

Наступні 2 дні-Прага, все чудово (якщо знову не зважати на голод впродовж 4-х годинної екскурсії. )

Так як в мене було день народження в турі, мені передбачалась одна безкоштовна екскурсія в Дрезден чи Крумлов (яку я повинна була вибрати під час оплати туру), я вибрала Крумлов, але не назбиралась група, і у зв'язку з тим, що в Дрезден я не хотіла, то залишилась без цього "подарунки від фірми".... *вважаю, що гід міг би запропонувати мені щось інше в замін.....

4-тий день - Відень, який мені надзвичайно сподобався, але катастрофічно мало часу, близько 6 годин на це місто....

5-тий день Будапешт, в якому я була не один раз, тому пішли тільки на безкоштовну оглядову екскурсію і мали близько 9 годин вільного часу.

Приїхали у Львів біля 8 ранку, переїзд не виявився важким (напевно тому що всі були дуже стомлені)

По приїзду пішли на екскурсію від фірми по Львову, яка взагалі не сподобалась і ми з неї втекли, гуляли самі.

Тепер по готелям:

- 1. На території Чехії. Найкращий з трьох, непогані номери з wi-fi в номері, хороші сніданки з фруктами і сиром з пліснявою

-2. В Празі, 2 дні, нормальний номер, сніданок нормальний, нічого особливого. Платний Інтернет в номері, безкоштовний на барі готелю. Але великий плюс готелю - міста розташування, хоча і на виїзді з міста, але хвилини 3-5 до метро, яке довезе до центра за хв. 15.

-3. В Будапешті, гід не міг його знайти, повезли в іншу сторону. Довелось нам самим шукати готель по мобільному і допомагати водіям його знайти. Готель хороший, маленькі кімнати, але з інтернетом в номері, нормальний сніданок.

На рахунок керівника групи - непоганий приємний хлопець, але трошки розгублений, таке враження, що не ми перший раз у цих містах, а він. Зрозумівши це, старались своїми силами знайти і взнати все, що цікавило.

Висновок:

Тур цікавий, вистачило часу на всі міста крім Відню, непогані готелі.

З недоліків - неорганізованость по харчуванню, і в деяких випадках розгубленість керівника групи.

Номінації відгука "Невеличка подорож у Європу"

0
Реклама
Відгуки про інші тури