Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Казкова країна

"Монтенегро - це слово ще довго буде в мене викликати посмішку. "

Відгук туриста Аккорд тур xorvatka (Кропивницький) на тур
Поїздка: 28 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Промінчики Монтенегро!

Я й не думала, що поїду в цю казкову країну, але я вдячна Аккорду за можливість відвідати Чорногорію. Збиралися ми іхати в іншу країну, але обов'язково через Румунію, тому що давно хотіли подивитися цю країну, але з тим туром не склалося, і нам запропонували Промінчики Монтенегро.

Подорожували з Аккорд-туром вже вдруге. Попередній тур був 2011 року в Хорватію і Угорщину, тоді організація і особливо закінчення туру було невдале. Але цього разу Аккорд себе реабілітував)

По-перше, це чудово, що відбувається транфер на Термінал-А, де можна привести себе до нормального вигляду після поїзда, попити кави і поїсти, а ще зарядити телефон. По-друге, професійна робота водіїв (які чудово справлялися по бездоріжжю Закарпаття і крутючих серпантинах Чорногорії) та супроводжуючої Оксани (завжди позитивно налаштованої і усміхненої) залишили дуже приємне враження.

Щодо самого туру, то переночувавши в симпатичному готелі в Румунії, ми приїхали в Белград, де була екскурсія і чудова погода. Тут же в нас була обов'язкова оплачена екскурсія Вечеря в сербському ресторані. Мені сподобалася і вечеря, і сербський фолк. А от сербські традиційні десерти дуже специфічні. Далі на нас чекав переїзд в Будву. Нам було надано можливість підготуватися до переїзду та взяти всі необхідні речі для переїзду із багажу. Вже вдень ми приїіхали в Будву. Поселили нас одразу в чудовий готель Vila Lux. В номері прибирали щодня і міняли рушники, сніданки звичайні європейські. На 2-3 день проживання в готелі сталася прикрість і у ванній зникла електрика, але все швидко полагодили. За 7 днів ми побували на трьох різних пляжах Будви - найбільше сподобався Могрен I. Щодо харчування, то їли ми перші дні в кафешках, а потім наслідували приклад місцевих і їли там де й вони) Екскурсій ми не брали, бо відпочивати на такому морі доводиться не часто, тому не хотілося пропустити жодного дня.

Нічний переїзд у Софію був надзвичайно ціквим, адже була вибрана інша дорога, і де можна було побачити більше красот Монтенегро. Після приїзду в Софію була оглядова екскурсія та трохи вільного часу. Дуже сподобалася екскурсовод Софія у Софії. Мушу визнати, що саме місто дуже розчарувало. Жили ми в непоганому готелі, де подавався розкішний сніданок, але от тонкі стіни готелю змусили бути присутньою на переговорах німця в сусідній кімнаті і на вечірці в кімнаті згори.

Наступного дня нас чекало чудове місто Бухарест. Мене вразила краса й історія міста. Бухарест перевершив мої очікування. Жаль лише, що вільного часу в місту було мало: (Далі був переїзд по Румунії та ночівля в готелі.

Хочеться окремо звернутися до тур-оператора. В програмі туру майже не передбачено час на харчування (окрім сніданків в готелях). Особисто ми після виїзду із Будви нормально поїли аж на Терміналі А))) Адже під час вільного часу, наприклад, в Бухаресті хочеться і більше побачити, і фото зробити, і перекусити (і це все за 2 години).

Порада для тих, хто обере Промінчики Монтенегро, запасайтеся їжею)))

І наостанок нотатка для туристів, які будуть їхати цим туром. В Будві повно російських туристів.

Номінації відгука "Казкова країна"

5

Інші відгуки xorvatka

Реклама
Відгуки про інші тури