Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

швиденький пробіг по Європі, що змушує хотіти ще і ще!

"від початку до кінця - все було чудово. ані маленький дощик, ні спека не змогли перекреслити потік неймовірних вражень! "

Відгук туриста Аккорд тур Джаксі (Полтава) на тур
Поїздка: 19 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Маленька французька подорож Париж, Діснейленд +Нюрнберг

Це була наша перша подорож з чоловіком, і ми в захваті! Тур пройшов на одному диханні, тиждень - наче один день, купа інформації, що ще довго вкладатиметься по поличкам))

Керівник туру - Олеся Цибульська - людина на своєму місці. З нею хочеться подорожувати ще і ще. До в’їзду в кожне місто надавала досконалу інформацію про історію, культуру, мовні особливості, інфраструктуру і все інше, завжди рада допомогти і відповісти на всі можливі питання. і взагалі дівчина з прекрасною посмішкою, що стирає втому і робить кожен день сонячним!

Водії - Ігор і Богдан - знавці своєї справи. Усі питання, що входили в їхню компетенцію вирішували швидко і точно.

Загалом тур дуже сподобався. неймовірна кількість враження, багато змістовних екскурсій, гарно спланована програма туру, непоганий підбір фільмів і музики, спортивна підготовка, знову ж таки - щоб все побачити, треба бігати і бігати)). Були певні розбіжності в групі, можливо десь якісь заминки, але все було вирішено, і взагалі можна зрозуміти, бо це життя і ситуації бувають різні. Керівник групи і водії говорили українською і це дуже радує. Хотілося б, щоб і екскурсії в містах теж велися українською, хоча б частково. цей тур, як короткий екскурс після якого хочеться приїхати в кожне місто днів хоч на 3-4 дні, щоб відчути його в повній мірі.

Ми б порадили всім Маленької французької подорожі, і взагалі не зупинятися і відвідувати нові місця!!

Номінації відгука "швиденький пробіг по Європі, що змушує хотіти ще і ще!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури