Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Тур, що здійснює мрії

"3 європейські столиці, 2 німецьких міста й океан вражень. Одразу скажу, що ви ні на секунду НЕ пожалієте про вибір туру. Де ще ви зможе перепробувати сотні видів нідерландських сирів або пообідати круасанами із Камамбером з видом на Ейфелеву вежу? "

Відгук туриста Аккорд тур Вікторія (КИЇВ) на тур
ще
20
фото
Поїздка: 07 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Мріючи про нього: Амстердам, Брюссель, Париж, Люксембург, Прага і Берлін!

Пишу відгук-пораду для тих, хто збирається їхати в цей, або схожий тур. Пригод та рекомандацій назбиралась багато, тому переходжу одразу до суті. Першим містом нашої подороі став Дрезден. Це моє улюблене німецьке місто. Досить спокійне, неймовірно красиве та компактне. У ньому навіть карта не потрібна. Зорієнтуватися можна легко по річці Ельбі. Отже у Дрездені рекомендую:

1) Зайти у крамницю шоколаду Lind. Там вас привітно зустріне продавчиня і пригостить смачною цукеркою

2) Прогулятися до Мануфактури Фольксфагена. Будівля вражає

3) Якщо застанете місцевий ярмарок і купите напій, обов'язково поверніть скляний стаканчик. Вам віддадуть 2 євро.

Парк Кьокенхоф:

1) Просіть відвідувачів парку вас сфотографувати. Тоді у альбомі будуть фотографії, зроблені представниками різних націй. Я навіть зустріла хлопця із Сінгапура.

Амстердам:

1) Зайдіть у Музей сиру поруч із головною площею міста. Там можна безоштовно спробувати найрізноманітніші види сирів.

2) Ніколи не переходьте дорогу велосипедистам

3) Та й узагалі в Амстердамі просто гуляйте. Це одне з найкрасивіших міст світу. Канали і вузенькі будинки зводять з розуму. Хочеться на кожному кроці фотографуватися

4) Орендуйте велосипед у фірми Макбайк (один з офісів поруч із головною площею).

Заансе Сханс і Волендам:

1) Так, якщо ви поїдете на цю екскурсію, то часу на Амстердам залишиться мало. Але тоді ви не побачите, чим живуть прості нідерладці: овець, воду, яка розділяє клапті землі, рибацьке містечко, великі млини, майстерню кломпів, магазин сиру із дегустацією. вибір за вами. Але мені сподобалось)

Брюссель:

1) Вафлі, вафлі, вафлі! Обов'язково спробуйде бельгіські вафлі. Вони назвичайно смачні і я мрію знову поїхати в Брюссель тільки для того, щоб знову собі купити цю вафлю. Наші аналоги й близько не схожі до місцевих. Біля Манекена Піс є багато маленький магазинчиків, де можна купити цю вафлю і наповнити різними топінгами: фруктами, морозивом, шоколадом, збитими вершками (4 євро за вафлю з морозивом, полуницею і нутеллою).

Брюгге та Гент:

1) однозначно рекомендую поїхати на цю екскурсію. Хоч часу на Брюссель зовсім не залишиться, але воно того варте. Обидва міста казкові: будинки, наче щоколадні, канали, як у Венеції, і багато-багато магазинів шоколаду. Це найкраща додаткова екскурсія туру

Париж:

Зізнаюсь чесно, поїхати в Париж було моєю головною метою в турі. Я мріяла про це місто ще з 5-го класу, коли почала вивчати французьку мову. І знаєте, як воно буває, коли про щось мрієш, мрієш і... розчаровуєшся. Але, на щастя, з Парижем сталася зовсім інша історія, він ще більше зачарував. Коли ти гуляєш містом і бачиш таблички "тут жила Коко Шанель", "тут жив Вольтер", просто холоне серце від розуміння величності міста. Що ж таке Париж?

Париж - це, коли у магазині косметики тебе не відпустять поки не пшикнуть дорогим парфумом на виході. Продавці не вимагають, щоб ти їх купив, просто хочуть зробити приємне (магазин Сефора на Єлисейських полях)

Париж - це їсти круасани з камамбером на Марсовому полі і милуватися Її Величністю Ейфелевою вежею (можна купити у магазинчику ліворуч Марсового поля) 2 круасани і камамбер коштують близько 3 євро.

Париж - це коли ти можеш купити вино з провінції Бордо за 2 євро

Париж - це гуляти на Монмартрі і дивитися як художники малюють картини

Париж - це Нотр-Дам де Парі - легендарний собор з містичною атмосферою (вхід безкоштовний)

Париж - це веселі і турботливі офіціанти, які ретельну підберуть келих вина саме під вашу страву

Париж - це смачні равлики із багетом (7 євро за 6 равликів)

Париж - це галантні й модні чоловіки, які не забувають одягнути берети і шарфи

Париж - це вечірні вогні Ейфелевої вежі, які починають мерехтіти на початку кожної години.

Словом, ви зрозуміли, що Париж мені дуже сподобався і тільки заради нього варто брати цей тур. Не забудьте купити зменшену копію Ейфелевої вежі у темошкірих хлопців. У них дешевше, ніж у звичайних сувенірних магазинах.

З сумом покинувши Париж, ми вирушили до Вюрцбурга. Досить таки красиве німецьке місто, з набережною річки Майн. Хоч воно і невеличке, тут ви зможете витрати останні гроші на шопінг. Підіть у магазин НьюЙоркер, одразу поруч з мостом, біля Макдональдса. Там можна купити футболки за 5 євро, штани за 10. Також зайдіть у продуктовий магазин і накупуйте друзям шоколад RitterSport. 1 плитка коштує євро з копійками. Є цікаві набори з мініRitterSport теж за євро з копійками. В набір входять 8 шоколадок різних смаків.

В кінці хочу сказати, що ці 8 днів у турі були одними із найкращих у моєму житті. Привітні і товариські люди в нашому автобусі, професійний та уважний гід Всеволод, найкращі водії, чисті та затишні готелі, смачні шведські столи і звісно самі міста, в які хочеться повертатися не один раз. Мрії здійснюються завдяки Аккорд-туру. Дякую компанії за все

Номінації відгука "Тур, що здійснює мрії"

108
Реклама
Відгуки про інші тури