Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Один з найкращих турів! Рекомендую

"Вирішила поділитись своїми враженнями від поїздки автобусним туром. Може хтось боїться їздити сам, хтось боїться дискомфорту, а когось лякають дальні відстані і нічні переїзди. Сподіваюсь цей пост допоможе вам подолати страхи. "

Відгук туриста Аккорд тур Libra (Львів) на тур
ще
8
фото
Поїздка: 26 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Іспанія – горда квітка Півдня Відпочинок на морі

Отже вирішила я провести відпустку не просто валяючись на морі, а ще й так, щоб побачити різні країни, міста, пам'ятки архітектури. Мені мало просто засмагання і гарного виду з готелю, мені потрібні пригоди і враження. Оскільки не знайшлось бажаючих розділити мою компанію, я сміливо відправилась в тур сама, адже це не вперше, і я знала, що буде багато поодиноких мандрівників і не потрібно бути суперкомунікабельним, щоб познайомитись з іншими. Одразу біля автобусу до мене підбігла активна дівчинка і спитала, чи я в турі сама? Отримавши позитивну відповідь сказала, "о! Я теж, будем тусити разом! " Ще через 2 хвилини спілкування ми затягнули в свою команду двох сестричок, а ще через годину наша банда поповнилась на ще одну самотню мандрівницю! Ми дуже здружились, і абсолютно кожна з нас ризикнула поїхати сама і паралельно боялась бути самою!))

Тур ми обрали хтось за місяць, хтось за день. Особисто я вибрала його за тиждень, а оплатила за день. І тут не обійшлось без пригод! Мені відмовили в турі, бо моя польська віза не була прокатана, а перетин кордону через Чоп, то я за 2 дні до туру "катала" вночі візу, бо неймовірно хотіла в цей тур. Після прокатки мені дали згоду і сказали, що з місцями в автобусі ну дууууже складно, десь останнє вкінці автобусу, але є. Я так хотіла поїхати, що мені було всеодно, вирішила, що хоч стоячи, але поїду! Оплатила. Через годину дзвінок від турагентства, мені знов відмовили, бо хоч і в автобусі місця є, але в готелях немає! Сезон. Пообіцяли підібрати інший тур, але хіба це можливо за день!?.. ще через годину знов дзвінок, якась пасажирка відмовилась від туру і для мене з'явилось місце! Хіба це не доля?))

Як виявилось вже в автобусі, вільних було ще місць 10, то я розкинулась собі на 2 крісла, і не я одна))

Обраний мною тур включав в себе такі країни: Угорщина (Будапешт, Дьор), Австрія (Відень), Франція (Ніца, Канни), Монако, Іспанія (Фігера, Лорет де мар, Барселона), Італія (Венеція), Словенія (Жалець). Тур на 7 днів, з них 2 нічних переїзди. Загально подоланий шлях 6225км. Автобус комфортний, постійно працював кондиціонер, грамотно продуманий час на санітарні зупинки, включали тематичні фільми та музику, супроводжуючий гід розказувала цікаву інфу про кожну область, країну, події і факти, жодного дискомфорту в поїздці не виникало! Звичайно, що багато залежить і від настрою з яким їхати, адже деякі сусіди тільки зайшли у автобус, одразу були налаштовані негативно і почали між собою сваритись, вони всю поїздку так і були не задоволені - виділеним часом, морем, сонцем, екскурсіями, цінами, автобусом, тупо всім!!! А був контингент вічно бухаючих, в жару, горілку!! Ніколи не вгадаєш з ким доведеться їхати)

Отже окремі мої враження по кожній країні:

Венгрія (Будапешт): Познайомилась я з цим містом лише з кораблика, катаючись 2 години по Дунаю. На кораблику нам наливали шампанське анлімітед, та розказували про околиці. Мало хто слухав, всі були зайняті селфі з кожним будиночком)) Обов'язково треба побачити місто як з води, так і з суші. Дійсно гарні будівлі та мости.

Венгрія (Дьор): Попали ми в це місто ввечері, після заселення в готелі вирішили трішки самостійно прогулятись містом. Місто дуже старе, з величезною кількістю пам'яток архітектури. Попали ми туди під час футбольного матчу, і судячи з великих мас людей, які кричали вулицями і святкували, вони перемогли)) Маси людей трішки лякали, але люди були дуже позитивними, посміхалися, співали + дуже багато поліції, тому ми з дівчатками досить комфортно себе почували. Мова в Венгрії - взрив мозга! Навіть не намагайтесь читати, чи щось зрозуміти! Без шансів)

Австрія (Відень): закохана в цю країну я була ще з дитинства. Мріяла попасти сюди з тих пір як дивилась серіал "комісар Рекс". Особливо хотілось сфоткатись з полісменами, вони там такіііі ммммм))) Нам провели безкоштовну пішу екскурсію містом, загально гуляли ми по місту 9 годин. Величне, грандіозне, дуже дороге місто з, мабуть, найгарнішими і вишуканими чоловіками! Жителі Відня люблять спорт, доглядають за собою, дотримуються чистоти, і дуже консервативних поглядів. Мої "драні" легінси викликали у них неабияке здивування та незадоволення на обличчі)) Порада - вдягніть платтячко. Величезна кількість музеїв, концертів, та "моцартів" гуляючих по місту! Всі сувеніри на тематику Моцарта, дешевше купляти в маркеті, ніж в сувенірних магазинчиках.

Франція (Ніца). Прованс! Перше що ми побачили, це вузесенькі вулички з віконечками прикрашеними ставнями та квітами. Друге це природа - бірюзове море, кам'яні пляжі, величезні ряди пальм, ніжне сонечко, багато молоді, основні туристи - поляки та німці. Франція теж не з дешевих країн, але саме там я спробувала найсмачніші морепродукти, круасани та сири. Французи як ніхто інший знається на гастрономії.

Франція (Марокко, Монте-карло) Це місто з усього туру вразило найбільше! У всіх тільки і крутилось на язику - "як можна так дорого жити?! ") Це казино, шикарні автомобілі і наряди, це пафос, бутіки з найвідомішими світовими брендами, це неймовірні будинки, охорона в піджаках в 30° жару, червоні доріжки, всюди квіти та чистота, а ЯХТИ які!!! Дороги просто створені, щоб ганяти на ламборджині, Феррарі і Мазератті, так в принципі і роблять!)) Молодь немов з кінофільму, всі в білосніжному взутті, засмаглі, спортивні і розбалувані!

Франція (Канни) ну от чесно, нічого особливого, після Ніци та Монте-карло, звичайне собі місто з тим самим морем, яхтами, будинками.

Іспанія (Фігарес) Саме тут я відвідала музей Сальвадора Далі! Жахливішого мистецтва я ще не бачила. У нього були геніальні задуми і жахливі ідеї виконання. Далі був явно завернутий на голих збочених тілах, на мертвих тілах та вбивстві, на уродстві. Він бачив прекрасне в жахливому і це кошмарить! Я побачила його творчість не з відомих картин про спливаючий час та слоників на ніжках, я побачила тіла справжніх висушених курок прибитих до дошки, "мертві" кольори більшості картин та сьськіпіськи всюди!)) Але самим жахливим було відвідання в підземеллі його надгробної плити, а Далі похований в своєму ж музеї, а люди ще й фоткаються з цим!!! Ви часто на цвинтарі фоткаєтесь?!! Брєд кароч.. Дарма викинуті немалі гроші. Але цього не зрозумієш поки не побачиш на власні очі. Хоча були і ті, хто був в захваті!

Саме місто не представляє з себе нічого. Мало того ми попали під час сієсти, а в цей час там все закрито і нікого на вулиці немає.

Іспанія (Ллорет де мар) Після культурного Відня та делікатної Франції відвідання Іспанії перевертає світ з ніг на голову. Це країна бунтарів, піратів, їх погляд на нас як хижаків перед нападом. За сумку треба триматись двома руками і не відволікатися ні на секунду. Туристка з нашого автобусу трішки забула за це правило, за що і поплатилась гаманцем з 300€. Вони постійно сміються, і частіше всього з нас, але якщо з ними вдається встановити контакт, то можна зрозуміти, що це просто діти, які розпитують про те звідки ми родом і їх дивує що у нас зимою - 15-25 та падає сніг! Вони відкрито пропонують травку (тепер ясно чому постійно ржуть), не дуже добре знають англійську, і вони не назойливі, з ними досить просто попрощатись. Це люди які вміють насолоджуватись моментами і жити по повній!

Іспанія досить дешева по продуктам і багата на делікатеси (варто спробувати місцеві вина і хамон, оливки). Саме в Ллорет де мар ми з дівчатами по справжньому відчули море та відпочинок. Вночі пляжі освітлені і море тепле, купатись саме задоволення! Море прозоре та добре проглядається, можна досить далеко запливати не переживаючи, що щось хапне за ногу)) Вартість номера в готелі, якому ми проживали, на букінгу за добу 2500 грн! Він дуже гарний ззовні, у дворику є басейн, екзотичні рослини, неймовірно гарний хол та рецепція. А от в середині трохи нагадує радянськи часи та купу лабіринтів з сходами вверх, вниз, та всторони. А якщо в ванні суміжні номери знімуть з стінки решіточку, то можна передати один одному зубну пасту)) про звукоізоляцію думаю взагалі не варто згадувати. Дуже тішило, що номери обладнані кондиціонером. Але для 3* хіба можна вимагати більшого? Іспанія шумна вночі, таке враження, що люди там не сплять цілодобово! Але це не заважало спати, нас відключало моментально після довгих прогулянок. Вулички вузесенькі і будинки високі, всі перші поверхи належать бутікам та магазинам з сувенірами.

Іспанія (Барселона) Якщо не відвідати творіння архітектора Гауді, рахуйте, що в Барселоні не були. Місто гігант. Дуже раджу автобусну екчкурсію, бо він заїде в такі місця, в яки ногами не дійти! Ми Барселону автобусом переїздили, ногами перетоптали, і всеодно не обійшли повністю. На прогулянку містом ми мали 13 годин. Про сувеніри: чим далі від центру, тим в 4 рази дешевше)) половина сувенірів з китаю, друга половина гарна, дорога і присвячується Гауді, Далі... Сказати, що Барселона мене сильно вразила я б не сказала, скоріше деякі окремі райони і моменти. Обов'язково треба поблукати в Готичному кварталі, поперше там добре ховатись від спеки, подруге там так вузько, бідно і класно, опиняєшся прямісінько в фільмі "Парфумер"!

Італія (Венеція) Скільки очікувань і скільки розчарувань! Романтика? Хіба в фільмі про Казанову, і то тому, що не показують всіх тих туристів. Відвідати собори неможливо, бо одяг в таку спеку вище коліна, а в такому вигляді не пропускають. В 10 ранку ми відчували себе кефалью на сковорідці в аду! Великий плюс - по місту стоять колонки з смачною питною водою. Великий мінус - вартість туалету 1.50! Або безкоштовно при замовленні їжі в кафе/ресторанах. Їжа дорога, від 7-20€ за піцу, піца не смачніша за нашу Львівську в Челентано! Паста і Лазанья (від 10€) не краще, ніж готує моя подруга. А от морозиво!!!! Зе бест!! Стільки видів! Зі смаком пармезану, кави, лимону і ще + 100! Можна знайти одну кульку від 1€, а можна купити в маркеті за 1.09€ 80грамові стаканчики з тим самим морозивом, правда менший вибір смаків. З сувенірами так само, чим далі від центральної площі Сан Марко тим дешевше! При чому логіки градаціі цін зрозуміти важко. Може бути реально гарна річ, подарунок і сувенір в одному, дешевше ніж китайський гіпсовий гамнітік на холодильник.

Вода в каналах брудна, але без сміття. Невдалий поворот в провулок закінчується тупіком в воду, більшість вулиць не мають назв, але заблукати нереально. А от місцеві жителі і працівники чарівні, вони вміють знайомитись, гарно говорити і робити компліменти! Вони не стримані, ловлять поглядом і не відпускають поки не подивишся на них, при зоровому контакті вони посміхаються і кажуть Белла!!!)) А якщо не подивитись, то вони знайдуть як привернути на себе увагу, будуть кричати Чао, Хеллоу, випригувати перед тобою! Коли вони привітно посміхаються тобі, то це щиро. Приємний момент, коли ми з дівчатами зайшли поїсти нас спитали - "рускій"? Ми кажемо "меню рускій, але ми з України", нас питають "не Москва, добре, Одеса? " Ми кажемо - "Львів! " Відповідь - "о! ну тоді вам знижка!! " Нам не нарахували 12% додатковий збір на обслуговування, це не аби яка приємність)

Висновок: Може фізично комусь не звично стільки годин ходити містом, і вкінці подорожі захочеться відпочити від відпочинку. Але це пройде за ніч - другу. А от враження, фото, сувеніри і емоції, це залишиться назавжди. Побувавши в цих країнах раз, неможливо не повернутись сюди ще раз! Цей тур вважаю одним з найкращих. Розпланований відпочинок дуже грамотно, чергування нічних переїздів з ночівлею в готелі, чергування відпочинку на морі з відвідуванням екскурсій, харчування в готелі та за межами продумані детально. Шкода, що за власним его не всі здатні оцінити важку роботу інших, які організовують такий відпочинок. Супроводжуючий гід Праненко Оксана прекрасний організатор, з нею відчуття як в таборі з вожатою, або як з мамочкою, яка всім побажає і доброго ранку, і солодких снів, і в туалет заведе і насварить при потребі!))

Номінації відгука "Один з найкращих турів! Рекомендую"

83

Інші відгуки Libra

Реклама
Відгуки про інші тури