Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Це була найкраща і одночасно найгірша подорож цього літа

"Найкраща то понятно чого - підйом на Говерлу ні з чим не зрівнянні відчуття, а найгірша бо тепер всі інші не зможуть з нею зрівнятись по наповненості і радості... ну хіба наступного року ми підемо на Петрос))) "

Відгук туриста Аккорд тур Joanna (КИЇВ) на тур
Поїздка: 26 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Окрема подяка нашому водію - пану Миколі, як згадаю звідки і куди він нас вивозив так і в піт кидає, віртуоз і майстер своєї справи. І, звісно, пану Сергію - гіду з великої букви і просто приємному співрозмовнику, він завжди був готовий відповісти на 100500 наших запитань, дати влучну пораду з висоти свого досвіду ну і вчасно змотивувати (відео в дорозі завжди в тему, влучно підібрана музика).

Особисто я можу осмислити чи сподобалась мені подорож тільки після її закінчення, коли приїхавши додому на собі відчуваю всі "прєлєсті" акліматизації і сиджу дома переглядаючи відео та фото. Сумно що це закінчилось, але добре що було. Порада всім хто поїде в цей тур - БЕРІТЬ З СОБОЮ ЛИЖНІ ПАЛКИ!!!! потім ви на них будете молитись.

Про сам тур: Говерла, то була основна ціль нашої подорожі, я чекала що буде дуже важко, морально готувалась, проходила тренінги "як не вбити всіх в пориві гніву при підйомі на вершину", "100 і один метод запрягти собак і їхати вгору" і мій улюблений "да катісь всьо калєсом вніз". Чоловік мій був впевнений що я забастую на половині дороги, а я така, майже не матюкавшись, взяла і дойшла)) Щастю не було кінця.:))) Але ж не одною Говерлою тур зроблений: шикарна полонина Біла кобила (нам зустрівся, доречі, на місці білий кобил:)) дуже доцільно). Водоспади і гірські річки з теплою водою, природа ну дуууже красива, правда не передається фотографіями, то всьо треба бачити своїми очима. Згадую і етно-музей музичних інструментів, пані Наталя нам провела круту виставу, де б ми ще подули в трембіту:)). Горган Микуличинський то окрема тема: вид - супер, підйом легший ніж на Говерлу та ще й наїлись чорниці.

Не ходіть на безкоштовну екскурсію по Львову!!! Чи то через те, що наш гід пан Сергій підняв зависоку планку, чи то пані Наталя просто такий гід, але кінцеве враження про Аккорд трохи зіпсувалось: екскурсію вона вела російською, але то не найгірше - як людину з такою явною неприязню до всіх інших міст (крім Львова) взяли на таку роботу? А ці вирази: "ви только пасматрітє какая красота - распятие Христа" або "львавянє до сіх пор жалєют што наш город не под Австрієй"... загалом в неї дивна подача звичайних історичних фактів, хоча каву у Львові вона порадила хорошу.

П. С.: Респект всім "шизікам - джамперам", кожен з вас робив нашу поїздку веселішою: 0))

Номінації відгука "Це була найкраща і одночасно найгірша подорож цього літа"

12
Реклама
Відгуки про інші тури