Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя друга мандрівка Карпатами)))

"Тур тривалістю в одну мить... "

Відгук туриста Аккорд тур NATALI (Чернігів) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 26 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Це була моя друга мандрівка в Карпати...

Моє знайомство з горами відбулося в минулому році у вересні за допомогою Аккорд-туру. Тоді я поїхала в тур "А над Говерлою хмарки", і... закохалася в Карпати. Це було щось неймовірне!!! Саме тоді я пообіцяла собі, що обов'язково приїду ще. І ось я знову в Карпатах!!! І знову за допомогою Аккорд-туру!!! Я думаю, найкраща оцінка Аккорду, як туроператору, полягає в тому, що туристи, які хоч раз їздили з ними в тури, рідко хочуть експериментувати ще з кимось. Зі мною було саме так. Залишившись повністю задоволеною попереднім туром: його чудовою організацією, захоплюючими екскурсіями, проживанням в комфортабельних готелях, і головне - нашим керівником групи - Іллею Симоненко, я навіть не роздумувала...

Мандрівка Закарпаттям... Це були чудові шість днів, які пролетіли як одна мить... Цікаві різноманітні екскурсії, комфортне проживання (особливо готель на Синевирському перевалі "Кам'янка", який знадиться в горах і де просто неймовірне повітря і природа, яка не відпускає...), професіональні водії, з якими не страшне ніяке бездоріжжя і, звичайно ж, наш гід - Ілля. Як на мене, Ілля взагалі унікальна людина. Він один, нас туристів - 47. Але всі ми відчували його турботу, підтримку! А як захоплююче він розповідає про Карпати, про людей, які там живуть, про традиції, кухню!!! Скільки знає різноманітних легенд, історій, анекдотів, пісень (до речі, в попередньому турі у нас відбувся імпровізований прощальний концерт, і це було так класно!!!)!!!

Як на мене, ця мандрівка була цікавою всім, адже включала в себе таке різноманіття екскурсій, на всі смаки, на різний вік, могла задовольнити будь-які забаганки)))

Дякую Аккорд-туру, дякую Ілля, за те, що в мене з'явилась любов на все життя - КАРПАТИ!!!

P. S. Те, що відбулося одного разу, може і не повторитися. Але якщо воно відбулося вдруге, обов'язково відбудеться і втретє (Пауло Коельо). Отже, я ще приїду!!!!!!!!!!!!!!

Номінації відгука "Моя друга мандрівка Карпатами)))"

3
Реклама
Відгуки про інші тури