Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

У простому виразі «я їду» - цілий світ!

""Я бачу мою дорогу, але не знаю куди вона приведе. Незнання того, куди йде дорога, надихає мене йти нею. " – Росалія де Кастро"

Відгук туриста Аккорд тур Мария (КИЇВ) на тур
ще
103
фото
Поїздка: 07 травня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур Великі відкриття - Португалія

Одного сонячного весняного дня в чарівному місті Лева почався 16-ти денний марафон Європою.

Марафон вражень та незабутніх емоцій!

День 1

Великий транзитний день Угорщиною. До Португалії дальня дорога)))

День 2

Ранок в Угорщині, день в Австрії, ніч в Німеччині))

Зальцбург – неймовірно красиве австрійське місто, відчувається дух порядку навіть в повітрі))) Хвилинка на фунікулері і замок Хоензальцбург перед вами у всій красі. Раджу також поїхати в долину Зальцкамергут, це дійсно озерний рай в оточенні Альп.

Нічний Мюнхен прекрасний, безлюдні вулиці, велична архітектура, метро яке працює до 2 ночі. Жаль не встигли до закриття знаменитої пивної Hofbräuhaus.

День 3

Швейцарія, Женева – місто де знаходиться штаб-квартира ООН, ВОЗ, СОТ і багато інших. Місто, яке стоїть на Женевському озері з знаменитим фонтаном Же-До, одним з найбільших в світі з висотою потоку води близько 150м.

День 4

Перуж – місто яке відкриє Францію з іншого боку. Маленьке, компактне але повністю пронизане історичними фактами містечко, яке варто побачити.

Періге – місто теж не схоже на Францію, а хоча Франція дуже різноманітна, краще один раз побачити ніж сто разів почути.

День 5

Аркашонський залив, так багато від цієї екскурсії я не чекала. Морське побережжя, курортне містечко, але фішкою екскурсії є дегустація устриць, для когось вони стали чимось неймовірним, для мене вгамували спрагу до всього нового, але спробувати однозначно варто! В цієї екскурсії навіть декілька фішок, іншою є дюна Пила, 110м піску в висоту і безкраї простори в довжину, в оточенні безкрайого моря і лісів, чудо природи, або ще одна частинка неймовірної Франції)

Переїзд в Іспанію. Відбулись трошки зміни в програмі і замість містечка Віторія Гастейс ми заїхали в Сан-Себастьян. Дуже красиве курортне місто.

День 6-7

Нарешті моя улюблена Португалія!!! Кожного разу вона відкривається з іншого боку і не перестає дивувати. Не схожа ні на що, неймовірна і самобутня країна на краю землі! Скільки б часу я не проводила в Португалії, постійно мало, є в ній щось таке що змушує повертатися знову і знову))

Порту. Перед очами маленькі будиночки з червоними дахами, наяву - як на листівках) В повітрі відчувається солодкуватий запах портвейну і дубових бочок. Раджу дегустацію (6евро) 3 види портвейну, такий шанс буває не кожного дня! Неймовірні картини на будівлях міста створені з азулейжу - керамічної біло-синьої плитки, надають особливий колорит. Неймовірний дворівневий міст побудований тим самим Ейфелем і річка Дору з човниками, які мені особисто нагадують гондоли, але тут вони для бочок з портвейном.

День 8-11

Переїзд в Лісабон та 4 ночі в неймовірній столиці. Три в одному, міст "25 квітня" нагадує Америку а статуя христа Бразилію, але все ж таки, ні це дивовижне місто Лісабон!!! Лісабон розташований на пагорбах, це неймовірно - заходиш в звичайну будівлю, яке раптом виявляється ліфтом, злітаєш на 7-8 поверх і опиняєшся в абсолютно іншій частині міста. Варто прокататися на 28 трамвайчику і, звичайно ж, на фунікулері - відчуття місцевого колориту гарантовано. Увечері місто ще красивішим! Варто спробувати вишневу наливку і національну випічку pastéis - дуже смачно!

Так як я в Португалії була не вперше в мене була своя програма, але дуже раджу насолодитися цією країною і побачити як найбільше її дивовижних міст і місцин, воно того варте!

Сінтра. Пів години і ви потрапляєте в містечко Сінтра основними пам'ятками якого є садиба Регалейра і палац Пена. Цього разу відвідала палац Пена. На краю світу, на вершині гори, таємничий палац встелений туманом, зі своїм окремим мікрокліматом і дивовижною наче ляльковою архітектурою) Але також раджу відвідати садибу Регалейра, в якій я була раніше, і опинитися в божественної комедії Данте, пройти 9 кіл раю і, звичайно ж, 9 кіл пекла, пройти по вузьких гвинтових сходах казкових веж до Криниці Долі, що дозволяє спуститися вниз, немов в Пекло і вийти по підземних переходах.

Cabo da Roca. Моє улюблене місце на планеті, куди хочеться повертатися знову і знову! Не думала що так скоро його побачу знову, це того варте! Найзахідніша точка Європи, за ним тільки океан, неймовірна стихія і більше нічого))) 140 метрів відділяють тебе від стихії океану, величезні хвилі б'ються об каміння і перетворюються в піну. Солоний вітер зносить з ніг, пронизує зсередини.

День 12

Покидаючи Лісабон перетинаєш міст «25 квітня» схожий на міст «Золоті ворота» в Лос-Анжелесі, виконаний зі сталі і проїжджаючи по ньому, здається, ніби міст співає, дуже цікавий звук.

Фотопауза біля однієї з найбільших статуй Христа в світі і вражаюча панорама Лісабону.

Остання частинка Португалії на прощання - місто Евора. Місто де всі будинки білого кольору, де зберігся найстаріший орган, де по історичним руїнах старого міста гуляють павліни..

День 13

Іспанія. Сарагоса. Місто в якому гармонійно поєднується історія з сьогоденням. Місто великого Гойї та архітектурних шедеврів.

День 14

Переїзд в Прованс. Арль ще одна частинка іншої Франції. Місто Ван Гога, місто закарбоване на його полотнах, можливість побачити той самий знаменитий дворик та кафе з полотен «Внітрішній двір лікарні в Арлі» та «Нічне кафе».

Ненадовго заїхали в містечко Екс-ан-Прованс, місто фонтанів, де їх неймовірна кількість, на кожній площі, і майже кожній вулиці))

Проїхали по лазурному берегу, побережжю Ніци та Монако, насолодились прекрасними видами і відправились на ночівлю в Італію.

День 15

Словенія дуже здивувала, Любляна тихе приємне місто, схожа мова та багатовікова історія. Часу було не багато, але достатньо щоб піднятися на Люблянський замок і насолодитися містом з висоти.

День 16

День великого транзиту Угорщиною, перетин кордону і знову вдома)

Впродовж всього туру готелі були чудовими, екскурсії неординарними, організація на висоті, 16 днів промайнули непомітно!

Перлина тура, без сумніву – Португалія! Країна контрастів, країна величних міст і дикої природи. Вона відрізняється від всієї Європи, і вона варта того, щоб побачити на власні очі, погуляти вузенькими вуличками, покупатися в океані, скуштувати національний pastéis de nata, і відчути стихію на краю світу - Cabo da Roca!

Автобусний тур – відпочинок не для кожного, відпочинок не для туриста, а для справжнього мандрівника, який жадає нових неймовірних вражень на все життя! Кожна подорож для мене особлива і залишає слід в пям’яті.

Дякую відмінним водіям, цікавим екскурсоводам, моїм попутчикам з якими було неймовірно весело! Дякую керівнику групи, Дмитру Алієву за його вміння зробити історичні факти цікавими для сприйняття, організаторські здібності та терпіння)) Спасибі «Тис-Тур», м Київ і всім співробітникам компанії Аккорд які зробили цей тур реальним!

Номінації відгука "У простому виразі «я їду» - цілий світ!"

0

Інші відгуки Мария

Реклама
Відгуки про інші тури