Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Перша подорож до серця нашої країни - Західної України

"НАЙКРАЩИЙ ВІДПОЧИНОК для активних людей, хто хоче сховатися від повсякденної метушні і поринути в красу природи гір з головою! "

Відгук туриста Аккорд тур Наталя (Харків) на тур
ще
36
фото
Поїздка: 26 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 1 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Всім привіт!

Мене звати Наталя, мені 21 рік. Вперше в житті я вирішила подорожувати одна і давно мріяла про поїздку саме в Карпати. Як тільки випала нагода, одразу пішла замовляти тур. Зупинилася саме на цьому турі, бо він включав в себе, в першу чергу, підйом на Говерлу і насичений розклад на кожен день.

Так як я їхала з Харкова до Львова через Київ, пригоди почалися з того, що я не встигла на свій подяг з Києва до Львова. Але я швидко знайшла автобус і все таки встигла! Весь час мене по телефону морально підтримував наш екскурсовод Сергій Копанський, який допоміг зорієнтуватися в незнайомому місті.

Як тільки наша группа від'їхала від Терміналу А у Львові, я відразу зрозуміла, що тур буде незабутнім. З першої до останньої хвилини туру я перебувала у стані повного щастя. Наш гід Сергій - просто майстер своєї справи. Він не лише розповідає історичні факти, але й жартує на кожному кроці! Більш позитивної і життєрадісної людини в своєму житті я не зустрічала! Сергій зумів організувати групу таким чином, що ми завжди збиралися вчасно і завдяки йому ми стали справжньою сім'єю. Кожен в групі, а не лише я, відчували турботу про себе і міг відпочивати по повній, не думаючи ні про що, бо Сергій завжди все тримав під контролем, безпека кожного з нас для нього - понад усе! Особливо запям'ятався голос Сергія - щира українська мова з львівських акцентом. Ото б слухала і слухала...

Окремої згадки заслуговує наш водій Микола. Кращий водій у світі, Шумахер на гірських дорогах, і справжній друг для всієї групи. Він і анекдот колоритний розповість, і цукеркою вгостить!

Хочеться ще зазначити, що не дивлячись на насичену програму туру, вільного часу було вдосталь. Особливо після підйому на Говерлу я відчувала таких прилив енергії, що не могла всидіти на місці, щовечора гуляла до 12, спілкувалася з місцевими жителями, каталася на велосипеді.

Отже, мій висновок - не тур, а просто казка для тих, кому набрид одноманітний відпочинок на березі моря.

Сервіс і зручність були на висоті!

Обов'язково приїду на Західну Україну ще, бо не минув ще не один день, щоб я не згадувала цю подорож і нашу найдружнішу у світі групу "Шизіки-Джампери". Ми були не просто командою, а справжньою сім'єю.

Майже тиждень минув з кінця подорожі, а я й досі ходжу, усміхаючись, щохвилини і відчуваю невичерпну енергію, що подарувала мені природа Прикарпаття: гори, водоспади, ліси зі смерічок, гірські річки, скелі...

Декілька порад для тих, хто збирається в тур:

1) які б не були обставини і погода, все буде на найвищому рівні і Ви отпримаєте максимум насолоди від відпочинку! Я сама переконалася в цьому!

2) прислухайтесь до свого екскурсовода, бо всі їх поради - безцінні!

3) знайомтесь, спілкуйтесь, будьте ближче до природи і серцем, і душею - і буде Вам щастя і безкінечний потік енергії!

"Аккорд-тур", дякую вашій команді за чудову організацію, цікаві маршрути і море позитиву, що ви даруєте людям!!! Якщо подорожувати - то тільки з Вами!

Номінації відгука "Перша подорож до серця нашої країни - Західної України"

11
Реклама
Відгуки про інші тури