Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

До розкоші і насолоди…, до Лазурних берегів! Повірте у казку і Ви її відчуєте у цьому турі. Гарантую ;)

"... "

Відгук туриста Аккорд тур Аліна (Вінниця) на тур
Поїздка: 02 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур До розкоші і насолоди… До Лазурних берегів!!!

День перший:

Почалось усе з поїздки до Німеччини. Не можу нічого розповісти про початок подорожі зі Львова, тому що я приєдналась тільки у Кракові (Польща). Але точно можу сказати, що моє особисте перше враження було неймовірне. Весела група, ввічливий супроводжуючий і гарні водії – запорука гарної подорожі:)

Під час поїздки оглянули дивовижний фільм «Август Раш», з яким варто познайомитись всім любителям гарного кіно.

Ввечері ми вже заселились в готель у Хемніці (маленькому містечку у Німеччині). Цей комфортний готель забезпечив нам і смачний сніданок наступного дня. :)

День другий:

Мюнхен! Столиця Баварії, місто Октоберфесту (мабуть, найбільш розповсюджена асоціація:)).

Оглядова екскурсія. Саме у Мюнхені, на жаль, наша група не відвідала жодних додаткових екскурсій – не вистачило охочих. Хоча можна було все-таки відвідати самостійно такі екскурсії, як «Світ БМВ» (що половина наших туристів і зробила), чи Олімпійський комплекс. На такі екскурсії як Мюнхенська резиденція, чи замок Нойшванштайн не вистачало часу: (Хоча з іншого боку наш час, проведений у Мюнхені був найспокійнішим: можна було провести пів дня, вештаючись містом, дивуючись шедеврами архітектури. Варто було, напевно, спробувати пива з найвідомішими баварськими сосисками у залах найбільшої у світі пивоварні. Чесно зізнаюсь, жалкуватиму про те, що цього у Мюнхені не відважилась зробити. Тепер є привід повернутись:)

Отож перше знайомство з Мюнхеном поволі добігло кінця, але я йому кажу «До нових зустрічей», не прощаючись з містом. Впевнено можу сказати, що Мюнхен вартий того, щоб відвідати його знову!

Переїзд до Меммінгену і вечірній сеанс фільму «Два серця і одна корона»:) Поселення у готель.

День третій:

Сніданок. Швейцарія!

Спочатку «Рейнський водоспад», де справжнє море емоцій і вражень:)

Пізніше Цюрих – колоритне місто на північному сході Швейцарії, в якому була оглядова екскурсія і трохи вільного часу, якого однозначно не вистачило на те, щоб вивчити місто вздовж і поперек; але вистачило, щоб надовго залишитись під враженням від цього неймовірного містечка.

Наприкінці для охочих відвідування Люцерну (найгарнішого міста Швейцарії на думку самих швейцарців). Що тут і казати?! В нашій групі охочими була більша її половина і жоден не жалкував. Тому місто Люцерн відтепер раджу усім, хто хоча б на один день (як і ми були) збирається у подорож до Швейцарії…

Отже, «До нових зустрічей, Швейцарія!». Однозначно хочу повернутись, що тільки підтверджує ціла купа монеток, кинутих мною, на берег озера Люцерн, чи Фірвальдштеського озера:)

Нічний переїзд на Лазурний берег, тобто… Франція!!!

«Фатальна красуня» чи «Серцеїд» на Ваш вибір:)

День четвертий:

О сьомій ранку знайомство з Ніццою – королевою Лазурного берега – особисто я розпочала купанням у морі. Тюленячий відпочинок офіційно відкрито! :) Ще досить-таки прохолодне море, жодного туриста на пляжі, схід сонця і розуміння того, що ти у Франції! Важко стримувати емоції.

До обіду вільний час. Отже, можна було гуляти по Ніцці самостійно – дуже миле місто, вартує того, щоб по ньому пройтись. Відомий готель «Le Negresco» і, можливо, знайомство з його мешканцями ;) Можна було, навіть треба, піднятись на скелю (ліфтом:)) і відкрити для себе Лазурний берег: побачити таку панораму, що аж перехопить подих… А ще можна інколи приходити на пляж, купатись і засмагати. Повірте, на Лазурному березі можна робити все, що забажаєте.

А найцікавіше почалось уже ввечері, коли вся наша група дружно виїжджала до розкоші і насолоди – до Монако:) Що можна сказати про Монако? Дивовижне князівство. Перш за все, зачаровує найстаріша його комуна з однойменною назвою – Монако.

Район Монте-Карло – відповідно найпрестижніший район Монако - всім нам відомий завдяки своєму казино, особисто мене не вразив. Район Ла-Кондамін – район досить милий, який простягнувся вздовж порту, нам вдалось побачити з вікон нашого автобусу.

Отож наша пішохідна екскурсія охопила цілих два райони однієї з найвідоміших карликових країн Європи. Незабутньо. Дуже цікава екскурсія. Окрема подяка нашому гіду у Монако. Одна з найкращих екскурсій, котру кожен мусить у цьому турі відвідати:)

Переїзд на територію Італії – містечко Сан-Ремо. Заселення у затишний готель.

Для бажаючих вечірня прогулянка по місту, куштування справжньої італійської піци «Маргарити», інгредієнти якої представляють собою забарвлення італійського прапора: зелений – базилік, білий – сир Моцарелла, червоний – помідори. Начебто так просто, але як смачно… Варто було скуштувати саме в один з цих вечорів, що були проведені у Італії.

День п’ятий:

Сніданок.

Знайомство з вражаючим містом, містом Середньовіччя; містом, третім по відвідуваності у всій Франції, містом творчості – Сан-Поль-де-Ванс. Це - місто, де насправді плачеш, усвідомлюючи, що залишилось лише півгодини вільного часу:)

Місто розкоші, місто кінозірок, місце проведення Каннського фестивалю, отож: Канни. Вся Алея зірок у Каннах після приїзду нашої групи блищить там тепер як нова ;) Коли відвідуватиме Канни, спробуйте місцеве морозиво – ну, дуже смачно! :)

Повернення до Сан-Ремо. На Ваш вибір або прогулянка містом, або похід до моря – Лігурійське узбережжя.

Заселення у розкішний чотирьох зірковий готель. Остання ніч у готелі, тому варто було б і відпочити перед довготривалою подорожжю автобусом. На добраніч! :)

День шостий:

Поїздка у Верону – обов’язкове до відвідування місто в Італії, на мою думку. Мабуть, одне з найдивовижніших міст, які я відвідала у цьому турі. Чарівне і миле. Місто щирого кохання. Оглядова екскурсія з прекрасним гідом. Знайомство з будинком Джульєтти – своєрідним символом Верони.

Якщо не бачили раніше, подивіться фільм «Листи до Джульєтти». Напевно, виникне бажання написати лист й собі. Крім того, буде можливість власноруч його й залишити Джульєтті.

Переїзд до Венеції, увага: рідним автобусом – місцевим потягом – катером. Супер! :)

І нарешті Венеція. Чесно кажучи, від цього міста не чекала так багато у цій поїздці, бо саме тут і у Будапешті раніше уже вдалось побувати. Але мушу зізнатись, Венеція не залишила мене байдужою. Навпаки, це місто стало моїм містом-фаворитом у цій подорожі. Справа в тім, що було досить вільного часу (близько п’яти годин), щоб зробити те, що найбільше цінується у таких поїздках – знайти собі пригоду. І передати Вам не можу, як це кльово загубитись і знайтись, знову загубитись й знову знайти потрібний маршрут у романтичній Венеції.

Одна з моїх особистих порад: візьміть з собою соняшникове насіння і отримайте одну з найбільш цінних згадок від цього міста, годуючи місцевих ненажер – голубів. Візьміть у Венецію з собою ще й гарний настрій, і телефон з гарною фотокамерою! Точно знадобляться, щоб зробити фантастичні фотографії з голубами на тлі Палацу дожів:)

День сьомий:

Словенія. Угорщина… І Будапешт – король Дунаю!

Коротенька екскурсія з дуже цікавим гідом – яку раджу всім, хто хоче відкрити для себе всю красу Будапешту і збудувати плани на екскурсії в Угорщині у наступний раз. Вільний час у Будапешті, де можна було проїхатись курсовим трамвайчиком, на що обов’язково раджу залишити час, спробувати угорських солодощів з кавою, або перекусити національною стравою – гуляшем перед довготривалою поїздкою додому.

Повернення додому. В Україну. У Львів.

Підбиваючи підсумки, це був один з найбільш незабутніх тижнів у моєму житті. Дякую своїм батькам за такий подарунок!

Дякую групі (хоч якими різними ми всі були, … хоч і не вдалось здружитись всім гуртом), але й так кожен з Вас для мене є зараз людиною, якій можна було б довіритись. Групою, за якою я ось уже другий день сумую…

Дякую водіям (Степан і Анатолій), які є справжніми професіоналами своєї справи; дякую за всі ці комфортні поїздки, за вчасне прибуття усюди, за чистоту в автобусі, за душевні розмови інколи і за відкривання багажника з усмішкою 20-тий раз за 10 хвилин однієї зупинки:)

І наостанок хочу зацитувати слова одного поета, з творчістю котрого я познайомилась за час цієї подорожі:

«Цінуйте Ви хвилини

Й іскра щастя в Вас не згасне!

Не шукайте тут причини,

Бо життя Ваше прекрасне!» - Анатолій Лучко.

Керівник нашої групи, рейсу № 866. Людина, без якої ця поїздка точно б не була такою комфортною і не мала б такого гумору, яким був насичений кожнісінький день цієї подорожі. Отже, щиро дякую і Вам, Анатолію! :)

Номінації відгука "До розкоші і насолоди…, до Лазурних берегів! Повірте у казку і Ви її відчуєте у цьому турі. Гарантую ;)"

24

Інші відгуки Аліна

Реклама
Відгуки про інші тури