Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Все почалось з мрії

"Все сподобалось від початку мандрівки і до самого залізничного вокзалу=) "

Відгук туриста Аккорд тур Наталья (Краматорськ) на тур
ще
18
фото
Поїздка: 26 червня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття… зимовий настрій

Недарма люди кажуть, що все починається з мрії. Бо саме мрії дають нам натхнення прокидатися кожного ранку, робити гарні вчинки і рухатись вперед. Моя мрія була побачити Карпати. Звичайно ж було й багато інших, але саме вона не давала мені спокою.

А потім у житті з'явилася людина, з якою хотілось би побачити цю красу і ми обрали саме цей тур у червні.

З рештою я отримала усе, про що мріялось і бажалось) Цікава та насичена програма, колорит, багато пізнавальної інформації, неймовірні краєвиди і звізно ж вони... Карпати.

Неможливо передати словами які відчуття виникають, коли їх бачиш вперше у житті. Одночасно хочеться і плакати, і сміятись. Бо їх хоч раз у житті треба побачити.

Сподобалось з рештою усе, що було у програмі, але найбільше це озеро Синевир та наш останній готель Кам'янка (а точніше види за вікном).

Ми об'їхали Закарпаття, зупинялися з ночівлею у м. Мукачево, у м. Хуст та у Міжгір'ї. Куштували традиційний банош, грибну юшку, узвар, сир, вино, коньяк та ще багато цікавих страв і напоїв.

У нас зібралась чудова компанія і я буду дуже рада, якщо наше спілкування буде продовжуватись=)

Чому саме "Аккорд тур"? Бо це компанія, у якій працюють професіонали, які люблять свою справу, які пишаються своєю роботою і яким можна довірити свій спокій у мандрівках.

Окреме дякую хочу сказати нашому менеджеру з м. Краматорськ Тетяні. Все просто, зрозуміло, з щирою посмішкою та повагою.

Ну звізно ж наш гід Ілля Симоненко. Це неймовірна людина. Про нього з усією впевненістю можна сказати, що "людина на своєму місці". Так приємно бачити скільки сил, ємоцій, знань він вкладає у свою роботу. З ним легко спілкуватися, завжди можливо отримати консультацію щодо питань, які цікавлять. А ще він просто позитивний хлопець=)

Я усім хочу порадити почати мандрувати Україною, бо вона має ще стільки секретів, потаємних куточків.

Спогади залишаються назавжди.

До нових зустрічей, Аккорд тур=))

Номінації відгука "Все почалось з мрії"

2
Реклама
Відгуки про інші тури