Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій незубутній відпочинок

"Все було чудово від самого початку відпустки й до її завершення (наче уві сні та не зі мною). "

Відгук туриста Аккорд тур Посмішка групи (Кременчук) на тур
ще
5
фото
Поїздка: 04 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

Вперше підбирала тур через туристичну компанію «Аккорд – тур».

Критерії були такі:

- Західна Україна;

- кількість днів;

- цінова політика;

- відпустка в липні.

Зупинилась на турі «Отпуск разноцветный, словно сны» і зовсім не пошкодувала. Звичайно в такому турі (активний відпочинок з подоланням гірських вершин) я вперше, тому навіть не мала гадки, що такі «підготовлені туристи», як я зможуть на протязі 3 годин в одну сторону долати шлях на зустріч з неймовірної красоти гірськими вершинами та високогірними озерами. З необхідної підготовки (а це фізична підготовка та захист від сонячних променів) у мене було друге – це те, що я вже була засмагла, тому в сонячну погоду ймовірність опіків зникала. Погода була ідеальна (без дощів та спеки), тому залишалось витримати фізичне навантаження. Але і в цьому питанні нам дуже пощастило, тому що нами керував дуже професіональний гід – Сергій Копанський, який з першої хвилини нашого знайомства з групою «активних» туристів надав можливість повірити йому й довіряти на протязі усіх десяти днів, що всі складності ми зможемо перебороти, усе залежить від власного настрою та бажання це робити.

Особисто від себе хочу подякувати цій добрій, професіональній, щирій людині (Сергію Копанському) за віру й підтримку в мої успіхи щодо подорожей в горах. Жодної екскурсії я не пропустила. Це просто неймовірні відчуття. Я всім бажаю бути завжди в хорошому настрої та насолоджуватись тими невичерпними красотами, що дає нам Матінка - природа. Дуже люблю нашу Україну. Всім бажаю здоров’я та натхнення, гарних та незабутніх вражень.

P. S. Ще інформація для початківців. Якщо Вам телефонує організатор туру (Сергій Копанський) і говорить, що необхідно брати дві пари кросівок та теплий одяг, то Ви його обов’язково слухайте. Не повторюйте моїх помилок. (див. фото.)

Номінації відгука "Мій незубутній відпочинок"

3
Реклама
Відгуки про інші тури