Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Непередбачувані пригоди в Турції...

"Відпочинок, схожий на казку, але з несподіваною кінцівкою..."

Відгук туриста Аккорд тур Ирина (Дніпро) на тур
Поїздка: 12 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Кохання з перчинкою...

Подорожуючи з Аккордом вже більше 7 років, цього року ми вибрали подорож до моря. Тур за відгуками попередніх туристів повинен був пройти на всі 100%. Я поважаю думки та відгуки людей, які побували з нами в цю дату виїзду, але скільки людей, стільки й думок. Хочу подякувати водіям пану Володимиру та Івану за їх професіоналізм та майстерність долати км та серпантини в дорозі, вони в найбільшій відповідальності за життя людей, а в дорозі траплялися безліч неприємних заторів та аварії. А ось з людської позиції, пан Володимир постійно проявляв свій одеський темперамент, постійно вчив. Особливо Щовразило те, що під час подорожі він обізвав дівчинку 14-15 років "пустим місцем", що з її думкою ніхто не буде враховуватися; не відчинив туристам двері, які прийшли раніше з екскурсії, хоча деяких підібрав, вказавши пальцем на місце збору, прийлося ще долати відстань по сонцю)))

Щодо самої програми - все було на вищому рівні: прекрасні готелі, смачні сніданки, гарна природа, можливість побувати на Чорному, Егейському та Середземному морях. Гарним екскурсоводом в прогамі був Мустафа, який супроводжува туристів, які відвідали екскурсії в Бодрумі. Стосовно нашого супроводжуючого Марти, як людина вона гарна, спокійна, врівноважена дівчина, а ось з професійної позиції - не сподобалося те, що під поїздки не повідомляла, які міста проїжджали, що тут особливого (Едірне, Бурса, Троя) Спасибі інтернету! АЛЕ самим непередбачуваним в цьому турі стали події в Турції, в результаті яких нам не вдалося відвідати Стамбул - перчинку туру, місто зі своєю багатою історією, розкішними спорудами. Марта під час виїзду з Бодруму всіх заспокоїла, сказавши, що ви ніби панікуєте, там все добре, що і Консульство дозволяє відвідати Стамбул. Зробивши санітарну зупинку, ми простояли приблизно 1 годину в очікуванні. І раптом Марта повідомляє, що в Стамбулі стріляють, вводять воєнний стан, і ми повинні покинути місце, це за 4 години в дорозі до місця прибуття. Залякавши людей, піднявши паніку, дала 5хв на прийняття рішення. Консульство не надало інформації, що там небезпечно, це на розсуд гіда, людей. В результаті автобус був розвернутий в іншому напрямку - Болгарія, Сонячний берег. ЦЕ СПРАВЕДЛИВО ЗАМІНИТИ СТАМБУЛ НА СОНЯЧНИЙ БЕРЕГ, ЗРАНКУ СКАЗАВШИ, ЩО ВСЕ ДОБРЕ, НЕ ПЕРЕВІРИТИ ІНФОРМАЦІЮ, МАБУТЬ БУЛО ВІДОМА ЩЕ ЗАРАННЯ ПРО СИТУАЦІЮ В СТАМБУЛІ, ОБНАДІЯТИ ЛЮДЕЙ, ЯКІ НЕ КУПИЛИ НІЧОГО В ДОРОГУ З ТУРЦІЇ ДЛЯ СВОЇХ РІДНИХ, ДРУЗІВ. Всі туристи просили, хоч заїхати на базар чи магазин, прикупити чогось. На базар не заїхали, але дядя Вова завіз на 1 годину 35 туристів у величезний гіпермаркет в Болгарії - Жанет. "Спасибі"! Вразило те, що під час поселення завжди забирають паспорти, а на ранок віддають, в цей раз зовсім по-іншому: звернувшись до чергового адміністратора за паспортом, не помітивши, що поруч знову дядя Вова, який сказав, ніяких вам паспортів, ще візьмете їх і встигнете до Стамбулу. Це як розуміти???? Дядя Вова виявився головнішим в цьому турі, ніж Марта!!!

Спасибі за прекрасний відпочинок на Егейському морі і за " повне непорозуміння з подіями, які трапилися в дорозі до Стамбулу"!

Номінації відгука "Непередбачувані пригоди в Турції..."

3
Реклама
Відгуки про інші тури