Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Позитивний карпатський дружній гірський передзвін))

"Це мандрівка, яка запам'яталась нам, як тиждень найпозитивніших, найактивніших та життєстверджуючих днів. Душа співає досі - край, мій рідний край, ...там де гори й полонини...Найтепліші емоції та енергія Сонця і Землі! Як не дивно звучить, але це ак"

Відгук туриста Аккорд тур Tan4ik (Дніпро) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 16 липня 2016
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Неймовірний, фантастичний, захоплюючий, вражаючий, надихаючий - це маленька частинка епітетів, яка може охарактеризувати цей тур. Будьте обережні, після цього тижня там, у горах, вам більше не захочеться додому і повертатися до минулого життя)) Тут інше життя, інші думки, інакше повітря, інакше сприйняття світу. Хочете вірте, а хочет ні, але в останній день наверталися сльози від того, як не хотілося прощаватися.

Хочу подякувати усій нашій дружній групі 16.07.2016-24.07.2016 за командний дух, за позитив, за підтримку і за найкращий відпочинок. Ми показали круті результати))

І особлива подяка нашому супроводжуючому групи Симоненко Іллі. Впевнена на всі 100%, що під цими словами підпишеться кожен учасник групи - Ілля - наше сердце! Дякую за кожен Добрий ранок, за Ваші розповіді, за океан пісень, за веселощі та енергію, якими ви нас наповнювали!

Все все можливо. Тепер я точно знаю це. Зі мною був 9-річний племінник, який з таким же запалом підкорював вершини Карпат. Якщо ви ще не готові до походу з наметами, вибираете комфорт, але так само любите гори і природу, то ця мандрівка буде кращою для вас. Насичені дні та релаксові комфортні ночі.

Дуже приємно здивували готелі, у яких ми відпочивали. Комфортний готель Надія у Івано-Франковську з бедоганним room-service та смачними сніданками. А потім готель Рахів. Ви знаєте, тут можно було знайти недоліки. Він звісно поступається. Так, можна... але... чесно, не хочеться! Коли ти виходиш на терасу свого номеру або терасу готелю і опиняєшся прямісінько серед гір, ти забуваєшся.

Я вже була в Карпатах, я мала уяву про те, що таке активний відпочинок. але в цьому турі відкрилося все по-новому. Безмежний патріотизм за нашу країну, палка любов до нашого краю. Тут, у Карпатах, розквітає душа.

Були моменти, коли трошки важко від фізичної втоми. Але ви не уявляєте що це, коли ти зібравіши усі сили, чуєш тишу гір. Так, її можна почути!!! Коли з тобою 40 людей, які з тобою на одній хвилі посміхаються, коли ти підіймаєш очі вверх і бачиш очі і надійну руку твого керівника і вершину, відкривається наче друге дихання і ти відчуваєш такі емоції, таке щастя, таке повітря свободи і чистоти. Дякую, друзі, за теплі обійми, за дружній гімн там, на вершині. За емоції, які надихають тебе підкорювати нові й нові вершини.

Ілько, дякуємо Вам, щиро-щиро! Це були чарівні дні! Дякую за те, що я знайшла нових друзів і за незабутню мандрівку мого життя.

Впевнена, що мене зрозуміють ті, хто був тут, і сподіваюсь, що буде!

І звісно, я не прощаюсь. До нової зустрічі!! Сюди неможливо не повернутися)))

Номінації відгука "Позитивний карпатський дружній гірський передзвін))"

35
Реклама
Відгуки про інші тури