Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

"Карпатських гір передзвін"

"Коротко про тур "Карпатських гір передзвін" "

Відгук туриста Аккорд тур bespaliy08 (Кам
ще
5
фото
Поїздка: 02 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Мені дуже сподобалося, дякую, хочу ще! Тур дійсно чудовий, душевна мандрівка Карпатськими краєвидами, такими різнобарвними. Чудово було гуляти в лісі, розглядати неймовірні пейзажі, гори, які майже сягали неба. Було таке відчуття, наче ми потрапили в якусь паралельну реальність, яка зовсім не схожа на буденне життя.

Програма туру досить різноманітна та буде цікава як тим, хто вже їздив із Аккордом в Карпати, так і новачкам, що вирішили більше дізнатися про природні красоти Західної України.

Це один із активних турів по Карпатам, але ж саме наша активність дає нам можливість жити в повну силу та насолоджуватися життям. День фізичного навантаження змінює день релаксу та легкого відпочинку.

Раджу вам, шановні мандрівники, брати всі факультативи, адже в принципі що у Франківську, що в Ясіння цілий день робити нічого, окрім як інспектувати місцеві кафе та інші заклади відпочинку. Але краще спробуйте проінспектувати гору Грофу на складність підйому і гору Петрос на неочікуваність спуску. А також протестувати величний Дністровський каньон на силу водного потоку, Солотвинські купальні на силу лінощів, що виникають після їх відвідання, та географічний центр Європи у Рахові на кількість людей, які вірять, що до тієї магічної кнопки треба доторкнутися саме носом, щоб загадане бажання здійснилося.

Хочу подякувати Симоненку Іллі, нашому гіду за чудовий тур, чудовий відпочинок.

Номінації відгука ""Карпатських гір передзвін" "

2

Інші відгуки bespaliy08

Реклама
Відгуки про інші тури