Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Говерлянський Аккорд

"Людина, що стоїть на вершині гори, не впала на неї з неба."

Відгук туриста Аккорд тур Marinella (КИЇВ) на тур
ще
2
фото
Поїздка: 25 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А над Говерлою - хмарки!

Вже котрий раз мандрую цією чудовою шестиденною стежкою поміж містами й горами України - і не перестаю захоплюватися красою нашої Західної України.

Як мандрівниця із досвідом, хочу сказати, що цей тур значно поліпшився в багатьох аспектах за останні три роки.

Безсумнівно, перше позитивне в українських турах Аккорду - це гіди українського напрямку. Вони найкращі! Цього разу в говерлянський тур мені пощастило їхати із дивовижною жінкою Галиною, керівником нашої групи, з якою ми вже до того зустрічалися в інших турах і не тільки. Галина - надзвичайно розумна, обізнана Людина, а головне - із гарним почуттям гумору та поважним ставленням до всіх мандрівників. Із нею було дуже класно мандрувати, цікаво слухати її (як в принципі, і всіх інших гідів Україною). Галиночко, я Вас обожнюю!!!

Тур дуже рекомендую тим, хто ніколи не був у Карпатах і не впевнений у своїх силах щодо більш активних турів типу "Передзвону", але дуже хоче побачити усю красу наших гір та зійти на красуню Говерлу, зовнішність якої змінюється кожного дня, так само, як кожного дня змінюється наявність квитків на поїзди до Карпат - зауважте, зараз у Карпатах аншлаг, на "Раховоз", наприклад, (поїзд з Києва до Рахова чи зі Львова туди ж) вже на три тижні вперед все продано, тому якщо будете збиратися у цю мандрівку весною-літом-у вересні - беріть квитки якомога раніше!

Тур дуже дуже класний, різноманітний, насичений подіями та поїздками! Усім конче рекомендую!

А тепер рубрика "корисні поради від білявки майбутнім мандрівникам":

1. Оскільки фактично кожного дня ви будете кудись ходити, а асфальт в Карпатах вже давно розстаяв, тобто доріг як такових не буде, беріть із собою дві пари кросівок чи треккінгових черевиків. Босоніжки, туфлі, шльопки, сліпони тощо вам там точно не знадобляться, як і дівчатам не знадобляться - спідниці, сукні, хіба що піти в сільський клюб на діскотєку, але я то не рекомендую робити.

2. Візьміть обов'язково вітровку, кофту, дві комплекти спортивного одягу. Якщо ви плануєте мандрувати у кінці серпня-вересні-жовтні-квітні-травні, на Говерлі може бути плюс 10 і холодний вітер. А в готелі ще чи вже не обігріватимуть, тому спати буде трохи прохолодно. Сумочки залиште у себе вдома, беріть тільки рюкзак, адже сумочки будуть просто вам заважати. І коли керівник групи пропонуватиме вам треккінгові палиці, беріть, не думайте, вони значно полегшать вам сходження на Говерлу та похід на Микуличинський Горган (на останній, до речі, ми із моїми дівчатами не ходили, віддали перевагу запропонованій мною позаекскурсійній програмі - сплаву/рафтингу по Чорному Черемошу. Але Горган - дуже красива гора і з неї ви побачите потрясні краєвиди - тож, якщо інших планів не маєте, йдіть обов'язково).

3. Грошей на все про все десь беріть мінімум на людину 1800-2000 гривень, це якщо плануєте відвідувати усі факультативні екскурсії (рекомендую усі) і купувати в Яремче якісь подарунки/сувеніри). Там ще в Яремче керівник групи запропонує вам таку дитячу забавку як роуп-джампінг у водоспад Пробій - цей винос мозку коштує як для Аккорду - 170 гривень. Рекомендую усім, в цьому турі стрибала вже всьоме!

4. Найкращі місця для обідів/вечерь вам, безсумнівно, порекомендує керівник групи, але перерахую вже неодноразово перевірені мною кафе вищої якості страв та невисоких цін при цьому:

Івано-Франківськ: Десятка, Фабрика, Франко.

Яремче: У Якова, Красна Садиба, Пиріжкова Хата, Жива Вода.

5. Не бійтеся йти на Говерлу, туди доходять усі, аби лишень було бажання. Ніхто не буде вас гнати, як у тому анекдоті:

-Петре, куди ти то так біжиш?

-Та ото на поїзд Рахів-Львів не встигаю!

-Чекай ся пущу свого бика, він тобі допоможе!

Не нехтуйте можливістю зійти на вищу вершину України, краса, яка відкриється вам звідти, безперечно, того варта! Судіть по мені, я не рахую, скільки я там вже була, але точно не менше 35 раз (зимові сходження в числі 7 разів - в тому числі). І не набридає взагалі! Бо Говерла завжди інша, але завжди прекрасна.

І вірте, що ви зможете, ви обов'язково зійдете.

До зустрічі у нових мандрівках!

З будь-яких питань пишіть мені месседжі на пошту marinapanchuk@gmail. com. З радістю відповім на усі питання.

Дякую Аккорду за те, що тримають дійсно низьку ціну на всі свої тури українського напрямку і при цьому якість поїздок - залишається на висоті у всьому. Україною й надалі продовжуватиму подорожувати тільки із вами!

Врешті-решт хочу подякувати представництву компанії "Tui", що на Контрактовій площі Києві в особі її представниці - Альони, за найкращу якість та швидкість обслуговування, за дійсно проявлену турботу та підтримку в деяких організаційних моментах. Ви молодці!

До речі, рафтинг є в турі "Карпатський тандем")

Номінації відгука "Говерлянський Аккорд"

4

Інші відгуки Marinella

Голосов 0
Голосов 0
Календарь 07.03.2017 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 16.01.2017 - відгук на тур А над Говерлою зимові хмаринки!
Голосов 0
Голосов 0
Календарь 08.03.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури