Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

21.07.2016

"Чудовий вікенд в Європі!"

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (КИЇВ) на тур
Поїздка: 21 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Доброго дня! Хочу поділитися враженнями про тур "Наш красивый уикенд! ". Все дуже-дуже сподобалося, отримала масу задоволення, приємних вражень, 100% заряд позитивною енергією. Автобусним туром подорожувала вперше, але лишилися лише гарні спогади. Цікаві розповіді про міста, вдало підібрані відеофайли не давали нудьгувати під час переїздів, а втома була тільки приємною. Група з 45 чоловік виявилася адекватною, дружелюбною та пунктуальною (з цим проблем не було). Оглядові та факультативні екскурсії були насичені та цікаві. Великий плюс в тому, що кожний міг вибрати для себе ту чи іншу екскурсію, або самостійно провести гарний час в місті. На екскурсіях була майже на всіх, і не хвилинку не пожалкувала, прекрасний відпочинок на кораблику, плюс на завершення ми відвідали печерні купальні - це було супер, пару годинок релаксу не завадили! За короткий 5-денний тур я думаю кожний знайде для себе найприємніше та найгарніше місце, куди варто буде приїхати ще раз.

Хочеться подякувати нашому гіду Олені Ковальчук - молодець, чудова організація, витримка та терпіння. Олена розповідала нам цікаві факти про міста, країни, в які подорожували, зорієнтувала, де можна не дорого та смачно поїсти, які сувеніри придбати та які екскурсії відвідати. Вона не лише хороший керівник, а й приємна людина. Також вдало підібрані гіди по містах, їхні розповіді можна було слухати годинами, не стомлюючись.

Окреме "дякую" нашим водіям - відмінним професіоналам своєї справи, та й просто хорошим людям - Ігорю та Степану. Браво!

Чесно кажучи, можна писати й писати, але все ж краще раз побачити... Рекомендую тур! Подорожуйте!!!!!!!!!! Приємні емоції та гарний настрій гарантовано!!!!!!!!!!!!

Номінації відгука "21.07.2016"

5
Реклама
Відгуки про інші тури