Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутня подорож "Родзинками Закарпаття"

"Я так хочу до туру з Вами пане Руслан,ві здійсніть це бажання, ми вже з вами одна СІМ`Я...."

Відгук туриста Аккорд тур Eva13 (Дніпро) на тур
ще
16
фото
Поїздка: 28 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Родзинки Закарпаття

Добрий вечір, шановні. Ось і закінчився моя незабутня відпустка з Аккорд-туром. Не знаю з чого почати, тому що емоції захльостують через край, я до сих пір під враженням від туру "Родзинки Закарпаття". Сказати, що мені просто сподобалося, це нічого не сказати, я в шаленому захваті від кожної хвилини проведеної в турі і від людей, які були поруч. Підемо по-порядку, якщо ви плануєте подорож на автобусі, то просто біжіть і шукайте вивіску з назвою "Аккорд-тур" і вам стане все зрозуміло, чому саме вони. Люди, які працюють в цій компанії знають як зробити ваш відпочинок максимально комфортним, цікавим і незабутнім. Я довго вирішувалася поїхати в тур на автобусі, тому що це мій перший досвід подорожі автобусом і ускладнювала собі життя здогадками, що буде складно, утомливо і була впевнена, що такі тури не для мене, і спочатку поставилася до цього скептично і думала не їхати. Але, щось всередині мене підказувало "Катя, бери валізу і босоніжки на платформі і просто їдь" і я поїхала, зруйнувала всі межі у себе в голові, та сіла на потяг Дніпропетровськ-Львів. Ні до чого ці складності, а раптом в подальшому не буде такої можливості відвідати ці чудові міста, насолодитися найчистішим повітрям, надихнутися пейзажами і отримати заряд позитивних емоцій від спілкування з прекрасними людьми, сім'я 368 рейсу це я про Вас. І знаєте, я не краплі не пошкодувала, це просто божевільні 4 дні, я з величезним ентузіазмом вбирала в себе всю атмосферу того, що відбувалося, насолоджувалася і отримувала моральну насолоду. Описувати міста, архітектуру, розписувати історію кожної вулички і кожного пам'ятника, не стану. Просто беріть валізи, як я і їдьте, я вас запевняю ви не розчаруєтеся в обраному турі, ви отримаєте довгострокове емоційне захоплення. Я не зможу передати всього того захвату, від побаченого і почутого в повідомленні, краще раз побачити, ніж сто разів почути. Мені пощастило познайомитися з неймовірним Романом Славіком. Неймовірно грамотний екскурсовод. Для мене екскурсія цікава тоді, коли розповідь йде від людини захопленого своєю справою, улюбленою справою. Якщо ви як і я не любите сухі факти, вичитані в книзі або Вікіпедії, Пане Роман зруйнує ваші стереотипи про непізнавальні і нудні екскурсії, і піднесе свою розповідь так, що заслухатися можна. А якщо вам ще попадеться керівник групи пан Руслан Юхимчук, то Вам нереально пощастило. (Пане Руслан сподіваюся ви читаєте це, і посміхаєтеся).

Наш пан Руслан це джерело чарівності і великої харизми. Ця людина, не просто професіонал у своїй сфері. Пане Руслан безмежно любить свою справу, і в кожній своїй дії викладається максимально і робить це настільки круто, що не може не викликати захоплення навколо. Мені ще не доводилося зустріти настільки захоплюючого, веселого і такої душевної людини, як Руслан. У нього є всі задатки лідера, і в подальшому я бажаю Руслану, тільки кар'єрного зростання, здійснення запланованого і звичайно ж хороших туристів, а ще відвідати свою "Сім'ю" в Дніпропетровську, Одесі, Харкові, Запоріжжі, в Києві і інших городах. После знайомства з Русланом, ви будете знати напевно, що це той самий ваш вже улюблений екскурсовод і керівник групи, і у вас з'явиться такий же азарт як і у мене об'їздити з ним всю Україну і замахнутися на Європу. Одним словом підкорив мене цей Пан Руслан, прям місця не знаходжу собі;)

Так само хочеться висловити подяку адміністарції готелю "Червона гора", милим дівчатам офіціанткам і персоналу ресторану "Червона гора", милому водієві нашого автобуса і всім, всім хто був на протязі цих захоплюючих 4 днів з нами. Я вам дала не повну, але достовірну характеристику людей, з якими ви зарядитесь емоціями і просто "кайфанёте" в турі. Коли ти налаштований на позитив і легкість, твій вікенд пройде як по нотах і все буде "четенько". І в завершенні хочу сказати, що наша "группіровочка" "Сім'я" на чолі з нашим Паном була найкрутішою і це факт.

Хто захоче читайте до кінця, кому не ітересно просто посміхніться, писала від чистого серця, зі сльозами на очах і з великим надіями, що все що ми задумали здійсниться!!!:)

Номінації відгука "Незабутня подорож "Родзинками Закарпаття""

14
Реклама
Відгуки про інші тури