Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Моя любов - Закарпаття!

"Там дихаю силою гір.... "

Відгук туриста Аккорд тур julyallex (Харків) на тур
ще
23
фото
Поїздка: 16 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття

Фото готові, тому тепер дійшов час і до відгуку.

З «Аккордом» мандруємо не вперше, не вдруге, і, навіть, вже не втретє І кожного разу емоціі нові і яскраві! Тому одразу хочу попередити, що туристам, які шукають недоліки на сніданках, в готелях і під час факультативів, на мій відгук можна навіть не витрачати часу! Він буде цілком позитивним!

Трансфер на Термінал, як, власне, і сам Термінал – все як завжди. Вчасно, зручно, смачно…

До Мукачево їхати не зовсім близько, але на початку туру завжди відчуваєш емоційний підйом, тому кілометри були майже непомітними. В Паланку особисто я була вже втретє, а от дегустаційний зал Чизай на його території був для мене гарним відкриттям:) Раджу! На вечірньому факультативі у Чинадієвському замку ми теж були вже не вперше, але Йозеф Бартош – людина дуже колоритна і позитивна, тому від чергової зустрічі з ним не відмовились:) Тим паче, що у сина тепер є його книжка з автографом!

Готель у Мукачево «Червона гора» - дуже непоганий. Я – невибагливий турист і не шукаю недоліків у дрібницях! Наша компанія всі дня була тільки на позитиві!!! До речі, щодо сніданків. У мене дуже великі сумніви, що вдома хтось щоденно так снідає. Гарнір, салат, нарізка, сосиски, чай, кава, хліб з маслом….. Для молодих і тендітних навіть трохи забагато…

Дорогою до Хусту були на дегустації сира і вина. Дуже смачно і дуже інформативно. Особисто я вперше бачила виробництво справжніх сирів, велика шана і повага господарям! Купили навіть собі дещо на вечерю. Підйом до Хустського замку – нелегкий. На підборах було б важкувато. Але ми вже маємо Аккордівський досвід про «маємо трішки піднятися вгору» - тому були до того готові. Панорама з Замкової гори вразила.

Готель «Ступарі» - дуже класний! По перше – гарний, по друге – має зручне розташування. Поряд є і магазин, і ринок із закордонними «дефіцитами», і природа навкруги чарівна. Кава смачна!

Наступного дня – Велятино. Ми були раніше у Косино, тому, ті, хто чекає такої ж інфраструктури, як і там – то ні, у Велятино значно все простіше. Але ж і цінова політика зовсім інша! В цілому класні дві години релаксу!

Дегустація у Королево нагадувала шкільний урок із суворим вчителем, тому було трошки смішно, за що вибачаємося перед шановним Іваном Яновичем… Коньяк і справді «Королевський»! Тепер проводимо дегустації вдома з друзями:)

На полонину Боржаву беріть обов’язково теплі речі! Навіть якщо у прогнозі буде + 30 – все одно! На горі дуже вітряно і холодно! А на водопаді Шипіт дуже смачні шашлики і картопля із салом! Нє, ну водопад гарний, потужний, фото, селфі і т. д…… Але картопля просто неймовірна:)

Готель «Кам’янка»…. Про нього можна писати окремий довжелезний відгук! Але краще за все, мабуть, розкажуть фото, а ще враще – власні враження. Біля нього немає інфраструктури, немає нічого! До нього навіть пішки так просто не дійдеш. Але в тому і клас!!! Неймовірні види з вікна, казкове повітря і незабутня баня із басейном:):):)...

а в ресторані дуже смачно і недорого годують!

Озеро Синевір насправді виявилося не дуже великим (чогось я собі так раніше вважала), але там дуже гарно! Ми приїхали туди першою групою, тому то всього там ще було й тихо!!! Музеї у Колочаві колоритні, діти були просто у захваті.

Десь у тексті пропустила найяскравіший вечір всього туру «Вечорниці у опришків»…

Шановні мандрівники!!! Якщо ви не плануєте ніяких факультативів у цьому турі, то на Вечорниці не піти – це просто недопустимо!!! Тур буде не в «зачот» однозначно!!! Такий заряд бадьорості, така смачна їжа і такі господарі…. Танці, пісні, фото на згадку… Душа потребує повернутися ще не раз:)

Останній день – він завжди трохи сумний, тому водоспад Кам’янка був такою собі просто гарною місциною дорогою додому. Яле це цілком моє власне враження. Можливо, в когось інакше.

Гід! Наш гід – Сергій Копанский Наш вірний супутник, радник, Керівник групи з великої літери. Хочеться сказати тим, хто вважає, що робота гіда – це дуже «прикольно - їдеш собі та відпочиваєш із усіма»…. НІ! Це не прикольно, це не просто, це не відпочинок! Це постійна щохвилинна відповідальність, щогодинна турбота, щоденне вирішення питань, про існування яких туристи навіть не здогадуються. Давайте цінувати і поважати роботу людей, які роблять наш відпочинок незабутнім!!!

До нових зустрічей «Акорд – тур»! Із вдячністю, із повагою, з надією на скору зустріч!

Номінації відгука "Моя любов - Закарпаття!"

26

Інші відгуки julyallex

Календарь 24.10.2016 - відгук на тур Намисто Гуцульщини
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури