Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

01.08-07.08

"І так,відгук про тур "Прийшов,побачив,переміг".Це був мій перший закорлонний тур,і залишив незабутні враження)"

Відгук туриста Аккорд тур romkaVka (Івано-Франківськ) на тур
Поїздка: 01 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прийшов, побачив, переміг! Рим, Неаполь, Венеція!

Керівником нашої групи була Таня Кузьменко, і вона повністю справилася зі своєю роботою, намашалася кожному допомогти, підказати, ставила цікаві фільми впродовж усього туру) Таня, ти молодець))

Водії Василь і Вадим теж залишили після себе хороші враження, респект Вам, хлопці)

Група наша налічувала 33 осіб, досить цікаві та пунктуалтні люди)) Особливо слід відзначити Ірину з Марійкою, Віталія Олександровича, Женю, Юлію, Антона. Друзі ви найкращі, мені надзвичайно приємно було з Вами подорожувати, сподіваюся у наступноому турі зберемся знову разом, привіт Вам від Романа=)

Відвідали запропоновані туром міста, в кожному був окремий гід, з якими з кожним було по=своєму цікаво) Особливо хочеться відмітити жіночок з Будапешту (здається Лена) та з Ватикану, точних імен не запамятав (

Рекомендую відвідати ексурсію кораблик на Дунаю) це щось неймовірне, чудове освітлення навколишнім памяток, прекрасна музика.. і звичайно смачне шампанське)

З порад можу додати, щоб Ви купували сувеніри не в центрі, а якомога далі від нього, різниця 2-3 євро, хороший металевий магніт можна взяти в Італії і за 1Є, в Австрії переважно по 4Є. Рекомендую скуштувати морозиво в Італії, воно найсмачніще в світі, хоча піца, на жаль, не порадувала. Візьміть літку з собою 3-4 пляшки води, так як закордоном вона дорога, проте в Римі, Відні, Ватикані її можна вільно набрати у спеціальних фонтанчиках. Шодо готелів, то вони були чисті, у кожному був гель для душу та фен, сніданки слід відзначити в Угорщині, в Італії вони досить скромні. Що ж до закупок в супермаркеті, в Італії варто взяти хіба що традиційні продукти, в Угорщині ж все дешевше, продукти від 1 до 3Є там дешевші на 50-70 центів, хоча слід виміняти наперед хоч 15000 - 20 000 форинтів, оскільки євро в Угорщині приймають рідко, карткою теж не всюди вийде розплатитися. Туалети в деяких випаках платні-по 50 євроцентів, також відкладіть біля 30 євро на місцевий транспорт, візьміть купальник на випадок купання в Хевізі чи в Балатоні.

Незначні неприємні моменти, такі як одноразове запізнення в готель зовсім не вплинули на наш настрій, завдяки прекрасній роботі Танічки та Василя з Вадимом.

Свій наступний тур я обовязково проведу з цією тур. компанію, що хочу порадити і Вам. ТОж не витрачайте гроші на одяг, витрачайте їх га подорожі, яка різниця скільки років Вашим кедам, якщо в них ви гуляєте по Риму)

Номінації відгука "01.08-07.08"

1

Інші відгуки romkaVka

Реклама
Відгуки про інші тури