Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мої незабутні враження!!!

"Весь відпочинак, як по нотам, з першого дня!"

Відгук туриста Аккорд тур Катрин (Запоріжжя) на тур
ще
40
фото
Поїздка: 16 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карпатських гір передзвін

Дорогі друзі – мандрівники! Дуже хочу поділитися своїми враженнями після подорожі, а також надати декілька порад для того, щоб ваша поїздка була більш комфортною та незабутньою.

Особисто я подорожую разом з «Аккорд-туром» протягом 8 років. Щороку їздила у мандрівки по Європі. Цього року, я вирішила познайомитися з українськими колоритами. Скажу відверто – нічого особливого від подорожі не чекала.

Відчуваючи себе досвідченим мандрівником, я надмірної уваги не приділяла порадам, які стосувалися саме цього туру, і даремно!!!

Щоб не повторювати моїх помилок, я вирішила написати відгук, який є першим у моєму житті.

Ну що сказати: «Я ВРАЖЕНА!!!», мене переповнюють позитивні емоції!!! Після мандрівки минуло вже 2 тижні, а я досі знаходжусь під позитивними враженнями та емоціями.

Тур дійсно для активних людей! Кожного дня на нас чекало щось нове і нове, сумувати зовсім не було часу. Вже в перший день нашого турне мої думки охопило щось досі невідоме, але таке далеке від сірої буденності.

Особисто для мене, похід на верхівку гори був першим у моєму житті, мабуть тому я не зовсім розуміла, що на мене чекає. Усіх подробиць з відвідування цікавих місць дорогою мандрівки я розповідати не буду, нехай це буде для вас приємною несподіванкою.

Програма туру дуже насичена і складена продумано, але у зв’язку із погодними умовами, керівник групи допускав зміни і вони були чудовими.

Гори – це велич, могутня та сильна енергетика, незабутні враження, які надихають….

Але для того, щоб підйом на верхівку гори був здоланим, необхідно:

1. Мати зручне взуття (найголовніше!!), яке є пристосованим для підйомів на гори. З кросівками на тонкій підошві, кедами, балетками, сандалями – там робити нема чого. При підйомі, дорога є слизькою, кам’янистою, проходить через хащі, маленькі річки тощо. Не скориставшись цією порадою, можна отримати травми та намучитися сповна.

Тепер окремо про кожну гору на яку ми підіймалися.

- Гора Грофа є дуже кам’янистою і підйом на неї цим значно ускладнюється.

- Полонина Маковиця (замість гори Хом'як) є не такою складною, хоча дорогою трапляються ділянки з камінням під ногами та слизькою землею.

- Гора Петрос, особисто для мене, виявилася найлегшою, але такі враження були не у всіх туристів нашої групи. Це сонячна гора, дорогою може палити сонце, тому необхідно брати сонцезахисні речі, оскільки багато хто повернувся дуже загорілим та «попеченим». Стежка якою ми сходили доволі рівна, але відстань немала. До того ж це 3 за величиною гора в Україні!!!! І коли досягаєш її вершини, відчуття переповнюють….

Рекомендую: похід на гору Петрос перенести на 7 день! Ноги дійсно відпочинуть, нічого не болить і підйом до гори стає не таким складним.

2. При підйомах обов’язково беріть із собою горні палки!!! (можна буде взяти на прокат). За їх допомогою, дорога вгору та вниз стає дійсно легшою.

3. Зручний одяг. При підйомі дуже спекотно, тому повинно бути щось і легке і тепле (на вершинах гір повітря прохолодне)! Краще за все мати спортивний костюм з матеріалу, який не боїться дощу, вітру та спеки.

4. Кепка, шапка, пов’язка, бандана тощо. Необхідні обов’язково!

5. Особиста порада від мене – пальчатка (перчатки)!!! Дорога на Грофу проходить через хащі з лопухами та кропивою!!! Крім того, від горних палок, натираються мозолі. Мені не зовсім зручно було, коли моя шкіра на руках була обпечена та подряпана.

6. Невеликий рюкзак. Води брати 0,25-0,5 не більше! Дорогою пити майже неможна і для того, щоб зайвого не нести, цього вистачить! Також із собою треба взяти шоколад, пару яблук, можна банан і все! Не тягніть із собою тягарі. І так дуже важко йти!

7. Позитив і віра, що Ви все зможете подолати! І так воно і буде!!! Я ніколи не могла подумати, що зможу подолати та досягти 3 горних вершини, при тому, що я не мала фізичної підготовки, але я це зробила, і я цим пишаюся!!!

Звісно, без допомоги керівника нашої групи та інших хлопців, мабуть, я б цього не зробила. Я дуже їм за це вдячна!!!

Окремо хочу зупинитися на нашому керівникові групи – Симоненко Іллі!! Зазвичай, багато що залежить саме від керівника групи. Нам – ПОЩАСТИЛО (42 туриста було у нас в групі). За 8 років моїх поїздок, такого керівника у мене не було! Ілля - Професіонал з великої літери, Він найкращий з кращих, досвідчений, розумний, поважний, людяний, добрий, ввічливий та багато ще яких епітетів я можу говорити про нього!!! Якщо є можливість обрати керівника – обирайте Іллю!!! Це неймовірна Людина, я дуже вдячна «Аккорду» за такого керівника!!! Особисто з ним хочеться вирушати у подорож ще і ще…Більшість групи пустило сльозу, коли ми з ним прощалися. Від нього йде неймовірно позитивна енергія, він всіх заряджав та надихав!!!

Декілька слів хочу сказати про наші готелі. Їх було 2.

В Івано-Франківську (4 ночі) в готелі «Надія» все супер, знаходиться у центрі міста (зручно), шведський стіл, зручні номери з холодильником тощо.

Місто Рахів (4 ночі) - готель «Рахів». Ну, що сказати…. Жили на 3-4 поверхах, ліфта немає, важкі сумки кожний тягнув на собі, сніданки – просто жах і без коментарів…. В цьому місті час зупинився, люди (молодь) їдуть звідси (я спілкувалася з місцевими). Гуляти там нема де, магазини закриваються о 18:00 або коли кому заманеться, в магазинах овочів купити просто нереально, повечеряти у місті нема де, все страшне та жахливе. Краще за все - піднятися на дах готелю «Рахів», там є класне кафе, чудовий відкривається краєвид на гори, ціни нормальні, ось там і відпочивайте!!!

Українські дороги жахливі, це вам не подорож за межі України, але все це дрібниці у порівнянні з отриманими емоціями та дійсно прекрасними краєвидами нашої Країни!!!

Ну і на останок хочу сміливо сказати: «Наша Україна – казкова та неймовірна!».

Сміливо їдьте у цю подорож, Ви не пожалкуєте! Все супер! Воно того варте!!!!

Бажаю усім відчути особисто на собі ці незабутні враження та емоції. Хай щастить кожному із Вас!

Номінації відгука "Мої незабутні враження!!!"

88
Реклама
Відгуки про інші тури