Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

тур "Прийшов, побачив, переконав!"

"З самого початку я не мав наміру їхати в Італію, не дуже приваблювала ця країна, але протягом туру змінив свою думку. Додому привіз як цілий вагон приємних вражень, так і чудових сувенірів. "

Відгук туриста Аккорд тур EDolnik (Дніпро) на тур
Поїздка: 01 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Прийшов, побачив, переміг! Рим, Неаполь, Венеція!

Під час туру з нами була супроводжуюча Таня Кузьменко. Декілька слів хочеться сказати про цю дівчинку. Дуже приємна, мила, не знаю як кому, та мені здалася ввічливою) Вона дуже старалась, хоча може було кілька проколів, але організувати все, що було по туру вона змогла. Звичайно, якщо ви не вмієте орієнтуватися хоча б за станціями у метро, то вам не сподобається, коли супроводжуючий не буде водити вас за руку у вільний час... Зрозуміло, що за всіма пунктами призначення Таня і водії Вадим і Вадим нас довезли, але ж ніхто не буде за вами постійно бігати, як за дітьми. Загалом, Таня - молодець! Водії теж хороші, ввічливі, коли потрібно було відкрити багажник, відкривали, на поставлені запитання відповідали ввічливо. Можливо, з боку компанії Аккорд-тур тут були недоречності, бо за графіком ми мали б їхати через територію Словенії в Угорщини, а вийшов об*їзд по півдню Австрії, тому дорога до готелю в один із днів була довгою.

Одразу скажу, що доведеться багато їздити, на Будапешт у вас буде максимум 4 години (якщо не ходити на оглядову екскурсію, що я і зробив) через перетин кордону. Угорці на кордоні були дуже прискіпливими, мабуть вміст мого багажу інші туристи через вікна автобуса повністю змогли побачити)) Найбільше часу, як мені здалося, було на Відень, і я знову ж не пішов на оглядову екскурсію, бо вже у попередніх турах на ній був. Тяжким видався нічний переїзд до Флоренції, тому вражень від цього міста у мене залишилось мало. До того ж наша група побувала там десь 3 години і потім галопом на Рим, в який прибули десь о 18.30, а о 20.00 потрапили на вечірню оглядову екскурсію. Скажу, що це було добре, бо ввечері не так спекотно. Ця екскурсія мені сподобалась найбільше) Інші туристи встигли ще на додаткову екскурсію з вечерею, а друга половина мала вільний час. Тут якраз нашу супроводжуючу Таню почали рвати на частини, питали одне і те саме кожен... не хочуть всі разом одну і ту ж інформацію послухати... добиратися до готелю на метро... запитання: де метро? яка зупинка? що нам робити? і так по кілька разів... Боже!!! Якщо вільний час, то вже вільний час... а метро у Римі найпростіше, що я бачив серед європейських столиць. Усе просто! Ба ні, купа незадоволених. Можливо, проколом збоку Тані було не сказати, що інша гілка метро закривається раніше. А так всі змогли дістатися туди, куди треба.

Потім у нас був ще один день на Рим і 5-годинний переїзд в готель у Болоньї. Скажу чесно, від Риму не стільки вражень скільки від Венеції. Для Венеції може вистачити і дві години, щоб усе побачити, але насолоджуватися видами хочеться дуже-дуже довго. Наша група була там приблизно 4-5 годин, хтось на гондоли, хтось гуляти. Орієнтуючись на площу Сан-Марко, як на мене, то загубитися там важко.

Ось того вечора у нас був дуже довгий переїзд до готелю. За тим графіком, який був спочатку, можна було дістатися до готелю на три години швидше, але вийшло так, що, виїхавши о 18.00, група приїхала на місце призначення десь о 3:00. Але в готелі у нас було достатньо часу, ми виселилися об 11:00, потім вирушили в Кестхей, а хтось до озера Хевіз. Кестхей невеличке містечко з 20 тис. населенням, найцікавіші видатні місця - палац і озеро Балатон - встигли відвідати за три години, які нам дали на це місто. Приємним завершенням туру була дегустація вин в Егері, де ще й поїсти можна було гуляш))

Група була хороша. Цікаві, добрі люди, з якими було приємно спілкуватися. Привіт Антону, Ромі, Віктору, Юлі і всім, хто вирушив у цю поїздку. Окремий привіт моїй сусідці Тані з Одеси! )

Номінації відгука "тур "Прийшов, побачив, переконав!""

1
Реклама
Відгуки про інші тури