Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Найяскравіша відпустка

"Цьогорічна моя подорож в Карпати була неймовірною. Хоча я казала так після кожного з попередніх турів. Кожний раз думала: якщо цього року все настільки чудово, наступного просто не може бути краще. Але я помилялася ))"

Відгук туриста Аккорд тур Юлія (Одеса) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 09 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 3 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

«Відпустка різнобарвна, неначе сни» - найкращий відпочинок, який можна собі тільки уявити.

Сумно залишати гори i повертатися додому, але коли в останній, десятий день нашого активного туру сидиш в потязі, який прямує додому, в плеєрі лунає гуцульська музика, а перед очима - мальовничі краєвиди Українських Карпат, які ми споглядали на протязі усіх десяти днів нашої неповторної мандрівки, в думках вже плани на наступну відпустку)))

Хочу сказати велике ДЯКУЮ керівнику нашої групи, Іллі Симоненко. Завдяки йому ця подорож повністю підтвердила свою назву. Це дійсно була «відпустка різнобарвна, неначе сни». Організація була на найвищому рівні. Ілля вчасно попереджав, яке взуття/одяг в який день потрібні, коли взяти з собою дощовик, коли ми самі повинні завчасно подумати про перекус, організовував пікніки біля водоспаду або справжній гуцульський обід на полонині (не відмовляйтеся від можливості скуштувати грибну юшку і банош на полонині – це дуже смачно). З таким рівнем організації туристам залишається лише уважно прислухатися до усіх порад керівника і просто насолоджуватися відпочинком на природі. Адже у більшості така можливість випадає лише раз на рік.

З усіх факультативів, що були по програмі мені не сподобався лише відпочинок у Велятино. Здається, що було б краще замість купання в басейнах організувати вихід на ще одну гірську вершину. Але це лише моя суб’єктивна думка.

Також, по результатам цієї подорожі склалося враження, що було б непогано, якби перед відправленням автобусу з групою в подорож, проводилося тестування туристів на знання програми туру. Адже в групі так вийшло, що не всі подорожуючі були готові до такої активної програми, що завадило їм отримати максимум задоволення від відпочинку, яке передбачають підйоми на гірські вершини, мальовничі краєвиди високогірних озер, смачна їжа біля вогнища. Тому хочеться побажати туристам, які збираються в наступну «Відпустку різнобарвну, неначе сни» уважно вивчати програму, прислухатися до порад, які вказані на сайті, не ігнорувати попередження керівника групи про спортивний одяг, взуття, теплий одяг, дощовики. Тому що, навіть під дощем, прогулянка високогірними стежками приносить неймовірне задоволення.

Висновок: в цей тур варто і необхідно їхати, але лише за умови, що ви ознайомилися з програмою і готові до різноманітних видів активного відпочинку (вело прогулянки, вихід на гірські вершини, сплав по річці) та несподіванок природи (дощ, низька температура повітря). То ж бажаю всім нових подорожей, нових стежок і масу задоволення від активного відпочинку!

Номінації відгука "Найяскравіша відпустка"

15

Інші відгуки Юлія

Голосов 0
Календарь 11.07.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури