Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні враження

""Жодна багата пригодами подорож не залишиться забутою. Подорожі без пригод не варті того, щоб їм присвячували книги." Льюїс Керролл"

Відгук туриста Аккорд тур Зоряна (Борщів) на тур
ще
3
фото
Поїздка: 13 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Промінчики Монтенегро!

Великий привіт, всім з рейсу 691 " Промінчики Монтенегро"

Тур був насичений на події і емоції, як позитивні, так і не дуже.

Хочу відмітити прекрасні здібності організатора і хорошої людини – Діми Алієва, який швидко реагував на ситуації, і завдяки йому згладжувались всі кути недосить приємного моменту, який стався з нами в готелі Velzon Villa (http: //www. turpravda. com/me/budva/Velzon_Villa-h49091. html#reviews). Коли шукала силку на сайт цього готелю, мені дуже сподобався розділ відгуків де писало «Отзывов пока нет. Ждем пока кто-то вернется от сюда живым и добавит отзыв» - дуже точно підмічено))

Трішки про готель. На перший погляд, це приємне місце де персонал випромінює вдавану вічливість. Наш номер, зустрів нас двома коридорами і кріслом - розкладушкою на невеличкій кухні. Збоку приліпилась ще одна кімнатка з шафою, в якій була поломана перетинка на яку вішають одяг. Але ніхто не зважав на це уваги, адже всі ми з гарним настроєм і з нетерпінням чкурнули на пляж, до якого треба було ще дійти. В ванній кімнаті ні гелю для душу, ні мила ніякого не було, так що беріть такі речі з собою, щоб не бігати по магазинах в пошуках кусочка мила.

Спочатку рушники міняли кожного дня, так само і виносили сміття. Та не все так добре.

За програмою туру передбачені сніданки –шведський стіл, а в готелі Velzon нам принесли скупеньке меню на сторінці А4 в якому була можливість замовити одну основну страву (салат з куркою, омлет, шматочок м’ясного чи сирного пирога, фруктовий салат) і один напій (трав’яний чай, сік чи какао, яке виявилось простим молоком посипаним зверху дрібкою какао-порошку.) Капучіно чи еспресо – за додаткову плату.

Сталась досить неприємна ситуація, яка відкрила очі на всю картину обслуговування в готелі Велзон. Проснувшись зранку, ми виявили, що в нас пропали речі (фотоапарат, утюжок для вирівнювання волосся і навіть косметика і духи. В голові не вкладається, як таке могло статись). Ми зразу ж звернулись на рецепцію готелю. У відповідь ми почули " такого не могло случится" яке з презирством випалила дівчина на рецепції. І ще хвилин з 10 розказувала нам про прекрасну репутацію їхнього готелю. Через декілька хвилин нам в номер влетів майже весь персонал з криками, що в них в готелі нічого не крадуть. Літня жіночка, яка ніби то була хазяйкою готелю, почала ритись в наших валізах і вивертати весь їхній зміст, навіть не знаючи що вона там шукала. В результаті обшук не дав ніяких результатів. Нам дорікнули що ми могли забути свої речі на пляжі, от тільки не розумію для чого на пляжі був потрібен утюжок для волосся, який потребує електрики. Цей персонал метався по всіх тих закутках нашої кімнати, перевертаючи все на свому шляху: подушки, постільну білизну, матраси, совгаючи ліжка, крісла і заглядаючи в кожну щілину, в той час коли наші втрачені речі благополучно гуляли десь по Чорногорії. І всі ці результати урагану, який пройшовся в нашому номері, ми мусили розгрібати самі, вертаючи на місце ці ж ліжка, крісла і наші речі, які лежали хаотично розкидані. Жіночка - хазяйка, кидалась в крайнощі. То обнімала і цілувала нас, казала не переживати і вона компенсує втрати, то кричала нам в слід лайливі слова (які до речі на всіх мовах однаково звучать), після того як ми звернулись і оформили заяву в місцевій поліції.

Після цієї ситуації весь персонал хамив як тільки міг, до виїзду залишалось два дні, за цей час жодного разу ніхто не міняв рушники чи виносив мусор. Вже не говорячи про зміну постільної білизни, яка б мала відбуватись раз в три дні. На зауваження, на рахунок обслуговування номерів, дівчина на рецепції зібравши всю свою отруту відповіла, що в наш номер тепер ніхто не зайде, щоб там ще щось не пропало. Ну на цьому наші пригоди не закінчились. Нас зустрічали і проводжали злими поглядами і лайливими словами кожного разу, як хтось з нашого номера проходив повз рецепцію (нас було 3 дівчат).

Думаю, наше обурення і незадоволення, в сукупності з відчуттям приниження зрозуміє кожен турист, який приїхавши на відпочинок хоче спокою і "умиротворення". Так де там, при виселенні з готелю, яке до речі відбулось примусово до 8 год. ранку, бо на 9 год. в готель мали заселятись інші люди (хоча гості готелю мають можливість знаходитись в своїх номерах до 11 год.), замість вибачень ми почули інші слова, як виявилось нам приписали пошкодження майна готелю, за яке вимагали матеріальне відшкодування. Дякуючи Дімі нам не прийшлось сидіти на рецепції аж до самого вечора, бо нас не хотіли відпускати. Подальшої долі вирішення ситуації, я не знаю, цим вже займались партнери " Балканіка". І з цими всіма перемішаними емоціями, і з осадом на душі ми пішли прощатись з морем, яке в свою чергу відповіло нам зливою))

Потрібно згадати в відгуці і про те, що в програмі туру в Чорногорії зазначені інші готелі.

Та було і багато позитивних емоцій про які хочеться розказати. Чорногорія - прекрасна країна, яка поєднала в собі всі красоти природи. Це чудові пляжі з чистенькою водичкою, яка не відпускає тебе і залишає шматочки солі на тілі))) Це прекрасні озера, річки і каньйони, які захоплюють красотою і неповторністю.

Чорногорія тішила нас своїм сонечком і неймовірними краєвидами. Обов'язково відвідайте такі екскурсії як Которська затока, каньйони річок Тара і Морача. Ці емоції не можливо передати словами, це треба бачити на власні очі.

В Будві сходіть на ринок zelena pijaca (зелена п'яца, а не зелена піджака, як можна прочитати))))) там можна напробуватись різних смаколиків і купити все що до душі. Ціни досить демократичні. Пршут краще брати на ринку ніж в супермаркеті. Продавці дають пробувати все, від сухофруктів до оливок і вина))

Якщо хочете смачно поїсти, заходьте в ресторанчик The Old Fisherman's Pub (який знаходиться на набережні, поряд з Старим містом). Раджу спробувати надзвичайно смачний " теплий десерт з шоколаду і ванілі, з морозивом. Тут великі порції і смачні страви.

Найбільше мені сподобався пляж Могрен 2, це затишне місце між скалами і з сосновим лісом.

Всі транзитні готелі приємні і затишні. Особливо порадував останній готель в Румунії (Hotel Pietroasa в м. Buzau) своїм смачним сніданком (особливо після сніданків в Velzon))))).

Відправляючись в тур з нічними переїздами не забувайте плед і подушечку, з цими речима набагато простіше і приємніше подорожувати.

Всі наші прибуття в готелі відбувались навіть раніше ніж зазначено. За це велике спасибі, нашим дорогим водіям і професіоналам своєї справи Юрі і Володі. Це чудові і завжди привітні люди, які з ювелірною точністю минали всі серпантини в Чорногорії, від яких в нас перехоплювало дух.

Хочу подякувати пані Іванні з туристичної агенції «Рід-тур» в м. Тернопіль, яка завжди допомагає з вибором туру, дає цікаві поради і повну інформацію, яка цікавить туристів.

Надзвичайно рада, що познайомилась з приємними і класними людьми в цій подорожі, які були підтримкою і прекрасною компанією. Думаю, що ми ще зустрінемось))

Номінації відгука "Незабутні враження"

6
Реклама
Відгуки про інші тури