Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Неординарна і неймовірна подорож Шацькими озерами!

"Краса, яку варто побачити!!!Пригоди, які варто відчути!!!Люди, з якими варто познайомитись!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Anoshka (КИЇВ) на тур
ще
63
фото
Поїздка: 20 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Лето 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Оповіді Волині …з відпочинком на Шацьких озерах!!!

Я відкрила для себе Аккорд-Тур у 2014 році. І з цього моменту життя для мене розділилось ДО…і ПІСЛЯ… Кожного року обираю милі моєму серцю місця і отримую нові неймовірні враження від відпочинку. Цей рік не став виключенням і свою порцію емоцій я отримала на Волині. Прекрасні місця, доброзичливі люди, що ще потрібно для відпочинку та переосмислення життя? Цього цілком достатньо!!! Україна настільки прекрасна і багатогранна, що варто відкрити їй своє серце і вона подарує тобі свою душу!

Почалась наша подорож зі Львова, де нас зустрів керівник групи – Юхимчук Руслан. Позитивний та досвідчений хлопець, який відразу знайшов до всіх підхід. На будь-які питання знаходив відповіді та давав корисні поради. Завжди при собі мав гарний настрій з яким радо ділився, а для вирішення проблем знаходив швидкі, а інколи і неординарні рішення. Хочеться подякувати за професійність пану Руслану і нашому веселому водієві пану Василю.

ДЕНЬ 1. Відвідали загадковий Тараканівський форт, що і всім рекомендую зробити. Варто сказати, що блукаючи його підземними ходами можна перенестися у часи, коли він ще виконував своє призначення. Порада лише одна, збираючись його відвідувати, краще взяти із собою ліхтарик, так як з ним ви отримаєте ще більше емоцій.

Після цього побували у замку князів Острозьких у Дубно. Місце оповите старовинною історією, яку варто побачити і почути.

Ніч ми провели у Рівному.

ДЕНЬ 2. День почався з поїздки у містечко Острог, по дорозі до якого ми відвідали джерело з лікувальною водичкою, так що не забувайте з собою захопити вільну пляшечку, а той дві. Далі нас чекала прекрасна Острозька Академія, де нас зустріли як дорогих гостей. Ніколи не уявляла, що це на перший погляд невеличке містечко зберегло в собі стільки таємниць, до яких нам дозволили доторкнутись.

А закінчили ми свою подорож історією у сучасності, а саме гуляючи серед зелені у дендропарку, що розташований у місті Березне.

Варто сказати, що два вечори у вас буде можливість насолоджуватись містом Рівне у всій його красі, і пораджу не пропустити та відвідати парк у центрі міста.

ДЕНЬ 3. Останній день перед поїздкою до Шацька був не менш насиченим. Ми відвідали резиденцію князів Радзивілів і Петропавлівський костел, що є невід’ємною частиною нашої історії.

Побували у «Тунелі кахання», що приховує неймовірну кількість таємниць, але побачити їх зможуть тільки рішучі люди, адже йти доведеться далеко. Та це того варте!!!

Після романтики ми далі попрямували сторінками історії, а саме відвідали замок Любарта у Луцьку, і прогулялися неймовірно гарним та зеленим містом.

Ввечері на нас чекала тепла атмосфера «Медової хатини». Нам повідали багато секретів та наукових фактів про мед, а також почастували медовими напоями. Я впевнена, що ніхто не зможе покинути це місце, не придбавши собі чогось смачненького.

ДЕНЬ 4-7. Ось нарешті і настав день, коли збуваються маленькі мрії!!! Ми приїхали до Шацьких озер!!! Краса природи не перестає мене дивувати і напевно це єдине, що наповнює мене завжди силою, спокоєм, мудрістю, впевненістю, та викликає неперевершені емоції, які я могла відчувати лише у дитинстві.

Чотири дні пролетіли наче один, а кожна екскурсія була настільки насичена емоціями та новими враженнями, що передати словами це неможливо!!!

Екскурсія на байдарках дозволить вам дуже близько познайомитись з водами Шацьких озер та з «джунглями», що їх оточують. Ви відчуєте себе трішки «моряком», особливо коли відбудеться зупинка на безлюдному острові, де на вас чекатиме вогнище і підсмажене сальце!

Велоподорож відкриє те, чого ви ще не бачили до цього і можливо після такого тренування ви захочете придбати і собі велосипед.

Поїздка до Білорусії не залишить нікого байдужим. У вас буде можливість увійти до Брестської фортеці та відчути її душу, яка плаче та болить. Ви відвідаєте Біловезьку Пущу, яка простяглась на сотні тисяч кілометрів і зачаровує своїми дикими і незайманими лісами. І тут ви познайомитесь ближче з тими хто населяє, або ж колись населяв ці ліси.

У вільний час ви самостійно обираєте ті пригоди, до яких лежить душа. Але будучи на Світязі я б однозначно рекомендувала зануритись у його теплі і прозорі води та відчути себе справжнім водолазом. Це настільки неординарні і незабутні відчуття, що зупинятись просто вже не хочеться. А коли ви подивитесь фото, які до речі входять у вартість, то однозначно відчуєте гордість за себе!

ДЕНЬ 8. Ми виїхали до Львова. По дорозі відвідали прекрасне місто Володимир-Волинський та познайомились з його історією. Відвідали майже всі його старовинні храми (їх аж 7). І попрощавшись із Волинню, поїхали додому.

Прощатись завжди важко, але після відпочинку у такому місці, як Світязь, це зробити просто не можливо. Цей тур, ця група, Волинь, озера, Пуща, назавжди залишаться у моєму серці!!!

А ви можете це споглядати на прекрасних фото, після чого я впевнена почнете збирати валізи!!!

Номінації відгука "Неординарна і неймовірна подорож Шацькими озерами!"

6
Реклама
Відгуки про інші тури