Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Як можна втратити надії

"Іспанія , як воно мало б бути і як сталось!"

Отзыв туриста Аккорд тур доктор (Черновцы) на тур
еще
4
фото
Поездка: 20 августа 2016
Отзыв:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезона - Осень 2016
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Летний отпуск под испанскими парусами Отдых на море

Сьогодні закінчується мій тур в Іспанію. Хочу розповісти, як мені не повезло. Я одержала шенген візу пізно, замовити білет і готель самостійно було пізно. Я вирішила скористатись послугами " Акорд туру". " Під іспанськими парусами". Звучить гарно. Море! Італія, Франція, Іспанія. Мрія!......

Не так сталося, як гадалося.

по перше , якщо хтось хоче відпочити, це не відпочинок.

Це тривалі переїзди. Перший переїзд тривав з 8.30 до 01.00. Це так їдуть водії, група зібралась дисциплінована, всі приходили вчасно. Туалету в автобусі немає, ну як він є, але користуватися ним неможна. Іноді бувають неординарні ситуації, Іноді це потрібно. 20 хвилин стоянки на 50 людей, як ви думаєте, це достатньо?! В автобусі можна було занадто жарко, адже сонце світить в вікно і нагріває його сильно, а кондиціонер поставлений на 25 градусів. В готель приїжджали дуже пізно, по дорозі зупинялись на заправках, купити їжу не має де. Фаст фуд на заправках більше 1 дня їсти не можливо. Якби приїжджали раніше, можна було б з'їсти нормальну їжу в готелі. шофери мали холодильники, тому запасів їм хватило. Холодильників не було і в готелях. Готелі були не погані, проте в Італії в Чітаделлі офіціанти повтікали, на столах було грязно, їди було мало. В Антібах, у Франції приїхали, на рецепш нікого не було. Дала нам керівник групи ключі і сказала: розбираєтесь самі. І це людина, яка має все показати і розказати.

До речі підбір фільмів, програм хороший, але включались вони вже після відвідування екскурсій. Не краще наперед показати гарні місця і цим самим зацікавити людей?!

Тур весь в проколах зі сторони "Акорд туру".

1. Венеція. Гід чудовий. Все було цікаво, але не договорилися з катером нормально. 40 хвилин на дощі простояли. Друга частина прочекала 3 години нас не знаючи, що трапилось.

2. Сан-Ремо. Приїхали в 15. Погуляли містечком, покупались трохи. Непогано провели час, проте заслуги Акорда тут не було. Декілька годин, тому що переїзд довгий.

3. Фігерас. Дуже шкодую, що не пішла в музей Далі, сказали, що гід був чудовий.

4. Лорет де мар. Перше враження, що ти в Тайланді. Маса людей, "зазивали", шум, гам. Готель нормальний, 15 хв. ЛІДЛ супермаркет: їда за нормальну ціну. Гастроном, що поряд дорогий. Море. Якщо хтось пам'ятає Ялту в радянські часи, то це тут. Не пісок, а камінці, люди лежать один біля одного, як оселедець, спуск в море поганий, зразу глибоко і звичайно довкола розмовляють на російській мові так, щоб їх далеко чули. хоча море дуже приємне. Замість 4 днів були 3, хоча написано 4 ночі, що підкупляє.

5. Барселона. Ми з донькою поїхали в Барселону самі і тому не були обмежені в русі, заздалегідь по Інтернету спланували поїздку: місця, які хочемо відвідати. ті, хто поїхав з екскурсіями розповідали, що на оглядовій не все показали, в парку Гуеля було недостатньо часу, проте 1,5 години чекали на фонтани! Хто поїхав Порт Авентуру залишились задоволені. Проте заслуг Акорду тут не було. На фламенко наш керівник групи забула замовити квитки. Люди самі купляли .

6. Ніца. Дуже гарне місто. Проте гід, який віз нас в Монако, спала на ходу. Розповідала невнятно, збивалась з думки, невже ніхто не повідомив Акорду, що з таким гідом не треба мати справу. Дуже розчарована екскурсією, завезли не на ту парфюмерно фабрику. Деякі взяли екскурсію лише через парфюмерно фабрику, а це 43 евро. В Монако практично не показали траси формули 1, купити там сувеніри в фірменному магазині формули 1 не мали змоги, адже було пізно, фотографії важко було зробити, просто було темно.

7. Ніца. Ще раз повторюся, що місто гарне. Покупались, нагулялись, бо Акорд повіз частину групи з сплячим гідом в Канни, Як виявилось сподобалось ім містечко Сенсу-Поль-де - Ванс, а ніяк не відомі Канни. З їх слів це просто село.

8. Озеро Гарда. Це одне з найкрасивіших озер Європи. Площа його велика. Поряд гори. Це все так, коли дивишся в Інтернеті. Привезли нас вранці, 45 хвилин ми втратили на переході з стоянки до культурного центру. Як потім виявилось, нас привезли не на ту стоянку. Нам не показали, де і як можна по кататись на кораблику. Просто ідіть і робіть що хочете. втратили час, дивитись особливо не було що.

Можливо необхідно врахувати, те що я була в Італії, Франції, Греції, Тайланді, Німеччині, Австрії, ОАЕ, Данії, Нідерландах, не говорячи про Турцію, Туніс, Єгипет, Румію, Болгарію, Польщу (більшість поїздок були самостійні). Проте думаю, що дешевше і краще пізнаєш світ, коли плануєш поїздку сам. Оплачуєш квиток в музей в Інтернеті і платиш незрозумілому сплячому гіду додаткові кошти. Можливо це простіше їхати з цією агенцією, але тури розраховані на середній клас. Це не ті люди, які не знають, куди дівати гроші. Мабуть Акорд мав би знати, що наші депутати не приходять до них за турами і 500 євро в наш час не зовсім копійки. Тому вони повинні краще відноситись до своїх клієнтів. В 2011 році я їздила в Будапешт, Вену з цією компанією і враження були кращі . Більше з ними нікуди не поїду і розповім про це жахіття усім знайомим. Можливо мені просто не повезло, але яка відмінність від турів з нічними переїздами, коли в автобусі по 9 - 14 годин. Єдине, що бачиш хороші краєвиди.

Зрештою бажаю хорошого відпочинку всім і не довіряйте тим хорошим відгукам на сайті агенції. Можливо мій відгук не буде опубліковано.

Номинации отзыва "Як можна втратити надії "

2
Реклама
Отзывы о других турах