Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Незабутні спогади неймовірної подорожі

"Казкова подорож рідним краєм"

Відгук туриста Аккорд тур Маринка (Синельникове) на тур
ще
19
фото
Поїздка: 20 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Оповіді Волині …з відпочинком на Шацьких озерах!!!

Цього року вирішила провести спокійну відпустку, зазвичай відпочиваю в горах. З Аккордом відпочиваю не вперше і була впевнена, що все буде якнайкраще. Все так і було, навіть краще, хоч тур вийшов не зовсім спокійним, але я задоволена на всі 1000 %.

Кожен в цьому турі відкрив для себе багато цікавого: історію стародавніх замків, музеїв, різних пам'яток архітектури, мальовничу природу. Екскурсоводи, з якими ми зустрічались, справжні фахівці, особливо запам'яталися з Тараканівського форту, Острозької академії та музею Лесі Українки.

Дуже цікаве місце - Тунель Кохання. Як будете ним проходити, намагайтесь пройти якнайдалі (на скільки буде дозволяти час), там відкривається неймовірний пейзаж, росте смачна ожина.

Відпочинок на Шацьких озерах кожен може вибрати на свій смак. Одним сподобається поніжитись в сонячних променях і покупатись в кришталево чистій воді озера Світязь, іншим буде до вподоби похід на байдарках Поліськими джунглями та велосипедна прогулянка поміж озер, шлях до яких проходить через лісові доріжки, пляж, дороги. Завдяки досвідченим інструкторам, кожен зможе пройти квест та насолодитись свіжим повітрям і шикарними панорамними видами. Для активного відпочинку обов'язково треба мати зручний одяг та взуття.

Не можна залишити без уваги Біловезьку Пущу. Поїздка до країни-сусідки була незабутньою. Дуже цікавий музей природи, великі вольєри з тваринами, просто прогулянка лісом. Все це залишило по собі незабутні враження.

Велика подяка нашому водію Василю, він добрий та веселий, з ним цікаво. Особливу подяку хочу виразити керівнику нашої групи Юхимчуку Руслану за гарно спланований маршрут та вміння зорієнтуватись в будь-якій ситуації. Руслан веселий, енергійний, майстер своєї справи, заслуговує на пошану.

Дякую за гарний відпочинок, до нових зустрічей!

Номінації відгука "Незабутні спогади неймовірної подорожі"

2

Інші відгуки Маринка

Календарь 28.09.2015 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 4
Реклама
Відгуки про інші тури