Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Така наша доля, нам треба були Балкани)

"Досить незвична і цікава Албанія, експрес пробіг по Македонії,своєрідна Румунія і неочікувана Болгарія. "

Відгук туриста Аккорд тур Ptica (Рівне) на тур
ще
11
фото
Поїздка: 10 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Літні акварелі Балкан…Відпочинок на морі в Албанії

Все почалось з того, що ми НЕ поїхали в цей тур ще в липні. Мабуть так треба було, адже за день до виїзду дуже захворів чоловік, і не було можливості поїхати. Звісно Акорд-тур віддав нам кошти (що приємно, адже була страховка від невиїзду), але було дуже сумно..

Звісно, через деякий час ми спробували знову кудись поїхати, але місця не лишилось нікуди, окрім цього туру (і це за 5 днів до виїзду! І таки доля. Ідемо. Тепер звільнилось 2 місця, як колись наші)

Спершу була Румунія. Гарна архітектура, але все інше..) Видно, що багато циган. Кругом. Навколо. Готель хороший, сніданки ситні.

Потім переїзд в Албанію. Прекрасна країна як для мене. Дуже сподобалась. Навколо гори, бункери і звісно море.)) Приїхали ми рано (за що величезне дякую водіям, просто молодці!) І почали роміщатись в готелі. Наша супроводжуюча Оксана Пранник швидко організувала, щоб нас поселили раніше зазначеного часу. Номери великі, вид з вікна класний, але був єдиний мінус - немає балконів. Одяг не сушився. Потрібні сушки. Персонал приємний, знає трошки англійську, сніданки достойні) Справжніх оливок наїлись досхочу.

Поїсти можна не дорого і порції дуже великі)

Дуррес дуже сподобався, хоч і були там не довго. Купили все, що хотілось. Смачні гранати і оливкова олія на розлив)

Їздили в Крую і Тірану (столицю). Круя гірська і надзвичайно гарна, Тірана така домашня і маленька) Приємна екскурсовод Ірина дуже хороша і приємна.

Море і пляжі чисті) (не згадую звісно після шторму) Людей не було взагалі. Пусто) Дуже незвично.

Потім була Македонія - Скоп є. Дуже мало часу, пробіглись, побачили і поїхали далі. Якби трошки більше часу, а то толком я її і не зрозуміла.

Болгарія. Звісно, після Албанії вона здалась мені набагато простішою. Софія - столиця, гарний собор в центрі, а от Велико-Тирново мені сподобалось) Місто прекрасне, Шкода, що мало часу.

З всього висновки нарешті: Мало часу на деякі країни, хотілось би більше, Важкі переїзди, багато кордонів. А загалом ми знали, на що йдемо, тому жалуватись не збираюсь) Море позитиву від такого туризму) Люблю подорожі.

Дякую всім, хто допомагав в організації цього туру)

подорожуйте і насолоджуйтесь)

Номінації відгука "Така наша доля, нам треба були Балкани)"

111
Реклама
Відгуки про інші тури