Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мой худший отдых за 6 лет!!!

"Лозунг «Аккорду» …весь отпуск как по нотам… Не вийшло шановне панство!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Натали (КИЇВ) на тур
Поїздка: 11 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «

Відгук на тур Колоритна Болгарія!

Нарешті з’явився час написати твір на тему: «Як пройшла літня відпустка 2016 з «Аккорд Тур» (или сочинение на тему: «Как я провел лето», ну как раньше в школе!!!).

Лозунг «Аккорду» …весь отпуск как по нотам… Не вийшло шановне панство!!! Я турист зі стажем, в турах з 2009 року більшість турів з київськими туроператорами була задоволена, ось настав час познайомитись з «Аккорд туром» та ще й в Болгарії я не була.

Тур від «Аккорду» називався «Колоритна Болгарія», відпочинок в період з 11.08.2016 по 23.08.2016, «група №619», або «рейс 619», так нас називав наш гід Володя (прізвище не пишу по етичним міркуванням).

Почну з першого дня мого приїзду (6.40 ранку) в місто Львів, в якому я була вже два рази з екскурсіями, але вважаю, що це дуже мало!!! бо в кожному місті є що подивитись, і в що закохатись. «Аккорд» мені і іншим туристам, які рано приїхали в місто ніякої екскурсії по місту не запропонував!!! (нажаль, це «-») бо збір туристів на терміналі «А» було призначено на 17.30 і в мене було повно часу подивитись ще раз на це гарне місто!!!, тому очікування на терміналі було досить довгим (пропозиція до «Аккорду», якщо не пропонуєте екскурсії хоч плазму можна було б повісити в залі очікування!!!).

Нарешті 17.30, туристи в автобусі (зразу пишу автобус був мерседес, старенький, але дуже комфортабельний і водії професіонали своєї справи!!! (це «+») і автобус рушив, гід навіть не перевірив туристів, чи всі на місті? (я дуже здивувалась!!! і подумала, що це не є добре!!! бо в інших турах гіди дивилися за туристами, як за дітьми і постійно перераховували), якщо б туристи не здійснили галас, що не вистачає туристки!!! («-»), мабуть ми б так і до кордону доїхали.

Кордон з Румунією проїхали без ускладнень!!! і нарешті Румунія!!! позитив, гарні враження, але ні!!! Погана погода, холодно, дощ!!! (фото додається).

12.08.2016, маленьке гарне Румунське місто Брашов і шикарний!!! гід Ірина (ще раз подякую «Аккорду» за цього гіда, як фахівця своє справи «+++»), обзорна екскурсія по місту частина туристів лишається в місті, частина їде з Іриною до замку «Пелеш» і замку «Графа Дракули» (фото додаються).

Дуже чудовий, розкішний замок «Пелеш» і парк (фото замку і ціни на квитки (якщо цікаво «Аккорду»)) і на решті гід Ірина!!! яка може зацікавити туриста і розповісти історичні факти, будь-які деталі і легенди замку.

Легендарний замок графа Дракули!!! емоції переповнюють хочемо все знати, все бачити, туристів в містечку повно!!!, а наша група без грошей!!! обмін валют зачинений на обід, ми чекаємо поки відчинять (треба обміняти євро на леї), гаємо час!!!, нарешті відчинили, обміняли, час іде наш Вова не може порахувати скільки квитків треба купити, бо вже частина туристів розбіглася!!! і як би не Ірина яка купила нам квитки ми були б ще менше в замку бо черга страшна!!! (фото замку) і на нас ще чекає друга половина туристів яких ми залишили в Брашові.

Ми приїхали задоволені повні емоцій та нових вражень, а друга половина туристів (а були і діти) змерзли і були злі, голодні. (але обміняли євро на леї).

Вражає той факт, що наш гід нікому з туристів навіть не зателефонував, що ми запізнюємось на три години і люди в призначеному місці стояли і мерзли на вулиці, а не сиділи в теплому кафе!!! бо автобус поїхав з нами і їх теплі речі також.

Скарги туристів на те, що вони змерзли і голодні не викликало у нашого гіда Вови ніякої реакції.

І ось нарешті місце відпочинку, транзитний готель «КРОКУС» 4* де туристи можуть перепочити і насолодитись місцевими краєвидами та гірським повітрям (фото готелю, номеру і їдальні). Дуже привітна хазяйка готелю, привітний персонал, безкоштовний WI-FI, смачний сніданок («+»).

13.08.2016 переїзд в столицю Бухарест, всі туристи в гарному настрої (як потім з’ясувалось марно) нарешті виспались в чистеньких, зручних ліжках, 9.00 ранку – рушаємо.

Бухарест, чудове місто широкі вулиці, зелені парки, фонтани і нарешті він…парламент!!! а ми приїхали і чекаємо на гіда Андрія!!!, як з’ясувалося ще в дорозі туристи які бажали піти на екскурсію в парламент вже нікуди не йдуть, бо наша група не встигає!!!??? Чому і як??? Ми виїхали вчасно, водії професіонали то чому??? Невідомо??? Наш гід пояснень так і не надав!!!, обуренню туристів і мого особисто не було меж бо люди брали цей тур щоб погуляти по Бухаресту і піти в парламент, який занесений в книгу рекордів Гіннеса!!! А тут ще як з’ясувалося половину міста перекрито, повно поліції бо приїжджає Ріана!!!

Скажіть мені будь ласка «Аккорд» не вже про ці гастролі ніхто не знав??!!, що не можна було внести корективи в програму туру??!!

Але це ще не все!!! Друга половина туристів яка мала намір просто гуляти по місту (і обміняла євро на леї, я писала раніше) тепер не мала можливості їх витратити, бо ми вже виїжджали до Болгарії!!! Висновок, всі туристи злі, голодні їдемо до Болгарії.

14.08.2016 00.30 нарешті доїхали до Сонячного Берега!!! (мали заїхати в 20.00, не склалося, була поломка автобуса і чотири години 42 туриста чекали в кафе на заправній станції поки наші водії самотужки ремонтували автобус).

На вигляд готель «PALAZZO» налічує 3 корпуси, чистенький, невеличкий і повністю відповідає 3* (фото готелю і кімнати), але все було б нічого якби:

1. Музика!! яка гримить до 4-5 ранку і щоденно!!! п’яна чи обкурена молодь з Англії поводить себе, як дикуни!!!, кричать (волає!!!) пісні і навіть купаються басейні (адміністрація мовчить) («-»);

2. Прибирання кімнат через день;

3. Заміна постілі і рушників за 9 днів 2 рази;

4. Платний WI-FI («-»);

5. Відкрите хамство персоналу ресторану до туристів з України, замість відкриття на сніданок о 8.00 і вечері о 18.00 відкривали їдальню спеціально на 15 – 25 хвилин пізніше!!! (фото і черга до столової викладаю спеціально для «Аккорда») і через 30-40 хвилин їсти майже нічого вже не було!!!. Туристи які приходили на сніданок/вечерю с запізненням лишалися голодними!!! і головне неодноразово туристи бачили, і я особисто, як обслуга набирала собі їсти з тих продуктів які виносили в зал для туристів!!!! (таке не прикрите хамство і неповага до туристів я бачила вперше!!!) («---- ЖАХ»). Поки наша «група 619» не написала скаргу в книзі скарг (фото нашої скарги додаю, але там є і інші скарги туристів з України і не тільки, починаючи з 2013 року), на наші зауваження ніхто не реагував!!! До нашого гіда Вови вже взагалі ніхто не звертався бо це було марно!!! Свої проблеми туристи вирішували самотужки, тому що людина (наш гід) не може організувати себе, а як вона зможе організувати 42 туриста???

Готель «PALAZZO» знаходиться на третій лінії (якщо це можна так назвати) пішки до моря хвилин 7-10 через інші готелі. Пляж пісок, вхід в море поступовий, не глибоко. Пляж є безкоштовний і платний.

На екскурсії у Бухаресті мої пригоди не закінчилися, попереду ще був Стамбул!!!

17.08.2016 групу для туру в Стамбул набрали з трьох готелів (від «Аккорду»), поїхали 22 туристи. Кордон пройшли швидко, дороги шикарні, водії професіонали (нарешті в цьому хоч мені повезло в цьому турі!!!).

Приїхали вчасно!!! Гід Байрам знайомив нас з цим історичним і в той же час сучасним містом, цікаві, але дорогі екскурсії. На при кінці екскурсії всім туристам роздали карти, де визначено було місце збору туристів і час (наче все нормально!!!, але ні!!!), а далі у кожного туриста вільний час і своя програма. І тут почалось саме цікаве!!?? Я вже думала, що я загубилась!!! Але з часом зустріла своїх туристів з автобусу, і так ми чіплялись одне за одного і близько 20 туристів ми вже самі назбирали і почали шукати наших гідів, бо в призначений час нікого з наших гідів не було!!! Як з’ясувалося ми знаходилися в 400 метрах від місця де паркуються туристичні автобуси!!! Просто гіди нам визначили не правильне місце збору, і знову туристів ніхто не шукав, ніхто не телефонував!!! Жахлива безвідповідальність гідів Аккорду!!! «-». Добре, що майже всі туристи з туристичним досвідом, а якщо хтось би загубився??!! Дуже гарне – історичне місто, маєте можливість їдьте, але будьте дуже уважні!!! Бо все нарешті залежить від вас самих!!!

Навіть і не знаю, як можна назвати мій відпочинок!!! Багато було планів, хотілося багато побачити, почути, але не склалося!!!

Наталья, Київ, група 619.

P. S. Так багато ще ніколи не писала – накипіло!!

Побажання туристам!! Читайте всі відгуки не тільки на «Аккорд турі».

Не робіть моїх помилок!!!

Извините дорогие туристы!!! Хотела выложить фотки, но и это не возможно с Аккордом!!!

Номінації відгука "Мой худший отдых за 6 лет!!!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури