Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Заново закохалась в свою Батьківщину

"Хоч пройшло вже більше 2-х місяців після моєї фантастичної поїздки, проте враження такі яскраві, наче це було вчора."

Відгук туриста Аккорд тур Oksana_ger (Вишневе) на тур
Поїздка: 16 липня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Тільки чудеса… і нічого більше



Незважаючи на той факт, ща я сама працюю в туризмі і мало не щодня відправляю людей відпочивати за кордон, хочу наголосити і підкреслити, що і в нашій країні є на що подивитися. І я в черговий раз у цьому переконалася.

Наша мандрівка була відносно нетривалою, всього 6 днів, але вони були насичені неймовірними враженнями, емоціями від яких просто захоплювало дух.

Кожне місто неповторне.

Тернопіль - затишний, культурний, чистий. На мене справив враження як "місто здорових людей". Красива небережна з біговою і велодоріжкою, є спортивні майданчики і тренажери під відкритим небом. Тут тобі і на човнику покататись по озеру можна і на катамаранах. А ще дуже красива вуличка Валова, де розміщені затишні кафешки і книгарні.

Чернівці. Панувння Австрії залишило слід в архітектурі міста. Чернівчани люблять австрійський період, адже тоді було побудовано багато красивих споруд. Варті уваги архітектурні ансамблі Центральної площі, Театральної площі, ансамбль Резиденції буковинських митрополитів та вулиці Ольги Кобилянської. Просто вражає красень-університет ім. Ю. Федьковича. Чернівці дуже атмосферні, сюди хочеться повертатися знову і знову.

Кам'янець-Подільський - місто-історія, де переплелися різні національності, його ще називають "містом семи культур". Старе місто просто переповнене архітектурними пам'ятками. Найвідомішою є Кам'янець-Подільська фортеця, в її стінах ніби переносишся на кілька століть назад і часи козацької звитяги і все наче оживає

Хотин - місто вікової історії, яке бачило не одну битву. Хотинська фортеця вважається однією із перлин фортифікаційного мистецтва, міцні мури стоять і до сьогодні. З фортеці можна побачити красиву панораму Дністра.

Бакота - місце якого немає на карті. Колись це було звичайне село, але після будівництва Дністровського водосховища Бакота перетворилась на неймовірної краси затоку. В скелях над водою розміщений печерний скельний монастир, який являється одним із найпотужніших місць сили у світі.

Кришталева печера в с. Кривче є однією з найдовших гіпсових печер світу. Екскурсія є досить захопливою та трішки екстримальною. Гід розкаже вам про красуню Наталку, яка змушена була назавжди залишитись в печері в нелюбим паном.

Теребовля на перший погляд непримітне містечко, але Теребовлянський замок вартий уваги.

Кременець. Краса цього краю не залишить байдужим нікого. Чисте повітря, місто в оточенні гір. На вершині гори стоять руїни Кременецького замку звідки відкривається прекрасна панорама Кременця.

Почаїв - колиска української духовності. Свято-Успенська Почаївська Лавра притягує до себе прочан з багатьох країн світу.

Підгірці. Невеличке селище у Львівській області славиться своїм палацом і привидом Білої пані. Говорять, що саме тут хазяїн палацу вбив свою молоду дружину і замурував її у стінах палацу. Тепер душа цієї дівчини не може знайти спокою.

Ось так коротко спробувала описати нашу мандрівку.

Рекомендую усім помандрувати даним маршрутом, не важливо з туристичною групою чи самостійно, враження які ви отрамаєте від подорожі залишаться назавжди у вашій пам'яті!!!

Номінації відгука "Заново закохалась в свою Батьківщину "

1
Реклама
Відгуки про інші тури