Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Наша подорож до Іспанії..

"Наші враження від чудової відпустки в Іспанії, з Аккорд туром..."

Відгук туриста Аккорд тур bytick (Івано-Франківськ) на тур
ще
7
фото
Поїздка: 11 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Палкий тиждень в Іспанії Ллорет де Мар, Ніцца + Венеція

Пару днів назад, ми повернулись з туру Палкий тиждень, відпустка в Іспанії..

Хочемо надати декілька порад, які надіємось стануть корисними для туристів і будуть прийнятими до уваги компанією Аккорд тур.

День 1. Виїзд в 9:00 з Терміналу А, проходження кордону – швидко і спокійно.

Поселення в готель приблизно в 23:00 (*точної години не пам’ятаємо).

Проживали в готелі Oazis 3* - хоча ми замовляли номер DBL (велике двоспальне ліжко)!!! Ми так і не отримали такий тип номеру в жодному з готелів, хоча це було вказано менеджерам!

Сніданок в цьому готелі – вразив. Тарілочка ковбаски з сиром, масло + хліб, йогурти з медом чи джемом і все. Досить скупо і недуже смачно.

День 2. Виїзд в 9:00 і переїзд до Верони.

Прибуття в Верону в 17:00, і по правилах руху автобусу ми повинні там перебувати 9 годин, до 00:00 ми гуляли по місту, готувались до сну і нічного переїзду.

Великий плюс – для українців вхід в музеї безкоштовний, але не всі музеї працюють до пізнього вечора, тому ми завітали в будиночок Джульєти.

Спробували італійську кухню, зробили покупки в супермаркеті та прогулялись красивими вуличками Верони.

Нічний переїзд до Іспанії.

День 3. Нічний переїзд продовжується ми прибули в містечко Фігерас в 14:00 (орієнтовно), де була екскурсія в музей Сальвадора Далі, ті хто не пішов на екскурсію, мали вільний час у місті.

Виїзд з Фігерасу до Ллорет де Мару – поселення в готель було в 20:00 (орієнтовно).

Чому я так детально описав ці дні? А те, що обурило багатьох туристів – це практично 3 дня у дорозі, будьте морально готові до цього, і при виборі туру можете в гул мапс прораховувати кілометраж, і такі переїзди не будуть для вас сюрпризом.

День 4. Ми проживали в готелі Santa Cristina 3* - готель 3*, до моря дуже близько 5 хв. вниз по вулиці, є невеличкий басейн. Номера – це мабуть фортуна, адже деякі туристи дуже хвалили номери, деяким попались покращені номери, а нам і ще деяким номер був зі своїми сюрпризами.

Самий головний – це ліжко, яке було як дві розкладушки з жахливо брудними матрацами, які постійно ссувались. Якщо б на такому ліжку спала людина. Що важить більше 100 кг – вона б його 100 % розламала.

Рушники міняли щодня, щоб отримати холодильник потрібно просто попросити на ресепшені.

Сніданки – смачно, вибір є, але невеликий.

Поруч є супермаркет, з хорошими цінами.

В 9:00 ми виїхали на екскурсію в Барселону, нам дали достатньо часу, ми гуляли до 22:00, чого цілком вистачило, хто хтів міг поїхати в Барселону в будь-який інший день, це орієнтовно 15 є в одну сторону.

Барселона – дуже вражаюче місто, його повинен відвідати кожен!

День 5-6. Ми провели на курорті. Середземне море – просто супер. Пляж дрібнесенька галька, як пісочок, море чистеньке і глибоке. Безліч магазинчиків, де можна поторгуватись і назвати свою ціну. Багато чудових кафе, де можна смачно поїсти (в середньому 10-15 євро на особу).

Ми харчувались в готелі Free Wok – китайський ресторанчик, де платиш за вхід 10 євро і їж по типу шведського столу, скільки влізе. Були і морепродукти і м’ясо, досить зручно і сито! Напитки оплачуються додатково.

День 7. Виїзд з курорту в 14:00 і нічний переїзд до Італії.

Номери ми звільнили до 11:00 і пішли роби покупки, які не встигли.

День 8. Прибуття в Лізо ді Єзело в 8:30. Бажаючі поїхали у Венеції, ми залишились на курорті. Нажаль Італія зустріла нас дощем, але за годинку все прояснилось.

Шикарний піщаний пляж, пологий захід в море, вода по пояс, щоб дійти на глибину потрібно трішки пройтись.

Чудове містечко, можна зайнятись шопінгом, а також тут дуже красиві та затишні кафе. Є Трокінаріум та Акваріум, куди можна піти (вхідний квиток орієнтовно 20 євро).

Ціни в кафе – дешевші ніж у Вероні.

Є супермаркети, де також ціни дешевші ніж у Вероні. Є Lidl – там дуже класні ціни. Скупили смачного італійського вина, макаронів та сиру!

В 17:00 ми поїхали в наш готель в Австрії.

Проживали ми в готелі Oekotel Karlsdorf 3* - чистенький готель, нормальні сніданки, але не було фену!

День 9. Ми приїхали у затишне містечко Грац – миле та красиве, нам провела екскурсію гід Тамара – відразу було видно, що вона закохане в це місто, бо дуже захоплено про нього розповідала. Дали трішки вільного часу, на прогулянки, обід та шопінг.

Теж є багато магазинчиків. Типу H&M, Zara і т. д., з хорошими цінами.

Виїхали до Будапешту, приїхали до Будапешту приблизно в 20:00 – більшість пішли на екскурсію по дунаю, решту мали трішки вільного часу погуляти по головній вулиці Ваца.

Приїхали в готелі приблизно в 23:00.

Готель Green Hotel 4* - чисті номера, але є свої але. Сніданок – просто жах!!!! Окрім нас, проживала група азіатів, настільки ми побачили, що ресторан готелю явно не розрахований на ту –ксть номерів, що є в готелі. Несмачна їжа (жахлива картопля, незрозуміли типу бєлаши без начинки, жахливий сік, бита посуда…) + просто не було де сісти!!!

День 10. Виїзд додому, ми дуже щвидко проїхали кордон і потрапили у Львів на жд вокзал уже в 21:00.

Дякуємо Аккорд туру, за вашу роботу ви однозначно один з кращих туроператорів, дякуємо гіду Олі – вона дійсно виконала свою роботу на всі 100 % дійсно профі, яка любить свою роботу, старалась зробити наш тур незабутнім і їй це вдалось. Дякуємо водіям Анатолію та Дімі - привітні, а саме головне професіонали, з ними було спокійно та безпечно.

Усім вдалих та незабутніх подорожей))

Номінації відгука "Наша подорож до Іспанії.."

8
Реклама
Відгуки про інші тури