Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Я продовжила собі життя на декілька років :) Це була найвеселіша відпустка...

"Одна людина в цьому турі сказала мені:" Поїздку ми запам'ятовуємо через емоції, які ми отримуємо..через нові враження і звичайно завдяки компанії, з якою ми відпочиваємо..." Цю поїздку я ще довго буду згадувати... Нас було 5-ро :)"

Відгук туриста Аккорд тур Максимів Юля (Львів) на тур
ще
14
фото
Поїздка: 04 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Браво, Амігос!!! Іспанія і Швейцарія + Лазурний берег!!!

Доброго дня, шановні туристи і Аккорд-Тур.

"Браво Амігос!!! Іспанія і Швейцарія!!! " (4.09-16.09.2016р). Прочитавши відгук Юлі з Запоріжжя (Це доречі моя сусідка по кімнаті в цьому турі:) ), навіть не знаю що ще можна вам написати)) Вона розписала і передала всі емоції і відчуття, які ми пережили за ці 13 днів:)) Тур, де я у кожному містечку була вперше, зовсім новий і нереально крутий... Швейцарія, країна де повітрям просто не можеш надихатись, краєвиди, якими хочеться насолоджуватись цілодобово, і завжди безтурботно усміхнені люди... Гаряча Іспанія... море, сонце... Найбільше запам'яталось містечко Кадакес, маленьке... миле... романтичне... (І перше місто, за мою туристичну біографію, де я заблукала:)) )... Німеччина, країна з якої ми почали і якою ми завершили цю поїздку... Як завжди стримана... полосата і хмільна... :))

Шановний Аккорд-Тур, я щиро хочу вам подякувати за поїздку, яка пройшла просто на одному диханні:)) За найкращу, найвеселішу, найдобрішу і просто чудову сусідку по кімнаті)) Я знайшла собі хорошого друга:))) За водіїв Василя і Михайла:) Люди, які 100% на своєму місці, це професіонали своєї справи!!! З нереальним почуттям гумору і відчуттям відповідальності. Ми ніразу не блудили, ніразу нікуди не запізнювались, нам ніхто ніразу не нахамив.. (а люди різні бувають). Це був супер екіпаж!!! Ну і звичайно, керівник групи Анатолій Лучко... Людина, яка обожнює свою роботу... яка здатна заразити своїм оптимізмом і бажанням пізнавати щось нове кожного туриста... Підбірка музики і фільмів на вищому рівні... І завжди, завжди чудовий настрій, навіть не зважаючи на чарівні питання Де супермаркет?, чи де безкоштовні туалети? чи навіть таке: " А ето что, трамвай...? ":))) Моя Вам щира порада, тримайтесь таких працівників, цінуйте і мотивуйте... Таких ще потрібно пошукати... :))

Я дякую 4-ом неймовірним людям, за те, що вони були поруч 13 днів...

P. S. І звичано окрема подяка компанії "Поїхали з нами" м. Львів вул. Словацького, 16:))

Номінації відгука "Я продовжила собі життя на декілька років :) Це була найвеселіша відпустка..."

2

Інші відгуки Максимів Юля

Календарь 24.04.2019 - відгук на тур Амстердам - ковток свободи
Голосов 3
Календарь 16.08.2014 - відгук на тур Мільйони вражень…
Голосов 0
Календарь 30.11.-0001 - відгук на тур Сяйво турецьких вогників...
Голосов 5
Реклама
Відгуки про інші тури