Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Вирушайте у «Наш красивий вікенд!», не пожалкуєте!

"Хотілося б поділитись враженнями від поїздки 30.06.16 – 04.07.16 (керівник групи – Аліна)."

Відгук туриста Аккорд тур Аліна (КИЇВ) на тур
Поїздка: 30 червня 2016
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Наш красивий вікенд!

Туристів зустрічали ще на залізничному вокзалі у Львові. На терміналі «А» ми були близько 30 хв, встигли і поїсти, і зібратись, і купити води в дорогу.

Вирушили вчасно у дуже комфортному, чистому автобусі і польський кордон пройшли десь за 1:45 зовсім без черг.

Краків:

Приїхали близько 15:00 і були лише на оглядовій екскурсії, на інші не набралась достатня кількість людей. Але натомість у нас був час самостійно погуляти містом. Стосовно обміну грошей, закладів харчування і супермаркетів нам усе порадили керівник Аліна і екскурсовод Марія. Готель був найновіший із усіх: умови гарні, сніданки ситні (вибір великий на будь-який смак і типовий в усіх готелях).

Прага:

Стандартний виїзд о 8:00 (на сон достатньо часу, адже в готелях ми перебули не менше, ніж по 9 год). Переїзди не відчувались, адже приємні краєвиди, гарні дороги, цікаві фільми і змістовні розповіді керівника Аліни про історію і традиції країн, в які ми вирушали, що купити в якості сувенірів?, що поїсти із традиційної кухні і де?, де обміняти кошти?, де зустрічаємось? тощо постійно нас супроводжували. До Праги прибули пообіді і спека відчувалась добре, тому спершу важкувато було сприймати екскурсію і саме місто. До того ж найбільша кількість туристів була саме тут. Якщо Ви не плануєте гуляти самостійно, то краще слідкуйте за гідом, адже обравши усі екскурсії, про що ми зовсім не пожалкували, навіть не було часу купити сувеніри, хоча на супермаркет близько 30 хв увечері перед автобусом лишилось. Готель у Празі дуже гарний, номер просторий. Обов’язково відвідайте екскурсію на кораблику і «Таємниці королів», Ви будете приємно вражені краєвидами міста та собором Святого Віта.

Відень:

Відвідайте екскурсію в замок Шенбрунн, особливо варто погуляти по величезному парку літньої резиденції Габсбургів.

Будапешт:

Варто піднятися на гору Геллерт і просто погуляти містом. До будівлі парламенту Ви підійдете на оглядовій екскурсії. Екскурсію на кораблику «У світлі тисячі вогнів» відвідайте обов’язково (чудові краєвиди та шампанське гарантовані, а парламент з води виглядає просто величним).

Купальні у Мішкольц-Тапольце – чудовий релакс після таких насичених днів, дві години пролетять просто непомітно.

На кордоні, дорогою додому, утворилася велика черга автобусів, в якій ми могли б простояти близько 9 годин, але керівник групи (Аліна) швидко все владнала і за 2 години ми пройшли митний контроль на іншому пункті пропуску. Втратили трохи часу, але всі встигли на вечірні потяги!

Дякуємо «Аккорд-туру» за прекрасний відпочинок без зайвих турбот, керівникові Аліні, яка швидко вирішувала усі питання та цікаво представила нам країни і міста, що ми відвідали, та водіям, зявдяки яким ми вчасно прибули на залізничний вокзал. Також Марії з «Viva Travel» за чудову організацію подорожі. Завдяки Вашій роботі ми змогли правильно і швидко зібрати необхідні документи для візи. Кожен етап подорожі: від оформлення документації до приїзду додому Марія чудово контролювала, повідомляючи нас про усі організаційні моменти завчасно (і телефонним дзвінком, і електронною поштою, і через Viber), щоб ми нічого не забули і відпочинок дійсно був відпочинком, а не роздумами на тему: куди прийти?, що взяти?, о котрій треба бути для здачі біометрії? Ще раз дякуємо, адже наш відпочинок розпочався з Вашої злагодженої роботи! Будемо звертатись ще!

Номінації відгука "Вирушайте у «Наш красивий вікенд!», не пожалкуєте!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури