Общий рейтинг:
Аккорд-тур Львов – отпуск, отдых, путешествия

Гарне продовження літа

"Все пройшло навіть краще, ніж ми думали. Екскурсії, особливо факультативні дуже насичені, ми вже знаємо куди поїдемо наступного разу. Жаль, що знайшлося кілька туристів, які завжди десь губилися (всім доводилось чекати ~10-15хв), і на все жалілись."

Отзыв туриста Аккорд тур Seitseman (Львов) на тур
Поездка: 11 сентября 2016
Отзыв:
ТОП рейтинги сезона - Осень 2016
Голосов 0 «
Все лидеры

Отзыв на тур Секрет вечности... Рим + Верона, Сан-Марино и Венеция

Це була наша з дружиною друга поїздка із Акордом. Спочатку планували їхати в Рим із через AirBnB знімати житло. Але глянули, що цікавого є у Аккорда і Секрет Вічності... з акцентом на Рим було саме те. Вийшло дешевше + зникла потреба досліджувати як добиратися із Риму в Помпеї, де смачно поїсти (ммм, Трастевере) і незручності із оформленням віз теж було делеговану Акорду.

По дорозі до Риму заїхали в Будапешт. Цікавий центр міста, гарний вид, кораблик по Дунаю ввечері...

Рим напевно не вартує навіть описувати. Не дарма Рік Стівс так любить Італію, через нього ми туди й поїхали.

Жили в одному готелі на півдні міста, як для 250євро за тур дуже навіть пристойному (AirBnB теж в межах кільцевої, але на півночі була ~40євро за ніч, без сніданків).

Екскурсоводи поводили цікавими місцями, майже нічого із того що розповідали не пам'ятаю, але головне що запам'яталось кілька цікавих моментів і приємні емоції, думаю так і має бути ;)

Із мінусів:

Дуже неприємно вразили деякі туристи (чого слід було очікувати). Іноді трохи дратувало, як після вільного часу люди запізнювалися ~15хв іноді на 30хв. Це нагадувало який проблемний клас, добре що наш керівник групи могла розрядити обстановку, перевести емоції на те, що довкола Рим, а не те що хтось знову кудись пропав. Як добре, що моя професія не вимагає такого інтенсивного спілкування з людьми.

До речі, дякуємо Маші за зекономлені 24євро!!!

Номинации отзыва "Гарне продовження літа"

0
Реклама
Отзывы о других турах