Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Волшебство вокруг нас, стоит только оглянуться :)

"Захоплюючий, активний, веселий, різносторонній, цікавий, емоційний, пізнавальний...дуже кльовий тур!!!!"

Відгук туриста Аккорд тур Катерина (Краматорськ) на тур
Поїздка: 24 вересня 2016
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур "Карпатський тандем" …або відпустка для активних

Тільки сьогодні повернулась з вражаючої мандрівки по Галичині і Буковині. І перебуваючи ще під враженнями побаченного і відчутого вирішила не гаяти часу і написати свій відгук по туру "Карпатський тандем". Рішення вирушити у відпустку було спонтанним і за допомогою у виборі туру я звернулась до сайту Аккорд-тур. Переглянувши програми турів і відгуки, я зупинила свій вибір саме на цьому турі і не пожалкувала. У подорож я вирушила сама. Тому були певні побоювання, що відпочинок може бути не такий веселий, як у колі друзів. Але вже з першої хвилини вони розтанули, коли біля автобуса у вишиванці зустрічав посміхаючись гід Юрій Мартинюк. Його привітнє ставлення до відпочиваючих одразу створило дружню атмосферу в середині нашого маленького коллективу. Йому я хочу висловити окрему подяку за цікаві історії і кльове товариство. Думаю, вся наша группа приєднається до моїх слів. Йо?! :))

У перший день подорожі відвідавши "місто Ренесанса" Івано-Франківськ, я залишилась у захваті: цікава розповідь екскурсовода, затишні вулички і смачна кава зі штруделем у "Десятці". Завершуючим етапом першого дня подорожі став водопад Пробій і стрибок з роуп-джампінгу. Друзі, ви не пожалкуєте - це треба спробувати, заряд позитивних емоцій вам гарантовано!!!

Гора Близниця зустріла нас вітром, туманом, дощем, снігом але злагодженість нашої групи, підбодрювання гіда дозволила разом подолати погодні умови і з веселим настроем і бадьорим духом піднятись на вершину. Ми це зробили і я хочу ще!!! (Замітка для майбутніх туристів, обов'язково треба брати рукавички і дощовики).

Сплавляння по річці Черемош на байдарці, подорож по горах і полонинах на "Уралі" з гумористом-екскурсоводом Віталієм, підйом по ущелині к Терношорській Ладі (всі піднялись і загадали бажання, це не так страшно як виглядає на перший погляд), прогулянка до неймовірного краєвида на Карпати і заворожуючої природної арки "Соколине око".

Можно багато розповідати і показувати фото, але ті враження, той заряд енергії, настрою і позитиву, який я відчула у подорожі ні чим не передати і не зрівняти!!! Моя порада - спробувати особисто:)

Скажу ще, що відвідала всі екскурсії які були запропоновані у турі і кожна з них була краща за попередню)) Часу нудьгувати не було!

В автобусі завжди лунала національна, бадьора музика і навіть співи:) Дякую водію Степану за професійне, комфортне водіння і веселі анекдоти.)

Завдяки цьому туру я побачила гуцульщину з середини і зарядилась енергією бадьорості на весь рік!

Наступного року, Аккорд, тільки з Вами у подорожі!!! Дякую!!!

Номінації відгука "Волшебство вокруг нас, стоит только оглянуться :)"

24
Реклама
Відгуки про інші тури