Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Мій перший автобусний тур

"Мрії збуваються"

Відгук туриста Аккорд тур Анна (КИЇВ) на тур
ще
31
фото
Поїздка: 10 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Карнавал емоцій!

Хочу подякувати організаторам, водіям, керівнику групи Воронцову Андрію, та всім з ким я провела ці 7 днів. Мені все сподобалось. Хороший автобус, досить комфортні готелі, сніданки якими можна було наїстись, все було добре.

Міста які ми відвідали просто дивовижні, про них можна писати довго і довго, тому я напишу коротенько, яке враження залишило для мене кожне місто.

Угорщина. Будапешт. Чудова вечірня прогулянка по Дунаю на кораблику з шампанським, саме те що потрібно після першого переїзду та проходження кордону.

Австрія. Зальцбург. Альпи, Альпи, і ще раз Альпи, більше нічого не можу сказати. Пейзажі просто віднімають мову, ну і звісно ж дуже гарне місто Моцарта.

Італія. Мілан. Моя мрія здійснилась. Я вистояла чергу, що б потрапити в собор Дуомо, потім ще одну чергу що б потрапити на дах, але вид який відкривається з відти, перевершив всі мої сподівання.

Флоренція. Неймовірні статуї, наче живі, красиві собори, і напевно саме смачне лимонне морозиво в моєму житті.

Венеція. Така несхожа ні на одне місто, з своїми каналами і вуличками. Так як тур називається Карнавал емоцій, я на згадку прикупила собі справжню венеціанську карнавальну маску в одному з магазинів.

Словенія. Любляна. Дуже схожа на наші міста, якщо не дивитись на моторошні і причудливі статуї. Також там багато всяких смачних штучок.

Дякую Аккорду, надіюсь я ще не раз буду подорожувати з Вами.







Номінації відгука "Мій перший автобусний тур"

131
Реклама
Відгуки про інші тури