Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Подорожуйте, бо ви того варті! :)

"не перший і не останній тур з Аккордом))"

Відгук туриста Аккорд тур Aleksandra (Ужгород) на тур
Поїздка: 25 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Французький настрій в Парижі та Діснейленді!

БОНЖУР відчайдушним туристам рейсу 831 «Французький настрій» (який мав щастя відбутися 25 вересня 2016 року) і всім, всім, всім!

Спішу поділитися враженнями від нашої поїздки. Не буду вдаватись у подробиці, описувати посекундно кожен проведений день, оскільки це є своєрідним «спойлером», який може зіпсувати уявлення мандрівника. Звичайно, вирує океан емоцій і море вражень, які крутяться в голові, але мій відгук стосуватиметься саме організації туру.

З Аккордом їду вдруге. Я вибирала між двома різними турами двох різних операторів, але вибір впав на Аккорд, оскільки їдучи з ними, відчуваєш, шо потрапив у хороші руки, можеш розслабитися і не паритися, шо тебе чимось обділять.

Протягом туру все було ідеально, як на мене. Так, були непередбачувані моменти, коли зміщувалися виїзди з міст, відповідно зміщувалося поселення в готель (переносилося на пізню ніч), але це було по вині трохи неуважних туристів, а не через персонал Аккорду. Проте я вважаю, шо до таких форс-мажорів потрібно бути готовими і до всього відноситися з позитивом, а поганий настрій і «бу-бу-бу» залишати вдома 

Окрема подяка надзвичайно милій, добрій і цікавій дівчині, нашому керівнику групи Вікторії Курманській, яка протягом всієї поїздки приділяла нам увагу, розповідаючи цікаві факти про місця, в яких ми будемо, радила, де і що можна придбати і до останнього залишалася терплячою і привітною

Не можна не згадати про доброзичливих водіїв (соромно, але забула, як звати), які відповідали за безпечну «доставку» повного автобусу змучених туристів і справилися з цим завданням навідмінно. Дякую!

Завдяки такому персоналу в мене не залишається іншого вибору, як стати вашою постійною клієнткою ;) Надіюсь, все завжди буде на такому рівні!

Загалом, подорож вдалася на 120% і я бажаю кожному туристу, шоб і у ваших поїздках зірочки склалися правильно!! 

Подорожуйте, незважаючи ні на що!!)

Номінації відгука "Подорожуйте, бо ви того варті! :)"

0

Інші відгуки Aleksandra

Реклама
Відгуки про інші тури