Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Побажання

"Все чого чекали ми від поїздки , а саме отримати задоволення та більше пізнати Європу - ми отримали, хоча були невеликі моменти про які хочеться розповісти для майбутніх туристів."

Відгук туриста Аккорд тур Андрей (Біла Церква) на тур
Поїздка: 23 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Поза конкуренцією або Швейцарсько-італійська бездоганність... Цюріх! Женева! Ніцца! Мілан!

Наша подорож розпочалася зі знайомства з керівником групи та водіями, котрим хочеться виразити велику подяку - керівник - Анатолій, водії - Дмитро та Віктор. Молодці!

Тепер по самій поїздці: найбільше сподобалось - це місто Ансі та Швейцарські Альпи. Також сподобалась країна Монако, але нажаль, через брак часу для огляду цієї маленької країни враження двоякі. Побажання - необхідно зменшити час відвідування Ніци, поскільки там менше є що побачити та відвідування фабрики парфумів, та збільшити час на екскурсію в Монако, так, як ці екскурсії поєднані.

Дуже спобалась Італія, але, як побажання хотілосяб, щоб замість Мілана в цій поїздці можна було відвідати Венецію, як більш цікаве місто.

Побажання по організації туру - В зв"язку з тим, що в терміналі А ми чекали півтори години туристів з Харкова, вся програма туру була зміщена і ми не змогли побувати на замовленній екскурсії в замку Нойшванштайн.

Хочу висловити подяку турагенству Глобус Тур м. Біла Церква за запропонований тур, та оперативність в роботі.

Думаю і надалі подорожувати з вами.

Номінації відгука "Побажання"

1
Реклама
Відгуки про інші тури