Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Море позитиву і краси.

"Справжня різнокольорова відпустка до якої хочеться повернутись знов."

Відгук туриста Аккорд тур Анна (Запоріжжя) на тур
ще
4
фото
Поїздка: 09 серпня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Відпустка різнобарвна, неначе сни

"Різнокольорова відпустка" - це море найпозитивніших вражень, бажання жити, дихати і насолоджуватись красою природи, яка тебе оточує. Цьому не завадила і погода з температурою + 10 - 15 градусів та дощиками. Навпаки, вона підштовхувала рухатись активніше до вершин, щоб зігрітися, додавала азарту в русі по стежкам, які перетворилися на болото, створювала обставини, у яких ми почувалися немов зачаровані істоти у середині хмар.

Дуже велику роль у створенні певної атмосфери у турі грають супроводжуючий та водій. З нами були Ілля Симоненко та водій пан Микола. Дуже їм дякую за відмінну працю, за підтримку позитивного настрою групи, за намагання згуртувати нас (і це вдалося). З такими людьми хочеться подорожувати і далі!

Кожен день туру був дуже насичений та яскравий. Сподобались усі екскурсії окрім однієї - термальні басейни у Велятіно. Реклаксу між походами в гори не вийшло. Навпаки, дуже хотілося втекти з них скоріше знов в гори (мені навіть неприємно там було знаходитися).

Майбутнім туристам - прислухайтеся до порад супроводжуючого та у відгуках до туру! Одягайте взуття пристосоване до гірських походів, берить з собою теплі речі! В кожному турі бачу туристів, а особливо туристок, які намагаються йти в гори у капцях з тонкою і слизькою підошвою та у тоненькій блузочці (літо ж!). А потім вони вже після першого підйому терміново скупують взуття та одяг в місцевих секондах та ринках. А це - зайве витрачання грошей.

Цього літа була з Акордом у двох турах. А згадую тільки цю "різнокольорову відпустку" і знов хочеться до тих озер, до тих вершин...

Номінації відгука "Море позитиву і краси."

1

Інші відгуки Анна

Календарь 08.08.2021 - відгук на тур Південне сонце України!
Голосов 0
Календарь 01.07.2017 - відгук на тур Свіжість джерел Закарпаття
Голосов 0
Календарь 09.08.2015 - відгук на тур Карпатських гір передзвін
Голосов 0
Голосов 0
Реклама
Відгуки про інші тури