Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Супер подорож)

"Велика подяка Аккорд туру за чудовий та насичений відпочинок в Італії!Все було дуже гарно організовано)"

Відгук туриста Аккорд тур СВ (Вінниця) на тур
ще
17
фото
Поїздка: 02 жовтня 2016
Відгук:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Рим! Все тільки починається… Флоренція + Венеція

Всім привіт! Залишаю свій відгук про нашу подорож для наступних туристів, які люблять подорожувати з гарним настроєм!

Подорож розпочалась з Терміналу А у Львові. Трансфер до нього з залізничного вокзалу безкоштовний завдяки АккордТуру:) Напередодні нам телефонувала супроводжуюча туру - Ольга, розпитала коли прибуваємо та розказала де і коли нас забиратимуть, що приємно вразило.

Одразу скажу, що ми очікували гіршого від комфорту та самої подорожі (тому що їхати автобусом важко), але все пройшло чудово завдяки тому, що кожні 3 години робили зупинки в санітарних зонах Угорщини та Італії, де можна поїсти, розім'ятись і зробити всі свої справи. В цьому турі ми відвідали Будапешт, Флоренцію, Рим та Венецію. Що тут сказати, кожне місто залишило після себе незабутнє враження, вони всі різні і не схожі одне на інше, чим і цікаво!

Велика подяка організаторам за дуже вдало підібраний маршрут!

По маршруту подорожі було три ночівлі у готелях, про що можна написати окремий відгук)))) Тому що готелі дуже приємно вразили, особливо коли за такі невеликі гроші отримуєш такий чудовий сервіс та гарнті, чисті номери. Багато разів були за кордоном (не у Європі), у різних категоріях готелів, від 3* до 5*, тому порівнювати є з чим! Фото готелів додаю) Сніданки були включені, і це є дуже зручно. Сніданок - шведський стіл, ми завжди мали що поїсти, і дуже не люблю людей, які нили що не було що їсти або що вони лишились голодні)

По самій програмі туру, дуже класно, що в кожному місті проводилась БЕЗКОШТОВНА оглядова екскурсія, тобто за 1,5-2 години вам покажуть і розкажуть історію та головні місця, які необхідно відвідати. Потім на вибір - або берете іншу єкскурсію, або маєте вільний час для прогулянок містом. Трошки хвилювались через те, що інша країна, мови не знаємо-як би не загубитися)))) Але! Знову ж таки, оператор все продумав наперід - супроводжуюча в кожному місці роздавала карту міста, із вказаним місцем збору (також безкоштовно), так що ніхто ніде не загубився)))) Взагалі дуже добра огранізація туру, все продумано, все чітко.

З собою ми привезли море гарних вражень, фоток, вина, і звичайно сувенірчиків) до речі, ціни у магазинах приблизно як у нас (на продукти), але якість краща, тому ми половину з того що брали про запас із собою, привезли назад додому))))))

Порада туристам - беріть гарний настрій і вперед! Аккорд тур все продумав за вас)))

Тільки повернулися, але вже чекаємо наступної подорожі з Аккордом!

Номінації відгука "Супер подорож)"

3
Реклама
Відгуки про інші тури