Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

В улюбленому Парижі!

"Пройшов рівно рік з моєї останньої подорожі закордон. Цієї осені планую також поїхати на відпочинок, проте ще вагаюся з напрямком. Згадуючи останню подорож, хочу залишити декілька слів про приємні незабутні враження від туру «А я в Парижі!»."

Відгук туриста Аккорд тур Igalia (Суми) на тур
Поїздка: 25 жовтня 2015
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур А я в Парижі! + Діснейленд!

Взагалі то моєю головною ціллю у цій подорожі був саме Париж та я не уявляла на скільки всього цікавого буде ще на нашому маршруті. Особливо мене вразив вечірній Будапешт та його незабутні нічні вогні. На кордоні ми стояли не дуже довго, принаймні нам говорили, що три години це ще нормально. Поки проїхали через Будапешт вже якраз стемніло і ось ми дістались до Дунаю та побачили ті яскраві мости, які раніше я бачила лишена фото. Звісно цієї краси неможливо передати ні на фото, ні на словах. Це треба просто бачити! Екскурсія на кораблику по Дунаю просто супер. Хоча всі були досить стомлені від переїзду та на кораблику було дуже прохолодно, ця екскурсія того варта. Із середини Дунаю просто дивовижний вид на палаючий будинок парламенту. Більше від будинку парламенту в Будапешті мене вразило лише мерехтіння Ейфелевої вежі у Парижі, довершеності якої не має аналогів на мою думку. Дуже шкода, що в Будапешті було надзвичайно мало вільного часу, а так хотілось багато побачити …

На відміну від Будапешту вільного часу у Відні у нас було набагато більше. Проїхавши через усе місто, стало зрозуміло чому Відень називають величним! Архітектура цього місто просто вражає. Таке враження, що в кожному будинку проживали імператори. Хочу сказати пару слів також й про інше дуже цікаве австрійське місто – Зальцбург. Це рідне місто всесвітньо відомого генія Моцарта, що відразу дає про себе знати. Класична музика, цукерки Моцарт, неповторні гірські краєвиди не залишили байдужим нікого. В Зальцбурзі постійно проводяться різні музичні фестивалі… хотілося б попасти на один з них!

Ну а тепер про чарівний Париж! Після об зорної екскурсії наш автобус прибув на площу Конкорд, де нас радісно зустріли декілька афроамериканців з сувенірами та привітними словами на нашій мові. З площі всі пішли хто куди… на факультативи я не записувалась, хотілося побільше побачити саме місто. Спочатку мені здалося, що Париж не більший, ніж Відень, проте коли я піднялася на Ейфелеву вежу, то стало зрозуміло на скільки велике це неповторне місто. Раджу всім обов’язково піднятися на Ейфелеву вежу, з відти відкривається надзвичайний вид на безмежний Париж. Це найкрасивіше місто, у якому я була до сьогодні!

Загалом вся подорож пройшла дуже добре. Проте хотілося б побільше часу саме в містах. Багато все ж таки переїздів у цьому турі. На закінчення хочу подякувати нашому гідові Марії, яка тримала руку на пульсі весь тур та допомагали вирішувати будь-які наші питання. Крім цього не можу не згадати наших відмінних водіїв, які були за штурвалом нашого автобусу. Також велика подяка Орбіс-туру за гарно підібраний тур та за всі поради, які мені надали для цієї подорожі. Планую наступну подорож!!!

Номінації відгука "В улюбленому Парижі!"

0
Реклама
Відгуки про інші тури