Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Ще одна реалізована мрія: О, Барселона!!!

"Неймовірна подорож назустріч сонячній Іспанії на неймовірним враженням. Цей тур - це новий досвід, нові емоції, нові міста з поміткою "була тут і закохалася!" та нові знайомства! :)"

Відгук туриста Аккорд тур Печенюк Юлія (КИЇВ) на тур
ще
53
фото
Поїздка: 19 вересня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Там, де сонце! Там, де свято!

1 день:

Виїзд з Терміналу-А, перетин кордону, переїзд по території Угорщини - усе по плану. Увечері нас чекала Долина Красунь. Ми з моєю подругою не ходили на дегустацію вин, а вирішили просто прогулятися невеличким містечком. Помітили одну особливість: о 6 годині вечора життя міста ніби зупинилося, на вулицях порожньо і лише де-не-де тишу порушують шумні компанії молоді, яка входить з барів. Проте в цьому був свій шарм-повітря насичене ароматом дощу (який закінчився незадовго до нашого приїзду), вогкого опалого листя та винним п’янким духом, який доноситься з відкритих погребів, біля яких стоять контейнери з виноградним жмихом. Отак, мені здається, і пахне рання осінь.

Поселення в готель «Eben» у Будапешті.

2 день:

Будапешт. Прекрасне місто, вдруге так само зачаровує, я і при першій зустрічі. Оглядова екскурсія, а далі самостійно гуляти містом подалі від головних туристичних маршрутів. Фантастична архітектура, яка в нічній ілюмінації схожа на декорації до казки. Рекомендую до відвідання замок Вайдахунядь, який став другим улюбленим місцем у Будапешті після будівлі Парламенту.

Ночівля в готелі «Raba», місто Дьор.

3 день:

Мюнхен. Або скоріше 3 години на зустріч… Місто красиве, проте дуже мало часу на те, щоб його відчути і побачити. Півтори години оглядової екскурсії і півтори години вільного часу. І тут бонус: ми потрапили у Мюнхен в період проведення Октоберфесту, тож, я всі і здогадалися, вільний час ми витратили на нього:) Це величезний парк розваг з атракціонами, купою п’яних, але веселих, дружелюбних людей в німецьких традиційних вбраннях, ріками пива за 11 євро/літр і неповторною атмосферою в шатрах знаменитих на увесь світ пивоварень, де стоїть просто нереальний шум: грає жива колоритна музика, люди, абсолютно незнайомі між собою з усіх куточків світу, розсівшись за довжелезні столи ведуть розмови. Наша програма «максимум» за відведений час: продегустувати пиво, познайомитися з компанією німців-студентів та австрійських пенсіонерів, пофотографуватися з музичним колективом вусатих дідусів, схожих на дідів Морозів в шкіряних шортах і швиденько в інший кінець міста до нашого автобуса.

Ніч готелі Штутгарта «Wyndham»

4 - 5 день:

Париж! Вперше в цьому місті. Чесно кажучи, він ніколи не був моєю мрією, я навіть була дещо насторожено настроєна до нього через стереотип засміченості та нашестя емігрантів. Це виявилося правдою, але наш гід дав гарну пораду – не дивитися під ноги, а спрямовувати погляд вгору на красивіші будівлі, пам’ятки. Насправді, місто просто вражає і захоплює подих від усвідомлення того, що зараз ти в місті відомому на увесь світ, ходиш вулицями і можеш вживу побачити те, що описують в книжках, показують в кіно та музичних кліпах, гуляєш поміж тих пам’яток, які стали символами і ба більше, - брендами. Саме оце відчуття присутності і приналежності до цього всього пробирає до мурашок.

В перший день ми побували на автобусній оглядовій екскурсії по місту, яка була дещо зіпсована заторами, оскільки відбувалася саме в годину-пік.

А далі вільний час: Будинок Інвалідів (де похований Наполеон Бонапарт); фантастичний захід сонця, яким ми могли милуватися, прогулюючись вздовж Сени, роздивляючись кожен унікальний міст через річку; тунель, де загинула принцеса Діана та меморіал на її честь; Єлисейські поля залиті червоним заревом згасаючого сонця; площа Конкорд та нарешті Ейфелева вежа, неймовірна при денному світлі, а в вечірній підсвітці просто неперевершена.

До речі, гуляючи набережною, ми познайомилися з французом Жозефом, який і провів нам вечірню екскурсію, розповідаючи багато цікавого про місто і показав нам ті місця, яких не знайдеш в путівниках і будинки знаменитостей.

Ночівля в готелі «Lodge In», Париж.

Другий день в Парижі, скажений по наповненню та навантаженню на ноги.

Наш маршрут: готель - Монмартр (рекомендую сааме тут закуплятися сувенірами, якщо потрібно, їх великий вибір і ціни нижчі, а от саме брелоки у вигляді вежі Ейфеля купуйте у афроамериканців біля самої вежі або на площі Трокадеро: 5-6 штук на 1 євро) – собор Сакре-Кьор і оглядовий майданчик поруч - «Стіна Кохання - кабаре «Мулен-Руж» - «район червоних ліхтарів» (вулиця з безмежною кількістю стрип-клубів, сексшопів та іншими розважальними закладами для дорослих) – Тріумфальна Арка (біля якої ми познайомилися з цілою юрбою чилійських полісменів, які приїхали в Париж на професійні навчання) – Площа Трокадеро – Марсове Поле – Ейфелева вежа – набережна Сени з найбільшим букіністичним ринком – Латинський квартал – Собор Парижської Богоматері – Лувр – супермаркет - вечеря на набережній – площа Конкорд – автобус.

Таким було моє перше незабутнє побачення з Парижем!

Нічний переїзд.

6-7 день

Іспанія. Барселона. Вона така, як я її і уявляла: жива, сонячна, харизматична, шумна, наповнена емоціями, яскрава та пристрасна.

Але спочатку був Фігерас. А саме музей генія і великого приколіста Сальвадора Далі. Гід Юрій просто молодець: його екскурсія вміло обійшла гострі теми творчості Сальвадорчика, показавши що за людина був цей Далі і просто сам Юрій дуже приємний у спілкуванні.

Екскурсія цікава, музей нереальний якийсь і атмосфера підштовхує до дурачіння та дрібних дитячих капостей:)

Оглядова екскурсія Барселоною, яка кардинально відрізняється від наших міст: теплі піщані та червоні кольори будівель, кактуси і пальми замість звичних для нас тополь, Середземне море і порти з велетенським круїзними лайнерами та яхтами вздовж набережних, шум експресивних іспанців.

Поселення в готель «Tryp Aeropuerto», Барселона-Ель Прат.

Вільний час. Варто зазначити, що ми потрапили до Барселони в період святкування фестивалю La Mercèl, тому це внесло деякі корективи у наші плани, адже були змінені графіки і маршрути руху громадського транспорту, а також головні визначні місця були зачинені (Ринок «Бокерія») або працювали в графіку скорочених днів (Собор Sagrada Família та ін.).

З готелю ми виїхали о 18 і попрямували до Площі Іспанії з наміром потрапити на вечірнє дійство Співаючих фонтанів на пагорбі Монжуік, але там в рамках фестивалю проходив якийсь фітнес-фестиваль і поліцейський попередив, що фонтани не працюють, тому ми направилися по вулиці Av. del Parallel до набережної, де змогли насолодитися Парадом феєрверків, а далі через Монумент Колумба та головну вулицю міста, La Rambla, прогулялися до площі Каталуньї і нічним автобусом повернулися до готелю набиратися сил на завтрашній день.

Другий день в Барселоні - це реалізація «наполеонівського плану»: неперевершений Парк Гуеля, Собор Святого Сімейства, Каса Міла, Каса Бальо, Каса Кальвет, Готичний квартал (в якому ми потрапили на Свято Вогню, схоже на святкування Хеллоуіну, тому що юрба людей перевдягнена у маски демонів та Смерті), Кафедральний Собор Барселони, набережна.

Пам’ятаєте я писала про харизматичність міста? Так от, за годину до нашого виїзду з міста вдарила просто страшенна гроза, яка прийшла на зміну спеці. Довелося ратуватися в старому доброму МакДональдсі на Ла Рамблі, щоб не змокнути до нитки.

Для мене Барселона схожа на красиву жінку в червоній сукні, танцюючій палке фламенко. Побачивши її одного разу, ти більше не можеш відвести від неї погляд і, тим паче, забути її. Вона стає твоєю потаємною мрією.

Але час їхати і попереду нічний переїзд.

8 день:

Зранку було Монако, точніше зустріч світанку з заторі, а далі півгодини на фотопаузу біля Князівського Палацу та Океанографічного музею Монако, пов’язаного з Жаком Івом Кусто та Собором Святого Миколая. Швиденько заскакуємо в автобус і наш шлях лежить в колоритну Італію по регіонах Лігурія, Ломбардія та Венето.

Поселення в готель «Le Calandre» в Рубано…особливость 104 номеру: вікна не відкривати, бо там сміттєві баки, відсутність повного комплекту постелі, сніданок, який тобі дають 2 адміністратори-схожі на тюремних наглядачів у одноразовому посуді, фен, корпус якого був розтрощений і щоб не бився током обмотаний звичайним пластиром і вібруюча витяжка під ліжком так, що починає вхитувати десь години через 2))

Вільний час, чекав тих, хто не поїхав на факультативну екскурсію у Венецію. Оскільки у Венеція я вже була, то ми витратили його на те, щоб погуляти містечком та сходити «затаритися» по списку в супермаркет InterSpar, який знаходився 20 хв. ходьби від готелю та провести приємний вечір в компанії друзів і просто відіспатися після 2 нічних переїздів, які досить некомфортно розміщені в турі – з інтервалом в 1 день.

9 день:

Виселення з готелю та переїзд в Словенію. Гірські пейзажі країни чарують. Кульмінацією цього дня було гірське озеро Блед, осінню воно просто неймовірно красиве, у кристально прозорій воді бірюзового кольору відображається пожовкле листя дерев, плавають лебеді та качки, які не соромлячись нікого, підпливають впритул і ще крадуть приманку в рибаків. Півторагодинна прогулянка тут дарує незабутні враження.

Водоспад Шум не відвідували, оскільки він зараз закритий через ремонтні роботи.

Поселення в готель «Nap» у Будапешті. Чесно кажучи, це був найгірший готель, де мені до цього за життя доводилося бувати - брудно, протікаючий холодильник, розламані навпіл ліжка і в мене, і у сусідки з постільним комплектом очевидно меншим по розміру за ліжко, душовою кабіною, як у польових умовах, закритою до половини якоюсь брудною клейонкою, що трималася на прищепках, вентиляцією яка гуділа всю ніч звуком. схожим на шарудіння мишей, паркінгом, де хтось о 4 ранку слухав голосно музику в авто та несамовитим руханням столів для сніданку о 6 ранку в ресторані готелю, через що прокинулося половина пожильців, бо звукоізоляція взагалі відсутня, брудний посуд для сніданку.

А решта готелі хороші.

10 день:

Виселення з готелю. Досить швидкий перетин кордону. Подорож неймовірними осінніми Карпатами. Вже такий рідний Термінал-А та дорога додому в Київ.

Подорож і справді була погонею за сонцем і святом, які знаходяться десь там далеко від України, адже у нас вже осінь в повному володарюванні, справжня золота, прохолодна та дощова, але прекрасна і, завдяки туру, наповнена новими емоціями, теплими спогадами і натхненням!

От саме за це все я хочу подакувати Аккорд-тур! За чудову можливість отримати все це бонусом до цікавого процесу співпраці з їхньою професійною командою у якості менеджера турагенції-партнера.

Окрема подяка також супроводжуючій в цьому турі Вільгуцькій Віталії, яка все тримала під контролем і слідкувала за організацією туру та, як професіонал, з терпінням ставилася до всіх поточних труднощів, уміло їх вирішуючи.

Автобус, який став нам як рідний був комфортабельний, чистий, зручний, водії вдало справилися зі своєю нелегкою місією.

Номінації відгука "Ще одна реалізована мрія: О, Барселона!!!"

3

Інші відгуки Печенюк Юлія

Реклама
Відгуки про інші тури