Загальний рейтинг:
Аккорд-тур Львів – відпустка, відпочинок, подорожі

Відгук про поїздку

"Чудовий автобусний тур, по 6 країнам, який запам`ятається своєю архітектурою, красою, ніжністю і неймовірними враженнями ))"

Відгук туриста Аккорд тур Світлана  (КИЇВ) на тур
ще
12
фото
Поїздка: 22 жовтня 2016
Відгук:
Рейтинг:
ТОП рейтинги сезону - Осень 2016
Голосов 0 «
Всі лідери

Відгук на тур Разом і назавжди!

Автобусний тур " Вмести и навсега" купували у тур агенства Viva-Travel (Київ) дуже приємні і компетентні дівчата менеджери, вчасно повідомляли всю інформацію і нагадувати про крайні дати по туру. Автобус був у турі комфортабельний і зручний. Велика вдячність водіям Василю і Михайлу, які відповідали за нашу безпеку в дорозі, завжди максимально комфортно паркували автобус і допомагали з тяжкими валізами))

Окрема величезна дяка керівнику групи Андрію Воронцову, за високий професіоналізм, цінні поради, оперативність, цікаві розповіді про кожну країну і допомогу в будь якому питані. Завдяки таким професіоналам відпочинок перетворюється на рай!!!

Готелі в турі комфортабельні, чисті, зручні у розташуванні. Всі готелі в турі мають смачні сніданки, на будь-який вибір, як для дієтичного харчування, так і просто наїстися так щоб до обіду не виникало питання про харчування.

Оглядові екскурсії по місту, досить цікаві, але все одно перед туром бажано переглянути, щоб ви хотіли побачити. Щоб потім можна було швидко зорієнтуватися, що вам ще не вистачає для повного враження про країну (керівник групи, завжди роздає безкоштовні карти міста, по якій потім можна зорієнтуватися).

Тур зручний без нічних переїздів, тому завжди є можливість нормально виспатися і мати сили на новий день і нові враження. В кожній країні досить багато часу, як для покупок сувенірів, так і для екскурсій.

Ми їздили в Дрезден і Відень, раджу всім обрати ці екскурсії, тому що це два міста, які вражають своєю архітектурою, величністю і дарують незабутні враження про тур. Дуже гарна екскурсія на кораблику в Будапешті, нічне місто просто вражає, підсвітка історичних об`єктів в цьому місті просто шедевр, до того ж можна проплити під всіма мостами Будапешта))

Організація Акорд - туру нам дуже сподобалась, наступного разу будемо їхати з ними знову))

Номінації відгука "Відгук про поїздку "

3
Реклама
Відгуки про інші тури